Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poznamenavam, ze zpravodajstvi Ceske televize je obycejny hnuj, ktery musime povinne platit !!

1 1
možnosti

Nechci se zastávat novinářů. Ale....  Vy nevíte, že už od dob jakéhosi pana Reutera  [rojtr]  noviny zprávy kupují? Dnes již abonentně.  A koupené zprávy dále prodávají (čtenářům či posluchačům). Takže přeberou zprávu "své" tiskové agentury. Ta agentura by měla zprávu ověřit, nebo alespoň uvést, že je neověřená. Jenže, kdo by ji koupil, že?

   Víc, než o stranění komukoliv se jedná o kšeft.

2 0
možnosti
Foto

Zacharačenka se ptal LifeNews až po té, co svá slova sdělil na tiskové konferenci. Takže na něčím pokyn svá neubážená slova opravil. Ukrajinské úřady 18. května 20123 zadržely dvojici žurnalistů z LifeNews Olega Siďakina a Marata Sajčenka, se skupinou proruských separatistů, kteří se zrovna chystali zaútočit na letiště u Kramatorska na východě země. V kufru jejich auta se našla přenosná protiletadlová střela. Ruský prezident Vladimir Putin  dne 25. 05. 2013 udělil dnes vysoká státní vyznamenání dvěma novinářům z televize bulvárního serveru LifeNews a reportérovi prokremelské televize Russia Today:-) Tak to musí být objektivní zprávy, že.

8 2
možnosti

P59e46t17r 27B10a27j40n39a82r

19. 8. 2014 14:29

Nezbývá než uvést zdroj ve kterém je jasný důkaz jeho slov na tiskové konferenci, kde se chvástal jakou pomoc dostává z Ruska. Existuje nějaký videozáznam z této tiskové konference?

4 1
možnosti

Nařídil jsem si, že se už více nebudu k Ukrajině vyjadřovat, ale Váš dnešní článek prostě ještě okomentovat musím. Vystihl jste to naprosto dokonale. Fakta jste mistrovsky oddělil od domněnek a hypotéz a s tím co jste napsal, prostě nesouhlasí jen blázen a demagog. Děkuji za prima počtení a přeji Vám pane Bajnare krásný zbytek léta.

5 5
možnosti
Foto

To jste si nařídil dobře, protože přece jen ze sebe nechcete udělat - no, řekněme hůře informovaného.

Jinak si ještě přečtěte pravidla diskusí na iDNES, kde se uvádí, že na fotografii má být vidět celý obličej, a ne velký klobouk a brejle.

Chápu, že někteří blogeři se obávají reakcí sousedů a známých, proto používají fotky typu "čerňoch v tunelu".

4 4
možnosti
Foto

Kdo lže? V reálu všichni!

No a pak I NA BLOGU jsou i tací, kteří řvou, že lžou pouze ti ,,druzí".

Filofobie je někdy více než signifikantní;-€;-O8-o:-P

Jinak ani na blogu nikdy nelze vyloučit i provokace, popř. i zájem ,,třetích stran".8-o;-)

1 0
možnosti

P20e22t39r 83B58a80j37n40a87r

19. 8. 2014 13:40

Nelze být dnes politikem na Západě ani na Východě a nelhat. Žijeme prostě v době ve které pravda nemá cenu, je to hodnota která je protagonistům světové politiky k smíchu.

Rusko z velkou pravděpodobností zbraněmi a zpravodajsky podporuje vzbouřence. Na druhé straně podobně podporuje i USA a západ Ukrajinu ( američtí žoldnéři a poradci), i když to obě strany popírají.

V Ukrajině probíhá válka mezi USA a Ruskem ve které jsou bojovníci z obou stran faktickými pěšánky v geopolitické hře obou velmocí. Ve hře na jejímž počátku byla snaha neokonzervatistů v USA o oslabení Ruska jako konkurenční velmoci, jejímž klíčovým tahem byl převrat na Ukrajině financovaný 5 miliardami dolarů z amerického rozpočtu. Obsazení Krymu a podpora separatistů je pouhým protitahem Ruska v geopolitickém zápasu.

4 3
možnosti

200 milionů Rusů má rádo toho krutého skřeta. A z Ukrajiny všichni utíkají za ním, do toho chudého Ruska. Něco tady nehraje...Někdo tady lže.

2 4
možnosti
Foto

Nebojte se, trochu uberte. V samotném Rusku je prý pro Putina asi jen 80% obyvatel, což ze cca 148 milionů je asi 118 milionů. Takže skoro pouhá polovina, než uvádíte.

Čili lžete jako Rudé právo.

Ano někdo tady LŽE!

3 3
možnosti

Zacharčenko je velmi dobře placený západem, aby takto lhal.

2 2
možnosti
Foto

Spletl jste se - nemělo být Nic než národ?

1 2
možnosti

Kagebák Putin, hodný strejdfa;-D. Při tom pokrytec, lhář, zloděj, diktátor a slizký skřet, to je Putin. A Ukrajina je jeho dílo. Kdo ukradl kus Ukrajiny, že by USA, EU, Vatikán, Japonsko, Kanada? Byl to slizký skřet Putin. A o tom to je. A čemu Vy věříte, Váš problém.

5 6
možnosti

P26e77t53r 84B17a68j96n95a93r

19. 8. 2014 13:28

Víte co si říkám. Proč Vy tak nesnášíte Putina a přitom zločiny páchané druhou stranou Vám nevadí.

 Všichni politici a státy na Západě jsou fakticky poslušné "velkému bratrovi". A najednou si nějaký Putin řekl, že poslouchat nebude. Když si USA mohou bombardovat Srbsko a uznat Kosovo, okupovat Irák či Afganiistán, podpořit převrat v Kyjevě, tak proč by jsme si my nemohli dovolit obsadit Krym, který nám patřil do roku 1954.

Jak si může dovolit porušovat mezinárodní právo, když toto privilegium je vyhraženo jenom nám.

Takhle vy přemýšlíte. Myslíte si, že je to správné, že někdo může a jiný nesmí porušovat mezinárodní právo? USA mohou a Rusko ne? Proč by měl Putin respektovat mezinárodní právo, když jej USA několikrát porušili? Respektoval by jste pravidla hry, kdyby je váš protihráč neustále porušoval? Odpovězte.

5 2
možnosti

Zcela zasloužená karmaR^

4 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.