Diskuse

Akce Navalnyj

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P41e82t64r 91B20u25r45i95a79n

24. 1. 2021 19:21

Tak asi do poloviny blogu jsem si myslel, že máte jen osobitý názor.

Čím dál, tím hůř, až k finále o jednom údajném zasedání nevíme kde, nevíme koho, ale údajně jedné tajné organizace globalistů a její nejmenované trilaterální komise, kde padla údajná slova...jako vystřižená z Protokolů sionských mudrců.

Člověk se až diví, kdo všechno se zvládne proklestit českým školským systémem.

0 2
možnosti
DR

Naštěstí jste tu přece Vy. Mezi těmi samými hlupáky přece ten nejinteligentnější. R^

2 0
možnosti
JR

J49a92n 74R66á72ž

24. 1. 2021 19:11

Navalnyj neměl před svou "otravou" žádný reálný politický vliv mimo zanedbatelnou menšinu obyvatel, zejména v Moskvě. Ale díky obrovské medializaci jeho příběhu, tento jeho vliv roste. Jestli to vymyslel Putin, byl to opravdu "geniální" politický tah.

To jen přidávám zcela privátní názor do diskuze, jinak je mi to, co se děje na vnitropolitickém poli Ruska naprosto šumafuk, protože nám v Evropě bují veliké problémy a pro mne je zajímavější sledovat, jak se s nimu euro věrchuška vypořádá.

2 0
možnosti
ZZ

No je zajímavé, že do organizace protestů se zapojilo velvyslanectví USA v Rusku.

:-/:-/:-/

0 0
možnosti
DR

"Vždy si po každé podobné akci položím otázku: v čí prospěch? A zde pak hledám pravděpodobného viníka."

Tak to jste jeden z mála. Některým chrabrým bojovníkům za demokracii (stačí se podívat na tu partičku níže) bohatě stačí jakákoli mediální krávovina o Rusku, aby měli o viníkovi jasno už předem.

3 0
možnosti
PB

P19e25t69r 45B22u96r34i72a81n

24. 1. 2021 19:37

Poměřovat politiku touto soudní pomůckou je asi ten nejhloupější možný způsob naprosto hloupých jedinců. A to z toho prostého důvodu, že v politice je daný "prospěch" velmi relativní pojem měnící se nejen následnou kauzalitou, ale dokonce i okamžitě úhlem pohledu.

Například tento blog (výklad událostí) nám říká, že z té otravy mělo jednoznačně prospěch Rusko, když se tím zdiskreditovaly samotné USA, které to primárně chtěly na Moskvu hodit. S čímž vy souhlasíte.

Není to na vás příliš složité?

0 2
možnosti
ZZ

se divím, že v době kdy se schyluje k válce generací kvůli covidu, někoho zajímá ruský kriminálník

3 0
možnosti
DR

Nejste sám. Tenhle komediant nestojí ani za jeden článek v médiích.

2 0
možnosti
TL

Zajímavé je, kam se rusáci dostali za více než 100 let po výstřelu z jakési aurory, kterou ani nedokázali rusky pojmenovat.

Určitě za to nemohou rusáci sami, nýbrž jejich nepřátelé, že???

A jistě i nepříznivá geografická poloha, země naprosto bez nerostného bohatství, s pranepatrným územím etc, etc, etc. Zkrátka poor men, všestranně...

0 0
možnosti
OZ

Putin se stal pro Rusy jakýmsi brufenem na komplexy, se kterými se musejí po rozpadu SSSR vypořádat - leta jim říkali, jak se mají dobře, jak jsou nejlepší, ve všem první - a najednou zjistili, že to tak úplně není. Musejí se naučit mít radost z těch obrovských úspěchů, kterých dosahují i bez imperiálních výprav. Ale oni se stále zmítají v komplexu, že jim někdo něco chce sebrat nebo je chce ohrožovat. Rusko myslím dozrálo do chvíle, kdy už by konečně strávilo skutečně demokratického vůdce, který by zcela změnil vztahy se západním světem. Ukončil konfrontaci a tak trošku si dokázal dělat legraci sám ze sebe. Putin se bere šíleně vážně, je to zakomplexovaný chlap, svou myslí zakořeněný hluboko v dobách KGB, který si myslí, že agrese a botox v obličeji mu přidá o pár centimetrů víc, než jeho speciální boty. Potřebují svobodná média, svobodné volby.. a hodně, hodně času.

8 3
možnosti
ZZ

Putin je pravým opakem toho, co píšete.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Tvl, to jsou bláboly jako ze Sputniku...Rv

11 4
možnosti
Foto

Šašek, podporovaný globální propagandou v prvním kole neuspěl, veřejná podpora byla mizivá. Velvyslanectví USA v doufá, že počty účastníků budou růst a snad nakonec může nastartována barevná revoluce. Minimálně se zapomene na problémy USA po volbách a na tvrdé rozprášení demonstantů ve Washingtonu.

4 10
možnosti
ZZ

Zatím se to tomu velvyslanectví USA daří.

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PB

..... ke změnám na politických postech dříve či později bezesporu dojde,- tak jako všade na světě, ale nikoliv kvůli Navalnýmu, ale přirozenou cestou a společenským vývojem. Silovici tohle individium nechají chvilu hrát divadlo pro Západ a zcela legálně, podle tamějších zákonů, ho zkriminalizují a totálně zničí. Jeho pověst "vězně svědomí" už nyní vzala za své,- ...... zbyly enem defraudace, odklánění, zpronevěry a dluhy,- nic víc, nic míň. Žádná revoluce sa nekoná!

6 4
možnosti
ZZ

Obvinění jsou dosti průkazná.

;-(;-(;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.