Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1. případ : můj děda s Alzheimerovo chorobou se značnou agresivitou. Medicína jej umístila do nemocnice, zafixovala nohy a ruce a nechala ho přežívat na lůžku. Alternativně ho rodina vzala do domácího prostředí, podávala buchty a čaj s marjánkou a děda si poklidně vysedával v křesílku a žulil se na celý svět.

2.případ : moje babička s devadesáti křížky a tumorem na prsu . Medicína jí nechala na LDN, bez dostatečné rehabilitace, bez dostatečné hygieny a s léky na vysoký tlak. Alternativně jsme ji umístili do soukromého sanatoria, kde zemřela ve spánku poklidnou a bezbolestnou smrtí.

3.případ : já a pooperční stav po hysterektomii. Pomocí alternativní léčby (životní energie) jsem z nehostinné nemocnice mohla uprchnout po čtyřech dnech a po měsíci mohla nastoupit do práce.

Obávám se, že dokud medicína (a lidé do ní zainteresovaní) neocení alternativní přístup ve všech třech případech (jako že neocenila), tak alternativní medicína nebude nikdy jí na roveň...

0 0
možnosti

Už jsem zde o tom kdysi psal; klasika uznává, že rakovinné buňky nemají rády zásadité prostředí a velké množství kyslíku, dodaného na úroveň buněčné roviny.

Johanna Budwig, biochemička, přišla na způsob, jak snadno ten kyslík aplikovat.

Obhájila svou metodu před nepřejícím lékařským konciliem (50. léta min. stol.), vyléčeni byli min. stovky pacientů, tisíce preventistů s úspěchem užívá, ale klasika buď neví nic (osobní zkušenost) a nebo si povýšeně nevšímá.

Vysvětlení je nasnadě, jedna základní chemoterapie stojí řádově desetitisíce; a co by Zentiva místo ní prodávala, tvaroh a lněný olej? Jako i v jiných případech, prachy a nenažranost, na které jsou často zainteresovaní i lékaři, nepřipouští v mnoha oborech žádnou alternativu!

P.S.

Po nezdařené operaci mně Budwig už 6 let drží nad vodou.

1 0
možnosti

Jak se říká alternativní medicíně, u které byla prokázána účinnost? Medicína.

1 2
možnosti
Foto

J46a69k61u50b 84R23o59t35h

27. 9. 2016 15:07

Hned v perexu lžete. Nikoliv a priori, ale a posteriori. ;-O

0 0
možnosti

Velká víra v uzdravení, zoufalá shnaha pacienta použít všechny prostředky, náhoda, příroda, dobré a vlídné slovo léčitele (a samozřejmě přírodní léčiva a prostředky, byliny) atd. atd. atd. - ano, to všechno může hodně pomoci!! Akorát potvora alternativní medicína, že ta léčí jen nemoci ukryté a ne zjevné, že ta neléčí zlomeniny, záněty, zkažené zuby, nemoci kloubů a kyčlí, nádory, leukémii, poruchy sluchu, oční zákaly, psychické poruchy, poruchy řeči, chůze atd. atd. atd. Římskokatolická církev a zázraky v uzdravování ze strany jejich svatých (když člověk "řádně věří" a modlí se), ta by vám mohla hodně toho vyprávět....

PS. Hodně nedůvěry také způsobili vyložení podvodníci a zlatokopové, kterých je v alternativní medicíně rozhodně více než úplatných či neschopných vystudovaných lékařů.

2 1
možnosti
Foto

Jak jste přišel na to, že neléčí nemoci zjevné? Lžete.

0 0
možnosti

P97e90t19r 61D10o71b70r79ý

27. 9. 2016 14:27

Léčitelství, práce s energiemi, psychotronika a téměř veškerá alternativní medicína spadá do oblasti věd skrytých, tajných a tedy okultních. O okultismu jako takovém je tedy možné shánět odborné informace v oblasti teologie která se okultismem zabývá na odborné úrovni a pro tento obor má Karlova Univerzita v Praze teologickou fakultu. Proděkanem této fakulty je magistr a doktor teologie Jaroslav Brož. Na téma problematiky okultismu tento velice vzdělaný a zkušený člověk velice fundovaně diskutuje zde.

https://www.youtube.com/watch?v=CJ7cFsPKeoU

2 0
možnosti
Foto

Nesouhlas.

To není apriori, to si léčitelé vysloužili konáním značné části z nich.

3 0
možnosti

To jako nesouhlasíte s fakty, že přístup k alternativní medicíně je u nás podstatně horší než v řadě západních států a je mimo jiné v rozporu se závěry WHO???

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 3,68
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.