Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Článek zmizel

Proč???

1 1
možnosti

P25e88t11r 92B86a48j38n80a51r

19. 6. 2021 17:56

Proč?

Dobrý den, Váš článek jsme byli nuceni stáhnout z hlavní strany Blogu iDNES pouze na Váš soukromý blog. Text totiž obsahuje závažná tvrzení bez relevantních zdrojů, a odporuje tak Kodexu blogera: „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být články, které se týkají aktuálního politického či společenského dění a nejsou dostatečně zdrojovány, přičemž za relevantní nelze považovat zdroje z nedůvěryhodných webových stránek, hoaxy ap. U závažných témat musí bloger pracovat minimálně se dvěma na sobě nezávislými relevantními a důvěryhodnými zdroji.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/...939 Děkujeme za pochopení.

0 0
možnosti

Autorka té Vámi odkazované “studie” na konci žádá o finanční podporu. Výzva spolku Sisyfos přitom slibuje odměnu 3 miliony Kč tomu, kdo prokáže, že umí poznat člověka očkovaného mRNA vakcínou. Dotyčná je toho evidentně schopna na první pohled, ale místo aby inkasovala 3 mega a zároveň znemožnila “materialisty”, kteří jí i Steinerovi tak leží v žaludku, tak raději žebrá o podporu na nějakém obskurním webu. Pročpak asi? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Mezi vizonářstvím a jasnovidectvím je propastný rozdíl.

0 0
možnosti

Všimněte si, že Steiner hovoří o vakcíně, která člověka ZCELA odřízne od duchovního rozměru bytí. Bude vnímat jen fyzický svět poznatelný pěti smysly. Bude imunní nejen proti virům, ale tak nějak i proti působení dobrých a zlých duchovních bytostí.

Slečna či paní Ramana už to ovšem celé posunuje - naočkovaný člověk ztratil kontakt s dobrem a Bohem, zato ho ovládá temná bytost. To ovládání je tak strašlivé, že se nám slečna či paní Ramana zatím neodvažuje sdělit, co ji ta temná bytost o sobě vyklopila, když s ní mluvila.

Naštěstí ona vidí světýlko na konci tunelu a je schopná svými polobožskými schopnostmi tuto situaci zvrátit. Za 600,- Kč/hod., maximálně však 1800,-Kč.

Bůh požehnej kapitalismu.

------------------------------

Víte, kdysi jsem si strašně přál stát se hudebníkem. Dělal jsem pro to všechno, cvičil mnoho hodin denně několik let ....... ale když nemáte dáno shůry talentu, můžete cvičit jak chcete, ale muzikantem se nestanete. Maximálně fidlalem.

A tak mi připadá i část lidí, kteří sice k vyšším sférám nemají přístup, ale strašně by chtěli mít. Ta touha je spalující a neukojitelná. A takoví hltají Vámi uvedené weby a stávají se zákazníky slečny či paní Ramany.

-------------------------------

Zvedněte oči od blábolů a otevřete srdce Ježíši. Pak pochopíte, že žádná vakcína Vás od Něj nemůže odříznout. Vakcína je tady proti virům. To je vše.

3 0
možnosti

Nejlépe si počínají země, které ponechaly občanům svobodnou volbu (zda se ne/očkovat), např. Skandinávie, s malou výjimkou SRN, dále Rakousko, Švýcarsko, UK. Inteligentní stát má pro občany maximum pravdivých informací, nabídku vakcín zdarma, je připraven na zvládání ev. epidemií, ale ponechá (snad jen kromě armády) svobodu volby. Žádná vakcína nechrání každého očkovaného a každá vakcína může způsobit závažné následky vč. úmrtí, takže podle mě by měla existovat svoboda volby (epidemie lze zvládat např. karanténou neočkovaných, infekč. nemoci mají limitovanou dobu, kdy by mohl někdo nakazit druhého apod.). I v USA, kde např. existuje povinnost očkování pro veřej., někdy i soukr. školy, jsou alternativy, např. domácí výuka škol. dítka nebo se přestěhovat do americ. státu, který umožňuje kromě výjimky ze zdravot. důvodů také výjimky pro osobní přesvědčení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.