Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Frustrovaní, neúspěšní, zakomplexovaní lidé mohou slavit. Vyhrál opět jejich kůň. Kůň, kterej je všem na západ od nás pro smích. Kůň, kterého vaše osudy a životy vůbec nezajímaj. Ano tak to je. A líp vám nebude. Bude vám dobře podle toho jak ti schopnější, chytřejší, podnikavější povedou své podniky. Své firmy. Své výzkumy. Podívejte se koho tito podle vás "hloupí a mainstreamem zmanipulovaní" lidé volí. V duchovním světě se říká podobný podobnému. Stejný stejnému. Volbou Zemana neodsuzujete nás schopné, chytré, podnikavé k marasmu. Odsuzujete pouze sami sebe. My se budeme mít vždycky líp než vy. A to proto, že nedokážete změnit svoje myšlení. Vaše myšlení je narudlé a nahnědlé.

5 3
možnosti
JK

Podle tohoto Vašeho vyjádření mi vychází, že frustrovaný, neúspěšný a zakomplexovaný jste hlavně Vy sám.

4 1
možnosti
JH

J70a21n 55H55y52n42e57k

29. 1. 2018 7:42

Pan Halík je významný všude jinde, než v ČR. Proto i jeho názor nikdo moc v ČR nebere.

1 0
možnosti
ZH

Dobrá analýzaR^. A já si myslím, že ještě jedním velikým důvodem je to( a potvrdilo to již vítězství Babiše v parlamentních volbách), že nestačí ve volbách provádět pouze antikampaň. Před parlamentními volbami nebylo nic jiného slyšet, než to, jak je Babiš špatný. Ti, co to nejvíce rozkřikovali do světa, dopadli ve volbách nejhůře. A přesně to se potvrdilo v prezidentských volbách. Jediná kampaň byla kampaň "antizeman". Domnívám se, že lidé reagují tak, že čím více jim všichni podsouvají to, jak je někdo špatný, tak ho naschvál volí.

1 0
možnosti
JR

Tak tohle je hodně dobrá analýza. Kam se na ní hrabou analýzy zaprodaných novinářů, politologů, sociologů, ekonomů, apod. Jednozančná karma.R^

7 2
možnosti
PB

P62e37t77r 69B40a38j14n73a52r

28. 1. 2018 12:55

Chtěl bych tímto poděkovat všem za kladné příspěvky v této diskuzi.

A pro tábor poražených bych měl jen jeden vztah. Jako volič Zemana uznávám, že Zeman a jeho tábor se často chová nevhodně, mnohdy zbytečně hulvátsky. Přiznejte to, že takové chování se objevuje i ve vašich řadách, řadách který si verbálně zakládaly na slušnosti a kultivovanosti.

6 0
možnosti
VR

V řadách podporovatelů je to snad normální a běžné na obou stranách...mnohem horší je, že se tohle sprosté a zupácké a přímo nepřátelské chování objevuje v nejvyšších politických patrech okolo Zemana....Rv

3 1
možnosti

Myslím, že srovnávat Jana Žižku s Milošem Zemanem je dost krkolomné. Zeman je symbol minulosti, politiky 90. let. Dnes už je jen chabým odleskem svých někdejších schopností. Zato Žižka byl až do své smrti na vrcholu sil a byl nositelem nového proudu.

1 0
možnosti
PB

P44e45t43r 45B50a28j27n70a57r

28. 1. 2018 10:31

No tak Zeman nemůže chodit, Žižka zase byl slepý. Tedy jiná podoba tělesného hendikepu. Zemanovi zjevně ubývají fyzické síly, ale duševně zůstává stále čilý.

3 1
možnosti
Foto

Naprosto skvělý a zásadní článek. Karma R^

7 6
možnosti
OZ

Opravdu nikterak růžové vyhlídky s touto neuvěřitelnou sestavou v čele naší země.... Bude to běh na mnohem delší trať, než se ještě včera před sečtením výsledků prezidentských voleb zdálo, ale jednou se to povede. Jedna patnáctiletá slečna včera u mě v obchodě prohlásila: „Změna bude až na naší generaci.“ Hmmm.. za to by se ta naše generace měla aspoň trochu nebo spíš hodně stydět!Rv

7 6
možnosti
PB

Změna společnosti k lepšímu nemůže přijít bez toho, že by nastala změna v nás. Ta nejmladší generace, někdy nazývaná "indigové děti" je velkou nadějí.

4 2
možnosti
Foto

;-D;-D

Na nedělní ráno jako sranda dost dobrý.;-D;-D

8 8
možnosti
Foto

Váš smysl pro legraci je záporný.

3 9
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.