Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslim, ze Jeho jmenem jsme jako lidstvo spachali mnohem vice ostudy

1 0
možnosti

R^ a poděkování, vždy se u Vás poučím, ikdyž tento článek byl hlavně připomínka.:-)

0 0
možnosti

Ještě poznámka k "vědeckým" expertizám. Ono záleží na tom, kdo si je objedná. Podle toho vědci bohužel pracují. Já o tom přečetl snad všecko a šel jsem z toho do kolen. Jsem ten poslední, který by věřil v něco jiného, než v Boha. Je vidět, že jste zvídavá, tak čtěte dále. ;-)

0 0
možnosti

No tak dobře. Problém je v tom, že brali vzorky ze záplat. Ono totiž plátno bylo vyspravováno a podepsal se na něm požár. Ale co vím jistě, nikdo ve středověku by to padělat nedokázal. Čtěte víc. Jsem také skeptik. Třísky z Kristova kříže by vydaly na loď. Ale Turínské plátno je pravé.

0 1
možnosti

Vědci už toho potvrdili! Když se chcete vyjadřovat k této věci, přečtěte si o tom více. Nehodlám se zde rozepisovat. Jen vím, že středověk neznal takovou technologii, která by to vysvětlila. Vím dobře, jak zmatky kolem Turínského plátna a jeho datování vznikly. Schválně to zde nenapíšu. Starejte se sama.

0 0
možnosti
Foto

Švýcarský federální institut technologie podrobil turínské pásmo radiokarbonové analýze a s 95 procentní pravděpodobností dokázali, že pochází z 13. století. Ostatní analýzi ověřující autenticitu jsou rovněž skeptické.

0 0
možnosti
Foto

Vědci potvrdili, že Turínské plátno je středověký podvrh.

1 0
možnosti
Foto

Není co dodávat, díky za blog. R^

1 0
možnosti

Jako křesťan a vlažný katolík Vám mohu jen poděkovat. I když jsou evangelia troskovitá, svítí z nich světlo. Škoda, že nepřinášejí kompletní učení Ježíše. Evangelium S. Jana. : Jestiť pak i jiných mnoho věcí, které činil Ježíš, kteréž kdyby měly všecky, (každá) obzvláště, psány býti, mám za to, že by ten svět nemohl přijíti těch knih, kteréž by napsány byly. Amen. Požehnané velikonoce.

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,01
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.