Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes už pan Hamáček zase blafuje a odtajnění informací veřejnosti nepovažuje za rozumné, vzhledem k ruským špionům. Tedy další pochybnosti vneseny mezi občany, včera jasné stanovisko o seznámení s nimi, dnes budeme zase, jako při všech jeho vysvětleních, dezorientováni.

Uvidíme co přinese zítřek, už se těším na jeho další výrok, který bohužel, nikdy nepůsobí věrohodně, spíše pobaví.

0 0
možnosti
ZD

Žít přesvědčením, že podobně citlivou záležitost někdo odtajní tak, abychom ji plně pochopili bez všemožných výkladů není podle mne účelné. Tato kost je určena k dlouhodobému ohlodávání ze všech směrů. Chléb a hry!

0 0
možnosti
Foto

Propaganda se vylila z břehů a zaplavuje veřejný prostor nánosem lží. V této chvíli je dobře, že Miloš Zeman nereaguje, promluví lhářům do duše v pravou chvíli R^!

3 1
možnosti
Foto

Tyhle básnické obraty rusofilního naivisty jsou skvělé - určitě v nich pokračujte. Aspoň se člověk pobaví, když už obsah Vašich myšlenek nestojí za přemyšlení. Jen mimochodem - prezident Zeman vždy reagoval okamžitě, takže jestli dnes mlčí, tak jsou ty důkazy zřejmě dostatečně průkazné (navíc sám odsouhlasil postup vlády, t.j. vyhoštění ruských diplomatů) .....

0 0
možnosti
PS

P95a56v27e46l 25S34i35t22a51ř

18. 4. 2021 18:45

Máte pravdu... A s tím Patem a Matem už mne to také napadlo. Jestli jsou tyhle dva elitní agenti čehokoliv tak to potěšpánbu. Pat a mat špionážního světa, kam šlápnou tam sto let tráva neroste a ještě se u toho nechávají natočit a vyfotit, stop nechávají jak slon v porcelánu... Místo v Bulharsku vyhodí do luftu Vrbětice, novičokem, kterým 1g zabijete stoprocentně kohokoliv nedokážou zabít nikoho... Ti kdyby vypadli z lodě tak ani netrefí vodu asi... Ty si snad platí EU... ;-D

8 0
možnosti
JK

Teroristické útoky v ČR:

Rusko 1

SPD 1

Uprchlíci 0

Sluníčkáři 0

8 1
možnosti
Foto

To je jen malá část teroristických útoků, které zde proběhly.

Třeba v roce 1997 explodovala nálož před olomouckým soudem, v roce 1998 se pomocí série explozí v Karviné pokoušel jeden terorista získat výkupné (dostal 15 let), v roce 1999 protestoval explozemi další terorista v Přerově proti výstavě o totalitě. Za povšimnutí stojí třeba též exploze palestinského velvyslance v pražském Suchdole, když se začetl do poněkud výbušné literatury svého předchůdce.

3 0
možnosti
ZJ

Rusko je zabedněná a nevzdělaná země.

A Putin má jennom dva sgenty, které posílá po celém světě.

Nejdřv do Vrbětic, potom do Angllie, v USA chtěli falšovat volby a nedávno zablokovali Suez.

To MY máme Koudelku, Hrušínsského, Hřebejka a taky toho novináře, co čistil v Americe okna. A Jourovou.

10 0
možnosti
VV

Zapomel jste na opevovaneho kapitana Minarika, ten byl taky vas.;-D

2 1
možnosti
Foto

Žijeme v době postfaktické, kdy všechno může být pravdou a tak se každou chvíli objevují různé více či méně důvěryhodné konspirační teorie. Obdobně mohou mít události více souvislostí, ale zatahovat do kauzy Vrbětice izraelský MOSAD nebo 20 let staré bombardování v bývalé Jugoslávii je opravdu hodně "odvážné".

Přestože Babišovu vládu považuji za naprosto nejhorší v historii naší země, tak si skutečně nemyslím, že by byla až tak hloupá , aby bez zcela neprůstřelných argumentů zveřejnila takovou zprávu a že by tak činila na pokyn cizích mocností, jak naznačuje autor.

6 3
možnosti
JR

Argumenty pro invazi do Iráku 2003 byly vylhané - přesto je vedoucí mocnost světa (která se dokonce považuje za vedoucí i v morálně-politické oblasti) neváhala zveřejnit na půdě OSN, před celým světem. Pak se ovšem všechno svedlo na omyl a jednání v dobré víře...

Proč by zrovna česká vláda a tajné služby měly být podobného křivácko-hloupého jednání prosté??

5 2
možnosti
JK

J23a75n 85K53y31š59k75a

18. 4. 2021 16:34

Proč vypukla aféra Vrbětice právě nyní? Proč nás Rudá armáda osvobodila právě v květnu 1945? Proč ne dříve, proč ne později? Co za tím bylo? Kde se zrovna chystaly volby? Jaké projekty tehdy byly ve hře? Suez? Obrácení toku Volhy? Samé otázky, žádné odpovědi.

14 2
možnosti
RK

Protože taky bude úplněk :-P;-D. Nejvhodnější doba ;-D

3 5
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,00
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.