Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Od zahájení sankcí uplynul týden a dění potvrzuje, jakou kravinou jejich zavedení bylo.

Snad se tím alespoň část lidí poučí. Tímto ze své strany končím diskuzi na toto téma a děkuji všem za příspěvky.

0 0
možnosti
Foto

Rusko má bohužel dlouhou tradici naivního a zastrašeného obyvatelstva (široké ruské duše, alkoholismus, apod.) a silných kriminálně zločineckých struktur (ruská mafie, vorové v zakóně, bolševismus, stalinismus, , apod.). Západ vytváří předpoklady pro občanský tlak na demokratizaci poměrů v Rusku. Jestli to bude úspěšné to nevím. Je to zcela jistě správné. Není možné přejit anexi Krymu bez povšimnutí s odůvodněním, že kdysi byl ruský a jeden komunistický opilec ji přepsal na Ukrajinu...

0 1
možnosti
Foto

...komunistický opilec HO přepsal na Ukrajinu...

0 0
možnosti
Foto

Podle Moskvy to byli dezertéři žádající o azyl, podle Kyjeva vojáci v nouzi, kteří kvůli nedostatku munice ustupovali před tlakem východoukrajinských separatistů. Většina Ukrajinců se v následujících dnech vrátila zpět ke svým posádkám.

TO SNAD MLUVÍ SAMO ZA SEBE, ŽE ?

0 0
možnosti
IK

I25v24o 36K26u58b72e37š

6. 8. 2014 0:28

Ty jsi opravdu filozof. Akorát, že jsi nezažil vymývání mozků v 68 ani to za tkzv.normalizace. To by si byl na ruskou propagandu háklivější. A nebo zažil a dostal pendrekem do bembeřice, že to má následky do dnes:-/

2 3
možnosti
PB

Ale zažil do svých 18 letech. Dobře si pamatuji, jak Sovětský Svaz byl vzorem a jak Západ byl symbolem zla. I proto se mi nelíbí současná protiruská kampaň. Protože v ní vidím stejný způsob myšlení jen s tím rozdílem že vztah k Východu a Západu se obrátil o 180 stupňů. Prostě bolševismus padl, ale bolševické myšlení zůstalo.

3 3
možnosti
LH

Je neuvěřitelné, jaké obskurnosti lze vymyslet a čemu (někteří) lidé věří. Přitom stačí selský rozum, trochu všeobecného rozhledu a schopnost podívat se na věci v souvislostech. Debatovat o snůšce nesmyslů v článku je ztráta času, nemá to smysl.

3 1
možnosti
PB

Já s Vámi souhlasím. Opravdu stačí selský rozum a trochu rozletu, aby člověk si uvědomil, jak je současná protiruská propaganda nesmyslná a lze se jen divit, že jí tolik lidí podléhá.

3 2
možnosti
LH

Obří ruský trh ?8-o

2 0
možnosti
PB

Pokud vím, tak stále je Rusko největší zemí světa.

2 3
možnosti
KF

K53a22r74e39l 11F71a95j80t

3. 8. 2014 19:34

nevím jestli polovina obytných domů v Kyjevě nemá teplou vodu a nedovedu domyslet jak to bude vypadat v zimě ... co ale vím přesně na koho se ukáže prstem, že z ten stav může a kdo bude financovat pomoc ... :-/:-/:-/

2 0
možnosti
LJ

Ze si nedata alespon trochu prave s vyhledanim faktu, napr. co se tyce I/E USA - EU. Mohl byste psat o faktech ne o domnenkach. Ale to byste nic nenapsal.;-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.