Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Je pravda, že Británie byla zaskočena rychlým spádem událostí a pro sjednocení Německa určitou dobu nejevila moc nadšení. Nicméně - nebyl by k dispozici zdroj, podle kterého Thatcherová doporučovala Gorbymu použití tanků v NDR ?

1 0
možnosti
DR

Je to slovíčkaření, pokud vím tak ona nemluvila přímo o tancích, ale požadovala "pouze" zásah armády.

Nicméně k úplnosti je potřeba dodat ještě to, že naprosto stejný požadavek vyslovil v telefonickém rozhovoru s Gorbačovem i francouzský prezident Mitterrand.

1 1
možnosti
DR

Precizně napsáno, karma. R^

3 0
možnosti
Foto

J65a33k81u55b 80R29o84t51h

17. 11. 2019 15:22

Hloupě Rozsívalům předhozené lži tak leda. To ale, Daníku, ty nepoznáš. :-/

2 1
možnosti
MB

Máte pravdu, je přeparadoxováno ! 1989 - pryč s KSČ a STB - Tak jo, jdeme na své židle, pravil Miloš s Andrejem. Přebírám zemi zničenou a spálenou, pravil hradní hasič - Tedy mu za odměnu uděluji Řád bílého lva. Země je rozkradená Kalouskem a Všetci kradú - Volá osoba přešetřovaná. Pak neopomene zdůraznit, že vše funguje a tak jsme již předběhli NDR, Španělsko, tlačíme se na Itálii, Izrael a slupneme i Nový Zéland ! Rok 1989 byl úžasný, zejména V. Havel. Byl problém vycestovat. Já jsem revoluci pomoci nemohl, protože jsem byl v Tunisu, kam mne vyslala KSČ a plnil úkoly od STB F. Lehár má operetu - Země úsměvů - To bude asi o nás ! ... [>-]..

3 0
možnosti
Foto

J80a25k25u65b 93R41o68t19h

17. 11. 2019 14:07

Vy prostě lžete, jako když Rudé Právo tisklo. Smutné, ale co od vás jiného čekat. ;-€

3 1
možnosti
Foto

máte pravdu, hlupáka z Jakeše udělala propaganda. Jednou jí dojde dech, personál ČTv bude vyměněn a výklad historie korigován podle skutečné reality !R^

2 3
možnosti
MB

A opět Miroslave souhlasím. Jak si kdo může dovolovat dotýkat se velikosti ducho - giganta Milouše ! Kam se hrabe nějaký O. Wichterle s přiblblými čočkami! Jakeš vymyslel Kůl v plotě, lidé se k koupelnách ohřívali brojlery - Bojlery zase chovali zemědělci ve svých drůbežář chovech ... ! :-)

2 0
možnosti
SN

:-)......Bezvýhradný souhlas! Německo, které je příčinou všeho zla, jehož důsledkem jsou miliony mrtvých, zase dnes řídí EU a tím ovlivňuje, (bohužel velmi negativně), i naše životy! A pár hlupáků tomu tleská ! R^R^R^

4 5
možnosti
MB

Stanislave, jsem zmaten. Jako první vrah se zjevil 1917 Lenin - Vystřílel Carovu rodinu a své odpůrce. Bankovní lupič Stalin se zdokonalil, vystřílel kde koho i tábory založil. Teprve v 1923 B. Mussolini založil fašismus. Až za 10 let se zjevil učeň Adolf 1933. Rusko jej podporovalo a inspirovalo. Námětů byla kupa. Bratranci svorně zahájili 2 světovou válku Polskem a podělil si lup. Miliony mrtvých, souhlas. Furt mi není jasné, kdo se od koho ovšem učil ? Dnes, Německo neválčí - Rusko válčí ! Projevíte i zde - Bezvýhradný souhlas ? :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.