Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

ČT a ČR sice nejsou ruské weby, ale desinformace šíří neustále a ještě si je musíme pod hrozbou pokuty platit. Čekám jen, kdy konečně tuto maškarádu zruší.

2 1
možnosti

na top 0,9 je príma že langšádlovou která nerozumí lautr ničemu nechávají v poslední době tak často mluvit či psát do médií ... někdy mi to připadá jako když kalousek opravdu chce aby se do toho parlamentu top už nedostala a on mohl založit zase nějakou novou straničku ...

3 0
možnosti

Před nepřátelskou propagandou mě ochraňovali v mládí, pak mě na chvíli pustili ze řetězu a teď mě budou ochraňovat na stará kolena. Ale přežiju to. Alespoň se zase začnou rodit politické vtipy.

4 0
možnosti

.... voni maj vůůůbec dobrý nápady,- proto je taky miluje tolik lidí, žejo ?!,- pevně doufám že budou lídrem letošních voleb, abysme jako tu demokraciu pro příští generace dokázali zachránitVEU !!!

1 0
možnosti

P32e25t57r 96B32a59j95n56a68r

14. 1. 2017 16:18

Poznámka k diskusi:

Nalijme si čistého vína přátelé. Touha zakázat některé servery není způsobena tím, že se chce uchránit "hloupé občany" před nepřátelskou propagandou z ciziny.

Je dána neschopností argumentačně čelit jiným argumentům a názorům, jak uvedl i prezident Zeman.

12 1
možnosti

Proti desinformacím, lžím a polopravdám se těžko bojuje!

2 2
možnosti
Foto

J67a13k31u24b 22R24o55t61h

14. 1. 2017 16:03

Takže a) první věta je prachsprostá lež, toto nikdo za TOP 09 netvrdí a netvrdil, b) totalita skuteční to, že by rozvědnou a propagandistickou práci jednoho státu proti druhému projednávaly soudy. Jako obvykle jste tedy napsal něco, co je zčásti cintem a zčásti lží.;-€

5 9
možnosti

Dnes zde pracuje asi třicet servrů v zájmu ruské propagandy a téměř 50% našich občanů této propagandě podléhá. Možná i více. To není v zájmu našeho státu a měli bychom to eliminovat! Ale jak, aby to nehrozilo totalitou? Nechat si tu beztrestně řádit ruské agenty asi nebude tím nejlepším řešením!

:-)

2 5
možnosti

J28a68n 49R66á79ž

14. 1. 2017 17:04

Já pamatuji, že na našem území se dalo v radiu naladit taky dost stanic, které vysílaly, dle názorů tehdejších politruků, v zájmu imperialistické propagandy. A tak aby tomu nepodlehlo těch 50% obyvatel, se stavěly rušičky, působil Úřad pro tisk a informace, který kontroloval, aby náhodou někdo tu štvavou propagandu u nás nešířil a soudy trestaly preventivně, aby ti, kdo této propagandě podlehli, nepracovali moc aktivně ve prospěch imperialistů. A přesto to nezabránilo, abychom zdroje "štvavé" propagandy nevyhledávali a zprávy z nich dál nešířili. Když argumentům vládnoucí moci občané přestanou věřit, otevírá se vždy prostor pro cizí propagandu, A její šíření nezabrání jakákoliv cenzura a jakékoliv vyhrožování zásahy police a soudů.

7 3
možnosti

Takže podle autora je naprosto v pořádku nechat zaplavit náš internetový prostor proruskými weby, až nakonec nebude kam kliknout ? :-P

6 13
možnosti

R29a93d43e84k 17K13a43r97a96s

14. 1. 2017 13:42

To jde? Myslíte si, že lidé jsou tak hloupí, aby si sami (pokud chtějí) nenašli veškeré informace?

10 3
možnosti
Foto

Ano, už fašisti či komunisti považovali lidi za pitomce a považovali za nutné jim sdělovat, co si mají myslet, co je jedině správné a přípustné a co je naopak škodlivé a nebezpečné. Jen tehdy neměli takové obrovské technické možnosti.

Skutečně jde o prvek totality. A nic na tom nemůže změnit to, že se jeho tvůrci snaží tvářit, jakoby nás naopak od cizích lží a vlivů nějak "ochraňovali".

Souhlasím a karma! R^

22 4
možnosti

Není to tak jednoduché! Většina z nás se stále ještě nezbavila komunistického myšlení a neumí hledat pravdu. Především ti starší a méně vzdělaní. A tak jsme těmi ruskými agenty stále ještě hodně zranitelní. Ale naše současné politické řešení je také rizikové!

2 4
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,01
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.