Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IS

Máme demokracii a blogovat může kdejaký blábola. A to je dobře.

1 0
možnosti
MK

Vylepšení vlastní imunity zdravým životním stylem je mnohem lepší prevence než vakcína. A prokazatelně bez vedlejších účinků. Pro mě jasná volba.

Vyžaduje to však aktivní přístup a není to bez námahy. Je mi jasné, že lenochům se to líbit nebude.

0 0
možnosti
ZZ

U rizikových skupin obyvatel to ale bohužel nejde.

:-(:-(:-(

0 0
možnosti
VB

Už spousta očkovaných dostala covid-19 (USA, UK, Izrael, dokonce i v ČR), takže je divné, že odborníci veřejnosti nesdělí, jaký měli průběh tohoto onemocnění.

0 0
možnosti
ZZ

Byla by to špatná reklama na US vakcínu !!!

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VB

Nikoli náhodou se budou účinnost a bezpečnost ověřovat až do r. 2023. Nyní se jakž takž ví o tom, co se projevuje do měsíce či dvou po očkování (firmy si mazaně daly dost (u většiny "krátkodobých") vedl. účinků do dat pro úřady, takže se dnes pouze řekne, že se to už vyskytlo ve studiích, tak je normální, že to vidíme i dnes. Nicméně vakcíny proti chřipce mají prý kolem 1 případu anafylaxe na milión dávek, anafylaxe po očkování proti covid-19 jsou desetkrát až 20krát častější (USA, UK). Ví se hlavně to, že očkování nikdy neochrání každého očkovaného. To by se mělo říct každému zájemci, a hlavně těm, jimž některé "silné" účinky mohou zdravotně víc uškodit popravdě říct, zda se cítí dost zdatní na určité potenciální zdravotní problémy po vakcinaci.

0 0
možnosti
JU

"Ví se hlavně to, že očkování nikdy neochrání každého očkovaného." - tak když se všude uvádí, že účinnost vakcíny je kolem 90%, tak z toho průmerně inteligentní člověk tak nějak dokáže odvodit, že vakcína neochrání každého, ne?

1 0
možnosti
Foto

Očkovací látka se vyvíjí tak, že se antigen připraví laboratorně mimo tělo osoby a po několika letech zkoumáním a ověřováním se antigen vpraví do osoby . Proti covidu se do těla vpraví genetická informace a tělo by si samo mělo antigen na covid vyvinout. Jenže všichni máme jinou imunitu, tak se neví, jak to bude u různých lidí působit. Jak přiznávají kulantně biochemici může dojít vakcínou spuštěním jiného problému. To, co vakcína udělá s očkovanými za rok a za další roky se neví. Vakcína firmy Pfizer je určen od 16 let výše a pro nouzové použití a nenese za ni firma odpovědnost.. Jak přiznávají lékaři očkování vás proti covidu neochrání. Můžete dostat covid i když jste očkování, ale tu mírnější podle lékařů.

0 1
možnosti
JU

"...může dojít vakcínou spuštěním jiného problému" - jakého problému? Může dojít k anafylaktickému šoku, může dojít k prudkému poklesu tlaku vlivem trypanofobie, a pak může dojít k různým autoimunitním reakcím, ke kterým (v daleko větší míře) by došlo tak jako tak při setkání s reálným virem. Nehledejte tam žádné záludnosti, které tam nejsou...nevím, proč se zde celou dobu, co tu covid je, snažíte mystifikovat. Jestli máte nějaké důkazy, sem s nimi a nevymýšlejte si nesmysly...

1 0
možnosti
Foto

Šíření konspiračních a nesmyslných teorií mne u vás nepřekvapuje, není to u vás nic nového a nečekaného. To, co se snažíte podsouvat bylo již mnohokrát fundovaně vyvráceno a popřeno.

Ono úplně stačí jen porovnat v úvodu tvrzený pozitivní přístup k očkování (kde jste se jakoby mimoděk pochlubil známostí) s dalším textem, kde očkování dehonestujete a odrazujete od něj.

BTW: Útok na Billa Gatese u nás překroucením textu zahájil komunista Miroslav Kavij a určitě ho těší, že patříte mezi jeho šiřitele. Myslím, že navíc Bill Gates patří mezi hlavní sponzory WHO, která se ovšem v této krizi moc nevyznamenala.

Baví vás šířit nesmysly? Ačkoliv já se domnívám, že jim hluboce věříte a zcela jste rezignoval na mozek.

2 0
možnosti
ZZ

Pobavil jsem se, když novináři napsali, že je vysoce podezřelé, že nová mutace viru z Velké Británie vypukla v bezprostředním sousedství britské národní referenční laboratoře v Porton Down.

Dosud se totiž tvrdí, že prý virus SARS-Cov-2 pochází z netopýrů, jenže dosud se nepodařilo virus z těch netopýrů izolovat. A co je horší, od jara už zažila Evropa celkem 4 různé kmeny koronaviru a nikoliv mutace toho jarního viru, jak se převážně vždy uvádí.

Takže, ten jarní virus se jmenoval SARS-Cov-2, ten v září by se měl jmenovat SARS-Cov-3, ten v prosinci by měl mít název SARS-Cov-4 a ta britská varianta by se měla jmenovat SARS-Cov-5 - tedy údajně podle Pekové, která je o tom přesvědčena.

:-):-):-)

0 0
možnosti

ano - je tu základní úvaha: umřít hned na covid, nebo tu být ještě aspoň těch 10 let (o které covid v průměru zkracuje život) - byť je tu nepatrné riziko pozměnění mé DNA? Jelikož se už množit nemůžu, tak i kdyby se mi DNA změnila, předat dál ji stejně nemohu...

0 0
možnosti
Foto

Covid není smrtelná choroba a nikomu život nezkracuje. To jsou kecy. Poškozená DNA se předává. Proto jsou mezi lidmi dědičné nemoci, které se dědí.

0 1
možnosti
Foto

Každý by měl mít možnost vybrat si typ vakcíny. Někdo Pfizer po kterém naskakují bobule, někdo Sputnik, jiný Astra Zeneca vyrobenou z šimpanzů

0 2
možnosti
MB

Tak jste nebo nejste přítelem očkování. Já bych řekl, že nejste a lehce podléháte konspiračních teoriím a ignorujete stanoviska vědců např. ve věci reverzní transkriptázy nebo rychlosti vývoje vakcín.

2 0
možnosti
JU

Žádná z uvedených zpráv sice není vyloženě vymyšlená, ale téměř každý odstavec obsahuje zásadní nepřesnosti od počtu obětí americké vakcinace v roce 1976 (kterých teda rozhodně nebylůo přes 1000) přes spekulace o hliníku a to ještě dávání do kontextu s 5G vysílači (vliv 5G sítí na biologickou tkáň není v porovnání s jinými generacemi ničím specifický), míchání s principem retrovirů (to, co dělá mRNA vakcína, dělá samotný virus také, takže v čem spočívá zvýšené nebepzečí té vakcíny?), takže jediné, s čím se dá souhlasit, je věta ohledně hledání i jiné cesty, akorát bych ještě poopravil předchozí hrubku v podmiňovacím způsobu...;-)

3 0
možnosti

přesně - je to skvěle předvedená demagogie - nejdřív část ověřitelné pravdy, pak nějaká úvaha typu "coby kdyby" - a nakonec závěry, které z faktů vůbec nevycházejí

1 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.