Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No tak ty zbytky záhadných spirál z Uralu mi ze všeho nejvíc připomínají zlomené vývrtky. Vzhledem k místu nálezu bych si odvážil tipnout, že jde o pohřbené pozůstatky souboje ruského bohatýra s příliš dobře zašpuntovanou lahví samohonky.

Jinak co se týče tvrzení a důkazů, ve vědě platí zásada, že čím převratnější je tvrzení, tím pevnější by měly být důkazy pro ně svědčící. Teorie, že před dvanácti tisíciletími byl svět plný vyspělých civilizací, by měla být podložena lépe, než výroky nějakého jasnovidce. Objevy archeologů by nemělo být těžké nezávisle potvrdit. K něčemu takovému by normálně archeologové slétali jak mouchy na lejno.

0 0
možnosti
Foto

J77a92n 89R20ý21z35n32a15r

12. 4. 2014 23:58

Gravitace je o tom, že hmota JE a elektromagnetické pole je o tom, že se hmota MĚNÍ. Možná by se dala aplikovat monáda a považovat tuto dvojici za protipóly. Ale je to na další uvažování a studium.

0 0
možnosti

A co slabá a silná jaderná síla? To budou další dva póly?

0 0
možnosti
Foto

R^ Hodne zajimave cteni R^

1 0
možnosti

Jako dodatek k megalitům na Sibiři dokládám odkaz na dokumentační video http://www.youtube.com/watch?v=qYPmt_fk6vw

Je s podivem, že o tomto zajímavém místě se lze dozvědět jen v "alternativních serverech". Tím odpovídám i p. Rothovi. Kdybych se opíral jen o zdroje "hlavního proudu" k řadě informacím bych se jednoduše nedostal. Jistě, že i v alternativních zdrojích je spousta omylů a podvodů jako ve zdrojích "hlavního proudu". Občas jsou tam však i pravdivé a podnětné informace, stejně jako je řada pravdivých a podnětných myšlenek v "hlavním proudu" vědeckého a společenského tisku. Já vycházím z obou typů zdrojů, Sleduji oficiální vědecké servery či časopisy, stejně jako alternativní.

0 0
možnosti

A jak poznáte, co je pravda? Pomocí virgule?

0 0
možnosti
Foto

J10a80k79u40b 52R12o95t58h

9. 4. 2014 12:13

Muhehehehe. Zvláště ty prameny jsou skvělé. Intelektově deficitní jedinec by i uvěřil.;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Nu, je přeci věrohodné věřit jasnovidcům. Pak je možné rekonstruovat historii lidstva až po vznik Země. Ale stejně jsem nepochopil, jak může studovaný fyzik v jedné větě informovat o elektromagnetické anomálii a zároveň se zamýšlet, zda nebyla použita antigravitace, ačkoli gravitace s elektromagnetismem nijak nesouvisí. Asi tu fyziku vystudoval hodně dávno.

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.