Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ též jsem o tomto pozadí slyšela a jak píšete, má to svůj vývoj. O okultním pozadí nacismu byla napsána například výborná kniha Jitro kouzelníků. Nemluví se zde tedy přímo o Lidicích, ale ono to sedí.

0 0
možnosti

R10a34d27e18k 71J29a75r93o87š

10. 6. 2017 20:12

Lidice byly vybrány z těchto důvodů:

1) leží blízko Prahy a nacisté potřebovali vystrašit Pražany, aby konečně vydali/udali skrývající se atentátníky. Neboli vypálení/zničení nějaké obce třebas kdesi u Pelhřimova by nemělo na Pražany takový dopad...

2) díky zadrženému dopisu jednoho "rádobyodbojáře", kterýžto chtěl udělat dojem na svojí milenku, a některým "okolnostem" zjištěným při dotazování a prohlídkách v Lidicích, měli alespoň jakýs takýs (byť hodně chabý) "důkaz viny", který mohli uvádět před světem i obyvateli protektorátu jako důvod k brutálnímu zásahu v Lidicích.

Nějaké magické rituální pozadí bych v tom nehledal, byť nesporně zejména ve vysokých kruzích SS a jmenovitě u Himmlera toto existovalo. Paradoxně, je ovšem známo, že zrovna Heydrich tyto rituály nijak "nežral" a dělal si z nich (v nepřítomnosti Himmlera) spíše legraci...

0 0
možnosti
Foto

Pokud by se jednalo toliko o zastrašení Pražanů, tak by se po celé republice nedávaly fota Gabčíka a Kubiše, kde po všech občanech bylo požadováno prohlášení, že dotyčný na foto dané pány nezná.

0 0
možnosti
Foto

Široce zveřejněné vyvraždění Lidic má daleko jednodušší příčinu, všichni Němci se stali spoluviníky, takže byli daleko ochotněji bojovat za konečné vítězství. Byla to obdoba toho způsobu, který používají gansteři při prověrce věrnosti nových členů, kteří musejí někoho zapíchnout.

2 0
možnosti

J88a38n 55H84l39e69d74í11k

10. 6. 2017 17:05

z černé magie nevyrůstá jen fašismus, nýbrž všechny jeho deriváty, jako islám a komunismus. , dvě krvavé totality. Zatímco komunismus skřípli fašisté svou marnou snahou zapíchnout satana v jeho pelechu, ve styku s islámem pouze v hanbě ustupujeme a připravujeme se sami Belzebubovi otrocky sloužit.--- Konečným vítězstvím teokratické diktatúry mohamedánů a otrocké diktatúry komunistů bude jejich bratrské sjednocení pod rudým praporem krve a pekla,- v jednom rohu s měsíčním srpkem, a v druhém kladivem.

2 2
možnosti

Budete se asi divit, ale ze tří největších náboženství (křesťanství, islám, hinduismus) je nejvíce karmicky zatíženo křesťanství. A to nijak neobhajuji islámský terorismus.

0 0
možnosti

Velmi zajímavý článek pane Bajnare, netroufám si k tomu zaujmout nějaké jednoznačné stanovisko, na to se málo zajímám o toto období, ale že nacistická ideologie se zabývala magickými rituály mám v povědomí, takže pro vás karma za materiál k přemýšlení a studiu R^.

4 0
možnosti

P85e85t64r 42B88a30j74n23a74r

10. 6. 2017 17:06

Děkuji. Ano článek jsem psal jako určitý impuls k zamyšlení nad méně známými a podceňovanými stránkami historie na pozadí události v Lidicích.

1 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS