Diskuse

Po 100 letech

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jenom pro upřesnění vstup USA do války. Německá ponorka potopila loď USA Lusitania a 120 lidí se utopilo. USA pohrozilo Německu, že pokud nadále bude používat ponorky vstoupí do války po boku Francie a V. Británie. Německo přestalo ve válce používat ponorky do roku 1917, kdy Německo opět obnovilo ponorkovou válku a USA na základě této skutečnosti vstupují do války.

3 1
možnosti

Vím. Je to jedna z verzí proč. Vedle verzí jiných. Ostatně jedna nevylučuje druhou.

1 0
možnosti
Foto

Existuje jenom jedna verze, jinak podle vašeho za vše ve světě mohou Rothschildové( Židé ) a bankéři z Wall Streatu. To už psalo Rusé právo a cpali nám to do hlavy ve škole.

4 1
možnosti

Za vše ne. Ale za mnoho věcí, jak o tom svědčí jasné dokumenty i samotné výroky protagonistů, které si může každý vyhledat i na internetu. A ještě jedna věc. Je nutno oddělovat pojmy Rotschild, Wall Streat a židé. To je oblíbená taktika některých rádoby ochránců "židů" ztotožňovat kritiku chování nějakého konkrétního člověka židovské národnosti s antisemitismem. Že konstatujeme, že Němečtí nacisté organizovali holokaust přece neznamená, že Němci jsou jako národ rasisté.

0 0
možnosti
Foto

Těžko lze oddělovat Rotschildy od osídlování Palestiny, když se na tom finančně podíleli. A paní Rotschildová dávala dohromady cambridskou pětku.

0 0
možnosti
Foto

Chtěl bych znát ty jasné dokumenty, které o tom mluví. Pokud se odvoláváte na internet, tak tomu se musím jenom smát. O Rothschildech se tam píší pěkné ptákoviny, takže už vím odkud čerpáte své vědomosti. Nacisté věděli, že označení Židů, jako původce všeho zla je věc, kterou přijme každý národ v Evropě i v Čechách.

0 0
možnosti

S Vámi nemá cenu o těchto věcech diskutovat. Jakýkoliv dokument, či výrok označíte za smyšlený.

0 0
možnosti
Foto

Fakt označení "židobolševická plutokracie" nemělo žádný reálný základ?

Mně v tom souboru přeložených textů, věnovaných postavení Židů v Německu, na počátku Protektorátu v Orbisu, překvapila argumentace, že se Němci musí s Židy vypořádat, protože Židé jsou inteligentnější než Němci a mají pouze jednu drobnou chybičku, nejsou dobrými rolníky.

0 0
možnosti
Foto

Ne, samotní Rothschildové se chlubili tím ještě před WWI, že bez nich (jejich úvěrů) by se neuskutečnila žádná válka v 19. století.

0 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.