Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P36a14v74e37l 31P43o32n86e40c

27. 1. 2018 11:37

R^, podle serveru Demagog se prohřešili kandidáti oba: https://goo.gl/yA7YCi

0 0
možnosti

Už jen aféra OLOVO měla tohoto pána nadosmrti diskvalifikovat z politického života (ostatně NIXON tak i dopad).

Ovšem ne v čechystánu. Kde nikoho nezajímá OLOVO, nikoho nezajímá Bamberg, nikoho nazajímaj podivné privatizace za Zemanovy vlády. Kde jeho buranství je vyzdvihováno a považováno za jeho plus.

Jinak včera jsem si pustil pár debat s Milošem z počátku 90. let. Ano, v té době to byl státník. Jasně formulované myšlenky, kultivovaný (v rámci možností) projev. Víceméně bytostný liberál. To co s ním udělal pocit moci a též věk je neuvěřitelný.

Jinak člověka též poznáte podle toho jakými lidmi se obklopuje. A u Miloše je to skutečně ALL STARS team. Po celou jeho kariéru.

5 1
možnosti

P62e42t47r 98B23a36j28n60a77r

26. 1. 2018 14:11

Já Vám váš názor neberu. Zeman jistě není ideální, nicméně je v současnosti pro mně nejlepším kandidátem. Bohužel. I já bych si přál někoho mladšího, schopného hájit národní zájmy a člověka eticky na úrovni. Ale bohužel nikoho takového nevidím. A mimochodem. Víte kdo řekl "Ani nevíte, jak hnusné je vládnout."?

4 1
možnosti
Foto

Ať je to jak chce, současný prezident má výhodu, že na jeho straně jsou TV Barrandov, Prima a Nova. V této situaci jsem si říkal, že moderátorka mohla ze své objektivity trochu slevit. I tak ale pan Drahoš obstál se ctí. Je fakt, že není kandidátem, kterého bych volil s nějakou radostí, ale každý bude lepší, než ten, který je tam nyní.

7 2
možnosti

Však tu svoji objektivitu perfektně zahrála. Ona i ten tým v kamionu u Rudolfina byli profesionální.

2 3
možnosti

ANO,protože toto je formma kvízu a předem s upozorněním na jaké otázky se bude odpovídat...ono mít 300 otázek jako u maturity nebo 15?? tu byl upřednostněn Drahoš při jeho nastrojeném formulování odpovědí a vše ostatní ohledně tohoto "kvízu" vyplave později neb je to moc čerstvé na pořádný rozbor neb ani ta Witovská nebyla stoprocentní,protože ty manýry z Čt tam jsou pořád...

3 3
možnosti

CO SE MI LÍBILO NA ZEMANOVI VČERA NEJVÍC- jeho velkorysost a státnickost :

Když se Drahoš přeřekl a vytkl Zemanovi, že je prezidentem deseti miliónu, tak se ho Miloš Zeman udiveně optal: „A tohle mi vytýkáte?“, jeho protivník přikývl a triumfálně řekl: „Právě tohle,“ načež zazněl smích z míst pro hosty. Pan prezident se toho mohl chytit a rozcupovat ho na tom, komu tedy chce tedy být prezidentem. Ale pan prezident byl nad věcí, asi uznal, že každý se může ve svém vystoupení dopustit nějaké hlouposti, a nijak dál to nekomentoval. To bylo známkou značné velkorysosti. Kdyby takovou hloupost řekl pan prezident, tak jsem stoprocentně přesvědčen, že by mu to pan profesor omlátil o hlavu.

( použil jsem slova z vyjádření mediálního experta Jiřího Mikeše, slova která mi jdou z duše)

12 3
možnosti

No, tak se ještě malou chviličku opájejte "velkorysým" Milošovým státnictvím:-)

5 4
možnosti

Zeman jel ve své lince, včera lhal 14x...:-)

9 4
možnosti

Jenom 14x? No já myslel, že Zeman nedokáže říci jedinou větu, v které by nebyla lež. Na rozdíl od pana Drahoše, který říká jen a jen čistou pravdu.

9 9
možnosti

To co koluje internetem je vždy pravda pravdoucí. Byť to dělá z normálního člověka blbce.

3 0
možnosti

Lidé, kterým slouží paměť, si Zemanových lží všimli i bez analytiků.

7 2
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že se evidentně Drahoš nedokázal okamžitě přizpůsobit jak formátu debaty, tak nové taktice oponenta, tak jeho údery vždy neustále míří do prázdna. Jednal vždy podle kuchařky připravené jeho mediálními poradci, vedl neustále minulé války.

Kdyby šlo o box, tak by šlo říci, že prohrál na body.

7 9
možnosti

Ano jistě. Zeman neútočil ne proto, že by mu došel dech. Ale proto, že si vyhodnotil, že by klidný přístup mohl na jeho stranu dostat nerozhodné voliče. To je můj názor.

7 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS