Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdykoliv opustíte antiku a napíšete něco současného, je to trudný nesmysl. Rv

1 1
možnosti
PB

P79e88t59r 73B59a14j33n82a94r

19. 11. 2014 8:45

Kdybych psal o antice v době antiky také by to byl trudný nesmysl.:-)

0 0
možnosti

Hlavně se jich nebát. Tisíckrát karma!!R^R^

3 1
možnosti
VJ
JR

J28a83n 73R51á71ž

18. 11. 2014 11:01

To, co předvedly křiklouni před prezidentskými hosty, za pochvalného halasu intelektuální elity, je důkazem mediálního fanatizování části obyvatelstva. Dřív vykrikovaly zfanatizované davy "Jude raus", později "Popravit Horákovou" a dnes chtějí div ne defenestraci prezidenta.

Zemen není můj šálek kávy, ale když někdo u pietního aktu na prezidenta řve, ukazuje, že je větší hulvát než ten komu toto jednání vyčítá.

Nevím jak vy, vážení kolegové, ale já fanatizaci davu, ať je vedena jakýmikoliv úmysly odsuzuji, protože zfanatizovaný dav byl vždy původcem katastrof. Bylo tomu v třiatřicátém v Německu, v osmačtyřicátém v Praze i v roce 2013 v Kyjevském Majdanu. Začalo to vždy tím, že zdatní manipulátoři zfanatizovali zpočátku spontánně sešlý dav a lidé v domnění,ze konají správně se postupně stanou jen loutkami těch v pozadí.

Kdo věří, že všichni, kdo chtěli přihlížet pietnímu aktu za účasti čtyř ptezidentů, tam přišli nadávat našemu prezidentovi, není realista. Bylo to zinscenované mediální divadlo a jeho režiséři jen prohloubili příkop, který dělí naši společnost už prezidentských z voleb. A to je jejich cíl!

7 2
možnosti
JR

J38a46n 27R88á62ž

18. 11. 2014 11:10

Omluva: "předvedli"... To ten automat v tabletu.

0 0
možnosti
PBR

Pane Bajnare napsal jste to velmi pěkně, díky R^

2 2
možnosti
Foto

Pane autore, bláhově jsem se domníval, že jste rozumnější. Pan president předvedl v poslední době tolik "kroků vedle", že to pohnulo i lenivou českou veřejností. On jen jeho výrok, že zásah na Národní byl standardní, si takovou vlnu protestů zasloužil.

Jistě nám prozradíte, kde jste před pětadvaceti lety byl a co jste dělal. Já tenkrát jen obvolal známé právníky (např. dr. Tauše), kteří by se ujali pomoci zadrženým a zraněným studentům a kontakty na ně jsem osobně předal.

Vám VELKOU ANTIKARMU! Rv

4 3
možnosti
PB

P32e96t89r 94B96a14j59n78a41r

18. 11. 2014 11:27

Co jsem dělal? Přečtěte si předchozí článek.

1 2
možnosti
ZD

napsal jste to dobře...hezký den všem...;-);-);-)

5 2
možnosti
BM

Pravda, házení vajíček po hlavě státu a tykáním mu je trochu přes čáru... Avšak, nezavinil si to pan prezident sám? Prostě na hrubý pytel hrubá záplata..

Jinak nechápu proč sem zase pletete pana Schwarzeberga, o něm tam nepadlo ani slovo... Kladné reakce byly na vyslovení jména Havel...Jinak pro upřenění Schwarzenbergové u náš žijí již přes tři sta let, tak o nějakém "cizáctví" bych nemluvil. Kdyby se pan Zeman choval jak se sluší na hlavu státu, tak by se na nějakého Schwarzenberga dávno zapomnělo...

A co se týče té atmosféry na Albertově: Když začali hovořit ostatní prezidenti, tak došlo ke zklidnění a sklízeli akorát vřelý potlesk. Velmi silný byl moment, když maďarský prezident vyzval k minutě ticha za oběti komunismu... bylo to skutečně o tom pověstném špendlíku... A to hovoří za vše!!!!

7 2
možnosti
Foto

Také si myslí, že házení předmětů po někom být nemuselo, ovšem v hospodě je to běžné - takže kdo se chová jak v restauraci nevalné pověsti, si to možná zaslouží.

Ale tykání bych neodsuzoval. Naše hlava státu se už vyznamenala takovými výroky (viz žumpa etc.), že si úctu, vyjádřenou vykáním, nezaslouží. A kdyby lid věděl, jak se bude prezentovat v ruské TV ....

Vám R^.

3 3
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.