Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

Máte na mysli tytéž palmové listy, podle kterých měla už v minulém roce okupovat rozvrácenou Evropu ruská a čínská vojska?

0 0
možnosti
PB

Vím na co narážíte. Palmové svitky pro Evropu od p. Riitera. Odpovím Vám tak. V Indii je spousta knihoven a ne všechny pracují čistě, tedy najdete i podvodné a těch je dnes bohužel většina. To však neznamená, že ten text byl podvodný. U každé předpovědi je obtížně určit časový rámec, který se posouvá. A tak to co zde bylo napsáno se může naplnit v jiném čase za trošku odlišné situace-Čína nás neokupuje ale ekonomicky skupuje. Ostatně bankrot v USA fakticky nastal, jen byl vlastně oddálen neomezeným tiskem bankovek.

Ostatně přečtěte si text celý, je tam i část věnovaná příčinám neshod se skutečným vývojem.

0 0
možnosti
AT

Jistě. Pokud najdu nějakou, často dost násilnou, shodu předpovědi se skutečností, hlasitě to prezentuji. A když (častější případ) to nesedí, mlčím, případně použiju nějakou obezličku z článku nebo vašeho příspěvku, třeba tu o loďce. Nezdá se vám to alibistické, zvlášť, když se jedná o zdroj proroctví, ktery si ddělá tak vysoké ambice?

Mezi námi, to "proroctví" pro Českou republiku pro nejbližší léta bych s dvoutřetinovou úspěšnosti dokázal vytvořit i já.

1 0
možnosti
PB

Ano, ten kdo zná života a světa velmi přesně dokáže předpovědět budoucnost, třeba jen na základě znalostí určitých cyklů.

Nicméně to co jsem slyšel z palm. svitků se tak vysvětlit nedá. Že tam jsou uvedena jména a nemoci rodičů, data narození...no dejme tomu to někde vzali. Ale když slyšíte, jak blízká známá tam měla uvedeno jméno přítele v době manželství o kterém věděli jen tři lidé a ani manžel ne. Že by měli Indové v Evropě tak famózní detektivní kancelář, to tedy pochybuji.

0 0
možnosti
AT

Ano i ten Ritter tvrdil spoustu věcí....

Někteří vám možná budou věřit, jiní ne.

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 3,68
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.