Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J78a86n 47R28á72ž

6. 6. 2021 10:42

Mimo informace o zrušení covidpasu je další text nadbytečný, neobjektivní a plný dezinformací. Rv

8 1
možnosti

"Izraelská armáda dostala rozkaz vyklidit jedno z nejposvátnějších míst islámu na světě, mešitu Al Aksa...."

Tak to prrr.

Armáda vůbec neoperuje na uvnitř Izraele, ale pouze klasická policie a hraniční policie, nikoliv armáda.

Policie nedostala ŽÁDNÝ rozkaz k "vyklízení jedno z nejposvátnějších míst islámu na světě", ale udržet pořádek na okrsku Chrámové hory, kde tamní Arabové začali střílet pyrotechniku(z toho vzňal i vysoký strom na Chrámové hoře) ale kameny na policisty, kdy Arabové protestovali proti vyklízení jiného místa něž by uvádíte.

Šlo o velké místo před vstupem do Damašské brány u Starého města, kde se i přes zákaz shromážďování velkých skupin kvůli Koroně shromážďují velké množství muslimů bez roušek a rozestupů a zcela ignorovali nařízení Ministerstva zdravotnictví.

Podobné opakovaně zasahovala policie i v některých židov.ultraortodoxních místech.

Celkově zatímco všechny synagogy v Izraeli včetně Západní Zdi byly zavřené, Al-Aksa byla bez přerušení otevřená, což mnoho Židů neslo nelibě.

Jenom prosím uvádějte fakta.

13 0
možnosti

Jistěže Palestinci útočily na izraelské ozbrojence kameny. Jestli šlo o policisty, či vojáky je nepodstatné. Video z útoku na mešitu, jedno z nejposvátnějších míst islámu viz https://www.infovojna.sk/article/video-zahajeni-utoku-izraelske-armady-na-mesitu-al-aksa-na-chramove-hore-v-jeruzaleme

0 2
možnosti

No, našlo by se jistě více věcí, kde by se nejen náš establishment, ale celá EU mohla přiučit od této země.... například měřeno podílem na HDP má Izrael nejvyšší investice do vědy a výzkumu na světě...a nemluvě o vojenské převaze a tedy ochraně svého obyvatelstva před ataky muslimů ...

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS