Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Pokud je někdo psychopat, jako níže diskutující a neustále po válce volající p.Svoboda, pak zřejmě není pro něj jiné řešení, než aby si nějakou tu jeho vysněnou OPRAVDOVOU válku prožil. Bohužel.

Jsem si naprosto, ale naprosto jistý, že by ho to pak přešlo...:-/

0 0
možnosti
ZZ

Všímáte si, že nejvíc po válce volá USA a NATO ?

Ti národní politikové a novináři jsou pouhými přitakávači.

;-(

1 1
možnosti
MS

Já vám děkuji za zájem. Asi jste čekal v této diskuzi nějakou shodu názorů a můžete se podívat sám. O moje nitro nemusíte mít starost, protože je to můj problém.

O vaše nitro si iluze dělat nebudu. Mě stačí, že jsou pro vás šibenice v pořádku pokud jsou na nich jen balíky slámy. Od slámy je to krok k člověku a od toho zase krok k mému přání. Ale to byste musel mít odvahu si to přiznat. Takže se můžete chlácholit vaší střelbou od boku a ukazováním na jiné, abyste zakryl váš názor na šibenice.

Hezký večer.

0 1
možnosti
Foto

Nepřehánějte, podle mne to tak autor blogu tak nemyslel.... On jen varuje před militantními jedinci - a je jich mezi námi bohužel dost. (A neodzkoušených zbraní je na straně všech velmocí a jejich zbrojařských firem také dost, a ty na válkách bohatnou). My, malé státečky bychom byly jen pěšáky. Jo, a atrapy šibenic při demonstracích jsou jen marginálie, stačí aby se pod velkou pokutou demonstrantům zakáže. (A první šibenice se objevily na protibabišovských demonstracích, a to tenkrát k tomu novodobí "demokraté" pokrytecky mlčeli. Rv:-(

1 0
možnosti
Foto

Nekteri pokitici maji plnou pudu tzv.hrdosti. Pamatujete,jak Kolar vykrikoval proti Rusku a nechal odstranit sochu Koneva? A pak se domahal policejni ochrany,psal Leyenove o pomoc a zalezl nekam do diry? To stejne dnes. Vubec dle mne nevedi,co delaji. Meli by povinne na staz mezi obyvatelstvo Ukrajiny,do pripadne valecne zony. A odtud rozhodovat o dodani zbrani jakekoliv strane...

3 2
možnosti
ZZ

Ten, kdo cítí snadné vítězství, jde zpravidla v první řadě, či příkladem ostatním, aby jej následovali.

Naši válečníci se cítí s celým NATO za zády mnohem silnější, než skutečně jsou.

;-(

0 0
možnosti
JR

J75a73n 36R75á77ž

9. 2. 2022 19:40

Nějaké formě občanské války se už v Evropě zřejmě vyhnout nelze. Na to jsou už příkopy vyhloubeny hluboko. A nemyslím tím jen Francii, která je jí blízko, ale i jiné státy se jí už vyhnout nemohou. A souhlasím s názorem, že se vždy jedná o očistný proces, kterému by se Evropa už dnes neměla vyhýbat, jestli chce dojít ke své renesanci.

0 2
možnosti
MK

Nadšení roku 1914 bylo zrozeno tím, že od posledního celoevropského konfliktu uplynulo již 99 let. Nikdo si tehdy neuvědomoval do čeho se kontinent řítí. Pamětníci už nebyli mezi živými.

Dnešní situace je dost podobná. Od poslední velké války uplynulo již 77 let a nikdo ze zdejších diskutujících jí nezažil. Proto ty extrémní názory. Chybí zkušenosti s válkou. Ani já nemám tyto zkušenosti, ale na rozdíl od některých jiných vůbec netoužím je získávat. Chladnou hlavou a trpělivostí při jednání je možné dosáhnout více než kalašnikovem.

5 1
možnosti
JM

J28a89n 24M67a31r79e97k

9. 2. 2022 20:33

Jeden z těch zdejších diskutujících, kteří si poslední vílku pamatují. Sranda to nebyla, věřte mi...

0 0
možnosti
Foto

Ona tu občanská válka už je, jen je studená. Neočkovaní proti očkovaným, EUfobové proti EUhujerů, Klausisté proti Havlistům, agrofertisté proti zemědělcům, ti s méně třídami proti těm s vyššími (=třídní boj), stalinisté proti masarykovcům, putinofilové proti ukrajinofilům - atd.

A ono to je přirozené, protože už dle Marxe pouze střetávání různých proudů a názorů může vést k něčemu novému a lepšímu. To byste měl vědět.

Vámi citovaný kousek komentáře si ovšem vykládáte po svém, je to záměrně nadnesené - tzv. hyperbola. viz:

https://www.google.com/search?client=avast-a-1&q=hyperbola+p%C5%99%C3%ADklady&oq=hyperbola+&aqs=avast.2.69i57j0l7.22493j0j7&ie=UTF-8

:-)

1 0
možnosti
Foto

To ještě není válka, ale příprava na ni. A "mráz přichází nejen z Východu, ale i ze Západu". A ti, co se dnes jí nemohou dočkat, až budou pohřbívat své mrtvé, budou hovořit jinak. A bude již pozdě. Když už se už něco rozjede, nedá se to zastavit...Rv

1 0
možnosti
JT

J61i16r57i 86T28i59c91h70y

9. 2. 2022 15:43

Bohuzel, mnozi politici zapadu stale rozdmychavaji valecnou atmosferu proti Rusku.

5 4
možnosti
LV

Máte pravdu, takové NATO se neštítí rozmístit 120 tisíc ruských vojáků kolem ukrajinských hranic. Zavrženíhodné!

5 3
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.