Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejde hodnotit člověka pokud ho osobně neznám. Ale o panu Okamurovi nejvíc vypovídá co si o něm myslí jeho vlastní rodina. Nejen jeho bratři ale dokonce i jeho děti se ho straní.

Sice zatím není zloduch, ale velice snadno se jím může stát.

2 0
možnosti

Pane autore, bohužel pan Okamura, pan Babiš, pan Filip a mnozí socialisté si jsou velmi podobní v omezování svobodného prostoru. To, že mlží to, kde je levá a pravá mnohým občanům zcela uniká. Jsou to všichni kouzelní levicoví lídři mastící si kapsy z nedobrovolných odvodů daní na jejich vykonstruované a velmi kuriozní populistické politické programy zadlužující mladou generaci.

2 0
možnosti
Foto

K55a68r65e14l 16C49a28c67h

1. 3. 2018 13:37

Dobře napsáno. KarmaR^

6 5
možnosti

Pan Okamura je hlavně prototyp pokrytce. Chce nám tady zavést přímou demokracii ovšem v jeho straně přímá demokracie nemá místo. Tam existuje jen tvrdá diktatura samovládce.

2 0
možnosti
Foto

Pan Okamuru stačí jenom poslouchat a hned jeden má jasno. Je vidět, že je to duševní gigant. Když se na FB objeví zpráva, že v Teplicích proběhne v parku procházka se psy kvůli muslimům, kteří zde posedávají na trávníku, aby je to vypudilo, přijede z Prahy pan Okamura se psem. Když jej občané Teplic viděli, tak akci vzdali a šli domu a po parku chodil Okamura s pár nohsledy se psem. Samozřejmě se nechal vyfotit, aby lid viděl, jaký je bojovník proti islámu. Takže to o něm vypovídá dost ne.

7 4
možnosti

Okamura jako zdroj nenávisti? A co druhá strana jeho oponentů. Jsou lepší?

Citát z rozhovoru s Okamurou

"Moje kamarádka mi telefonovala. Už léta pracuje v nadnárodní firmě, a když včera řekla, že bude volit Miloše Zemana, sesypali se na ni jako vosy a nadávali jí. Byla úplně v šoku z toho, jak lidé, se kterými léta pracuje a myslela si, že s nimi má dobré vztahy, okamžitě nenávidí každého, kdo má jiný názor, než mají oni sami. To je velmi nebezpečná a fašizující tendence. My nadále budeme bojovat za to, aby tu byla demokracie a názorová pluralita. "

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/-Drahos-delal-ze-me-nevidi-aby-se-neuspinil-Okamura-vypravi-co-se-mu-stalo-17-listopadu-519814

9 6
možnosti

Když mu věříte...tohle přesně zapadá do jeho taktiky, stejně ohnivě a téměř stejnými slovy popisoval údajné násilí před budovou, kde měla SPD svůj kongres, podle svědků i policie jen pouze lhal...

7 6
možnosti
Foto

J50a27k31u76b 27R12o19t35h

1. 3. 2018 11:49

Jojo, takhle to dopadá, když je autor blogu zároveň astrologem a fanouškem i jiných mašíblovin.:-/;-D

7 10
možnosti

Nevím jestli zloduch, ale primitivní manipulátor, obchodník se strachem a nízkými pudy, to tedy je!

11 6
možnosti

Okamura se kdysi pregnantně vyjádřil, že jeho hlavní politickou strategií je nejprve lidi vystrašit, aby je posléze mohl zachraňovat...velmi podobné Hitlerově strategii v Německu třicátých let, že?

A tenhle "nefašista" a "neextremista" opakovaně nazývá účastníky různých protestů proti jeho straně i své osobě neofašisty, anarchisty a extremisty. Ve skutečnosti jsou to běžné občanské iniciativy, které mu tak leží v žaludku, neb je nemá pod kontrolou...

12 6
možnosti

Já si Okamuru neidealizuju. Napsal jsem, že není horší ani lepší než jiní. Jiní politici také straší lidi, jen jinými věcmi než Okamura. Jednou nebezpečím z Ruska. Jindy tím, že pokud nebudeme dávat peníze soukr. důch. fondům, v budoucnu nedostaneme takřka žádný důchod.

10 3
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.