Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MJ

Dva zbývající kapři vzali toho třetího a dopravili ho svými těly do zurčící vody, kde bylo kyslíku více .

Cha cha chá! Ty vogane, to jeden hledí, čemu jsou schopni lidi uvěřit.

0 0
možnosti
JP

J14i32r76i 14P14r21a94j31z

22. 12. 2018 23:55

Tohle vyprávějte v době války nebo hladu. A ne pokud máme plná břicha.

0 0
možnosti
Foto

R^naprostý souhlas-bohužel způsob stravování předaný nám rodinou se těžko překonává ač si člověk uvědomuje souvislosti-vaše níže uvedené srovnání s alkoholismem je výstižnéR^kajícně přiznávám že se bez masa neobejdu, ale má přitom vždy výčitky svědomí:-/

0 0
možnosti
Foto

Člověk je všežravec, stejně jako řada jiných tvorů na zeměkouli. Tudíž vedle rostlinné stravy jí i živočišnou, častěji býložravce, ale také všežravce jako je on sám a někdy i masožravce - šelmy a dravce. Ti poslední by bez pojídání "bližních" svých pomřeli. I kdybyste měl pravdu a za 200 let by člověk tak "zlidštil", že odmítne pojídat maso, stejně se bude v přírodě zabíjet. Na zahradě krmíme ptáky ve velkém. A předevčírem krahujec obecný, mimochodem krásný a ušlechtilý pták si tam z hejna hrdliček ulovil oběd. Pod oknem ji před našima očima oškubal a potom si vytrhával sousta. Mohli jsme se na něj zlobit, jenomže on také potřebuje jíst. Stejně jako káňata, jestřábi.....lasičky, kuny, vydry, lišky, oslavovaní rysi, vlci, medvědi. Nebo si přejete zeměkouli bez masožravců? I v bibli se píše, že Pán stvořil zvěř člověku ke stravě.

2 0
možnosti
HM

Zcela s Vámi souhlasím a děkuji za Vaše slovaV

Jsem také vegetariánka ze stejného přesvědčení jako Vy, teď před Vánoci obcházím všechny prodeje kaprů velkým obloukem, utrhlo by mi to srdce;-(

0 0
možnosti
PB

P20e59t33r 47B43a56j63n31a13r

22. 12. 2018 9:20

Díky za příspěvek. Jsem rád, že můj blog navštívila vegetariánka:-).

0 0
možnosti
Foto

Ukázka naprostého nepochopení přírody, příroda si sama umí udržet rovnováhu, v přírodě je naprosto běžné zabíjení jiných zvířat pro obživu. Naopak vybíjení predátorů způsobuje škodlivé přemnožení jejich obětí, přemnožení jde zase na úkor jiných tvorů a tak by se dalo pokračovat. Shodou náhod žijete v přežrané Evropě, takže si můžete dovolit luxus rozhodování, co budete jíst a co nebudete, ale s pocity nebo přežitím jiných tvorů či snad ochranou přírody to nemá nic společného.

2 0
možnosti
PB

P38e69t16r 70B30a92j91n80a24r

22. 12. 2018 9:19

Ano, příroda si sama skutečně dokáže udržet rovnováhu. Existují dravci, kteří regulují počty býložravců aby se nepřemnožily. Člověk však dravcem není. Je to plodožravec, fruktivor. Odpovídá tomu i stavba lidského těla a složení trávicích žláz. Masitá strava je pro člověka nepřirozená a tedy i škodlivá, pokud pomineme etický rozměr věci. To je můj názor.

0 0
možnosti
Foto

Zo života delfínov: Bezdôvodne zabíjajú iné morské živočíchy, zabíjajú mláďatá delfínov a párenie má formu znásilnenia. Inak roztomilý tvor. :-)

0 0
možnosti
PK

Kéž by to tak bylo již dnesR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.