Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J25a27n 54R33á94ž

7. 3. 2021 12:18

Opatření, která většina lidí ignoruje nebo obchází, protože je oprávněně považuje za nesmyslná, nemají smysl. Většina lidí odpovědná je a nezbytnou prevenci před nákazou respektuje, ale hlouposti jako např. že obyvatel malé vesnice může běhat nebo jezdit na kole jen 200m sem tam po obci se logicky ignorují .

V naší obci není tenisový kurt, ale v sousední 2km vzdálené jsou dva. Není síly, která by mi zabránila si tam zajet zahrát a doufám,

že by se policie vzdáleného města tam nehrnula kontrolovat, zda jsou hráči místní, i kdyby to někdo bonznul.

1 0
možnosti
Foto

Tak to je další, který může za takový nával pacientů v nemocnicích! TO JE VON! To si, vy neposlušní občané, neuvědomujete, že pobytem na zdravém vzduchu ve volné přírodě děláte naší vládě čáru přes rozpočet? Vy si tu klidně utužujete imunitu, osvěžujete tělo i ducha a tudíž budete odolní i proti koronáči, a komu pak spřátelení výrobci hygienických pomůcek budou své produkty prodávat? Vždyť to podlomí naši ekonomiku!

R^

7 0
možnosti
PK

Nestěžuji si na vládní opatření, jak zde dobrým zvykem, prostě je to tak nastaveno i když mně to nečiní štastným. Připomíná vám to řád v nedemo zemi? Někdy to tak asi musí být, pokud se nenajde lepší řešení.

Doporučuji najít třeba na netu dopis pani Kobzanové,jak se postupuje , resp. policie proti těm , kdo nedodržují opatření. A Kanada je vysoce demokratická země a vámi popisované nedemokratické opatření tam existují....

BTW za pobyt v přírodě bych netrestal a tak pokud jste prorazil barieru, snad jste si upevnil imunitu .....

0 0
možnosti
JR

J74a18n 97R82á41ž

7. 3. 2021 12:21

No a o to jde. Žádná rozumná vláda nezakazuje lidem pobyt v přírodě, ale ta naše ano. Lze tak o ní tvrdit, že je rozumná?

2 0
možnosti
MK

Svévolný zákaz sportování v přírodě určitě je důvodem k občanské neposlušnosti. Při své včerejší tůře u nás na Vysočině jsem též několikrát přešel hranici okresu. Při naprosté epidemiologické nezávadnosti svého počínání. Prvních 20km jsem dokonce nepotkal vůbec nikoho.

Vláda nám totiž zakazuje posilovat vlastní imunitu. Snižuje tak naše naděje na případný lehký průběh nemoci a sama tak zvyšuje zátěž zdravotnictví. Určitě za to Babišovi nepřeju pobyt v pekle. Ale kdyby se tam náhodou za své zločiny propadl, uspořádám na návsi lidovou veselici pro celou vesnici.

6 0
možnosti
MB

Jsme na tom dobře - chalupa mimo krajské město. Příroda za plotem. Včera, jsme s ženou absolvovali oblíbený pochod se psem. Prospívá všem. Pochodový obdélník cca 1 hod - Vychází a vrací se, z katastru obce !

Opravdu zajímavý pocit poctivců, viny - obavy. Že člověk něco porušuje ! Žena s radostí oznamuje, že již vidí značku, kdy se zase do katastru druhou stranou vracíme ! Už zase nic neporušujeme a jsme ukázněnými občany ! Pochopitelně, v lesích - lukách pusto ! Opravdu nevím, co si o tom mám myslet. Tak dnes vyrazím porušovat opět ! ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Souhlas, naše zoufalá vláda už dělá ilegály i z turistů či běžců v přírodě.

Pravděpodobnost, že v přírodě či lese někoho potkáte a nakazíte je nula nula nic. I kdyby jste tam na někoho náhodou narazil tak je dost místa a času se mu vyhnout. Na rozdíl od přeplněných supermarketů a výrobních linek. Nedávno jsem potkal na lesní cestě běžkyni a vyhnuli jsme se uctivým obloukem. Spiklenecky jsme ještě na sebe mrkli, že jsme dnes vlastně skoro kriminálníci...

3 0
možnosti
VB

Jen až se probudí svědci Covidovi, tak něco zažijete, například p. Veselý zvaný Xaver.

0 0
možnosti
PL

Diskriminace těch chudáků neočkovaných...?

Diskriminace je, když: Norimberské zákony, zákony staré JAR nebo zvyklosti starých jižních států USA zakazují něco KAŽDÉMU podle nějakého parametru, do kterého se narodil a který nemůže svým jednáním změnit. Navíc když případná teoretická změna tohoto parametru by stejně neměla žádný dopad na realitu.

Diskriminace není, když: někdo nechce pracovat a nemůže si koupit stejné množství značkových blbin jako ten, co to řeže každý den od 6 do 14 h u stroje.

Diskriminace není, když kousavý pes musí chodit na vodítku, zatímco přivolávací a nekonfliktní pes chodí na volno.

Diskriminace není, když do člověka v brnění a s kosou šlehne na poli blesk víckrát, než do osoby bez těchto propriet. Navíc, když ten bez brnění se odmítne při chůzi s tím obrněným držet solidárně za ruku.;-)

P.S. Mnohé z těch opatření těch našich odborníků jsou neúčinné blbiny jenom kazící psychickou pohodu a měly by být nastaveny jinak, ale většina je správně...

2 0
možnosti
MK

Určité procento populace nemůže být očkováno z objektivních pžíčin. V jejich případě je to jednoznačná diskriminace.

0 0
možnosti
DS

Není třeba být agresívním odpůrcem opatření aby člověk pochopil, že na horách si zdraví upevní zatímco v městském smogu zhorší. A že na běžkách, ba ani na sjezdovkách, se není možno nikomu přiblížit tak, jako u kasy v hypermarketu.

Ale to by v tom byl čert, kdybychom si ty pacienty nevyrobili, pán Hamáček - řekl předseda vlády Babiš.

5 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.