Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...... co se v mládí naučíš ...!,- bych jim to nebral, naopak, podporoval bych je aby v tem nadšeně pokračovali dál,- a téma ?!,- např. "Vytunelovanej stát",- "Vyvedený miliardy",- "Odkloněný prachy z důchodovýho fondu",- Výprodej strategickejch surovin do zahraničí",- "Asanace bank",- "Zrichtovaný zemědělství",- atd.atd...... enem si teda nejsu jistej kdy vlastně budou chodit do školy;-D ?!

1 0
možnosti

asanace bank trápí národ ze všeho nejvíc...;-D

0 0
možnosti

Ani Hitler před svým nástupem k moci nezpochybňoval základní principy parlamentní demokracie a ústavního pořádku.

1 0
možnosti

P13e17t55r 73B89a12j30n24a80r

16. 3. 2018 18:19

Kromě nepodařeného pokusu o násilný státní převrat v roce 1923 v Mnichově, násilností stranických bojůvek nacionálně socialistické strany, antisemitských projevů, knihy Mein Kampf byl před nástupem k moci na počátku roku 1933 skutečným demokratem a nikdo nemohl tušit co se z něj vyklube.

1 0
možnosti

Ale i mi se líbí jak se včerejší akce studentských protestů v celé šíři republiky vydařila. Sice odpůrci toho prskají jak mohou, ale výsledek je až překvapivě pozitivní.!!

1 1
možnosti
Foto

To už je starší, než včerejší zprávy. Jako většina předchozích demo demonstrací. Jedinou výjimkou je tzv. samet, ovšem tam byl ,,spontánně" doveden průvod studentů jedním profi estébákem, aby se to konečně hlo;-)

2 3
možnosti

Je to tak. Když není po našem, hodí se i totalitní praktiky (vyštvávání lidí z jejich funkcí na základě věcí, které s funkcí nesouvisí, agitace davu, kolektivní lynčování).

Když se nám to hodí, poukazujeme na názor lidu (demonstrace). Když se nám to nehodí, lidé problematice nerozumí (referendum).

2 1
možnosti
Foto

Vás pomocí totalitní praktiky vyštvali z funkce? Nedávno jsem z jednoho Vašeho příspěvku vyrozuměl, že jste v r. 90 byla ještě malé dítko. Takže odkud můžete ty totalitní praktiky znát?

Co se týče referenda, tak jednak místní se běžně používají. V případě nějakého celostátního jde o to, zda jsou všichni občané schopni usoudit, které rozhodnutí je správné, jde-li např. o složitý technický problém.

Ale jeden tip na celostátní referendum bych měl: Střídání letního a zimního času ANO - NE ?

0 2
možnosti

Autor sice píše o demokracii, ale má zásadní problém respektovat, že někteří občané mají jiný názor než on, a další zásadní problém má v tom, že si občané dovolují tento názor beztrestně prezentovat. To je myslím celé a pěkně to demokraticky shrnul Zeman svým doporučením směrem k nevoličům "shut up"...

4 1
možnosti
Foto

Je třeba chápat, že demokracie, aplikovaná na velké celky, není synonymem dobra a spravedlnosti, ale jejím opakem.

1 0
možnosti
Foto

R^ ,,Člověče nezlob se" se hraje stále. Jen ,,ty figurky", a kolikrát i cinknutá kostka, ale to nic. A stále je i velmi oblíbená hra pubertˇáků. zvaná hra na pravdu, jakož i tzv. tichá pošta, kdy nikdo neví, co z prvního slova na konci vyleze;-)

2 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

Ale jsou. Mládí je nemoc, z které se dříve, či později každý, nebo alespoń někteří, uzdraví. Říká se tomu zrání a život. zkušenosti. A ty jsou nepřenosné, neb ,,hubu si holt musí natlouct každý sám(Dr. PlzákR^);-)

6 2
možnosti
Foto

Hnutí ANO není rozhodně demokratické, protože je to strana, kde rozhoduje jeden a jeho peníze a stejně tak SPD. ANO slouží pro větší zbohatnutí Babiše a hnutí SPD k tomu jak ze státu vycucat peníze,

5 1
možnosti
Foto

;-D Každý řádně zaregistrovaný politic. subjekt ,,cosi" musí splnit. De facto pak je každý takový subjekt i subjektem podnikatelským, podnikajícím dle pro takovouto ,,činnost" platných zákonů. Zbožím těchto subjektů jsou jejich ,,idee" a voleb. programy. Občan si pak může demokraticky vybrat, a to i dle zákona nabídky a poptávky. Finance, resp. kapitál, jsou pak nedílnou součástí tohoto celého dění. Nakonec, i na to jsou platné zákony, od ústavy počínaje, že;-)

1 2
možnosti
Foto

I32v51a17n 77M80a62r75e90k

16. 3. 2018 13:16

Karma p.Bajnare R^[>-] . . . . . .Jinak, nálepkování se už stalo zdejším novodobým folklorem. Zkuste nesouhlasit s někým, či dokonce mít odlišný názor od toho jeho "jedině správného" a nebudete se stačit divit! ;-( Rv

2 2
možnosti

Postavme se nad ty nálepky! Ať nás křiklouni dělí na zemanovce, antizemanovce, babišovce, antibabišovce, hospodskou lůzu, pražskou kavárnu, pravičáky, levičáky. Neodpovídejme jim na to!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS