Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Fascinuje mě, jak se dá naroubovat na věděcká fakta pseudověda.

Tohle nemyslíte vážně že ne:A konečně fyzikální vakuum umožňuje i konstrukci zařízení na výrobu energie zdánlivě z ničeho-zařízení na tzv. volnou energií, stejně jako to, že mezi námi žije pár lidí kteří prokazatelně roky nejedí žádnou potravu a přesto jsou živí a zdrávi.

Nikdo nikdy prokazatelně nevyrobil takové zařízení - kdo by to udělal, byl by dnes miliardář. A ty podvodníci co žijí z "prány" - nikdo nikdy prokazatelně neprověřil opravdu bezpečným testem. Máte něco, co tyhle tvrzení potvrzují? Např. odkaz na studii? Ne odkaz na šarlatánské stránky...

0 0
možnosti

Řada studií to již potvrdilo. Ale ze zkušenosti vím, že vy "skeptici" všechny tyto studie označíte za podvod, neb označíte stránky kde jsou tyto fakta publikována za šarlatánské. Takže nemá smysl s Vámi diskutovat. Nicméně dám Vám typ. Velmi krásně a precizně jsou tyto věci probrány v knize význačného britského biologa Sheldreka Mylné domněnky vědy, která jasně na mnoha případech ukazuje "objektivitu" současné vědy.

0 0
možnosti

J24o58s70e52f 65P67o79t16r

31. 5. 2015 23:43

Samozřejmě, že umírá. Vznikl výronem dokonalé energie, která se milisekundy po vzniku degradovala na základní částice hmoty a postupuje dál k uspořádanosti, až vlivem temné energie dojde k "Velkému roztržení", kdy zaniknou všechny hmotné částice a Vesmír skončí.

To jsou nejnovější vědecké představy  o Vesmíru. Žádné opakování, nic, konec.

Takovýto scénář  značně zpochybňuje hypotézy o multiverzu, které mají odůvodnit náš jemně vyladěný  Vesmír pro  život jako nepravděpodobně vyjímečný v nekonečné  krajině všech myslitelných vesmírů. Jestliže vesmíry končí tepelnou smrtí, tak jich existuje konečný počet a ne nekonečný, kde  by i náš vyladěný Vesmír měl právo na existenci.

Tendence k entropii je v příkrém rozporu se vznikem života. Základní fyzikální zákony jsou proti vzniku entity daleko od rovnovážného stavu tj. života , i když se dá oponovat, že v rámci sluneční soustavy jde o otevřený systém.

0 0
možnosti

Blbost, věřte Bibli a zapomeňte na nějaké bláboly o temné energii a velkém třesku. Nejsou v souladu ani s Biblí ani s vědeckým pozorováním. Jsou to pouze výplody chorých mozků.

0 0
možnosti

O tom, jak vesmír funguje, toho víme žalostně málo. Rozhodně nevíme, co je to temná energie (vy jste z ní šmahem udělal důvod pro otevřenost systému) a jestli vůbec existuje - pouze se domníváme, že patrně ano. Ono je to tak lehké, vzít si část z nějaké teorie a přizpůsobit si ji nějakým starým veršům. Bohužel je to také zároveň naprosto mimo mísu.

2 0
možnosti
Foto

J47a74k12u21b 31R57o21t17h

31. 5. 2015 12:22

Hoďte na něj síť. To už fakt lomcuje mým majestátem. Bajnare, jen takový dotaz, a to termíny laickými speciálně pro vás, abyste mu i vy rozumněl a snad dokázal odpovědět: Dítě (mladý člověk) ve vývinu, rostoucí fyzicky i mentálně, tím pádem umírá?8-o8-o8-o;-€

0 1
možnosti

až dosáhne vrcholu vývoje, překloní se k umírání

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS