Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Tak třeba Parlamentní listy a další východně zaměřené stránky a média adorující Rusko a maj alespoň administrativně vlastnickou strukturu v Čechách fungujou dále. Stránky, které byly zablokovány maj jednoznačně vlastnickou strukturu v Rusku. Za mě je zablokování těchto stránek kontroverzní, ale sme ve válce. Ve válce neplatěj sluníčkářský zákony.

0 0
možnosti
JK

Díky pane BajnareR^. Dočkal jste se a ještě se dočkáte spousty velmi agresivních útoků od zdejších bolševiků.

Ano "Jiným je bližší spíše bolševický přístup typu: "Nesouhlasím s tebou a tak budeš držet hubu!"" (zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784095) - to je opravdu velice přesně řečeno.

Více není třeba dodávat...

2 0
možnosti
PB

P50e45t27r 49B12a10j22n47a21r

27. 2. 2022 18:16

Vzkaz mým oponentům

Odpovídám na vaše dotazy. Osobně raději zvolím smrt ve společnosti která zůstane věrná demokratickým zásadám, než přijmout vaší filozofii obětování zásad svobod.

Víte mnozí, že jsem vegetarián. V té věci je to podobné. Raději bych zemřel hlady, kdyby jedinou možnou stravou k přežití bylo maso, které bych si musel opatřit zabitím zvířete.

Jistě mnozí z vás si myslí, že jsem blázen. Neberu vám to, na svůj názor máte právo. Já však zůstanu věrný názoru svému.

2 0
možnosti
LS

Téměř všichni shánějí informace o vás, to, že jste vegetarián jsem nevěděl. Prozradte další vaše perličky o vašem životě, nemůžu se dočkat.

To, že sirite svistva a konspirace, vám nikdo neodpare.

0 2
možnosti
LB

L47i35b28o31r 96B68í26l62e49k

27. 2. 2022 15:26

Naprostý souhlas a prezentovat sem na tento portál váš názor na danou věc je už momentálně věcí odvahy, kdy se znovu opakuje ta nenávist vůči lidem s jiným pohledem, jak to bylo kdysi, není to tak dávno, kdy Hitler brojil proti židům, pak Slovanům, dnes opět Slovani se stali loutkou mocných a jak se dalo čekat, Slovani sami proti sobě bojují jak malé myši, kdy ostatní ti konspirátoří se jentak zlehka pousmívají, jak třeba Fiala bojuje za ty jeho evropské hodnoty, to že z Fialy dělají šaška, to beru, ale že někdo dělá šaška že mě, to už mě ....

2 0
možnosti
MS

Bolševické manýry vykazuje především autor této slátaniny. Už zase se mi chce zvracet. :-P

0 3
možnosti
LH

Mám se vás zkoušet ptát, co je na svobodě projevu "bolševického", nebo jsem vaši "inteligenci" odhadl správně?

3 0
možnosti
PB

P52e42t82r 58B97a43j65n54a41r

27. 2. 2022 12:24

Váš článek jsme byli nuceni stáhnout na Váš osobní blog, protože jste porušil pravidla blogu. Tam mimo jiné stojí, že bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob. Z Kodexu dále vyplývá, že „Na titulní straně Blogu iDNES.cz nemohou být články, které se týkají aktuálního politického či společenského dění a nejsou dostatečně zdrojovány, přičemž za relevantní nelze považovat zdroje z nedůvěryhodných webových stránek, hoaxy ap. U závažných témat musí bloger pracovat minimálně se dvěma na sobě nezávislými relevantními a důvěryhodnými zdroji.“ Více viz Kodex blogera: http://info.blog.idnes.cz/...939 Pokud umíte prokázat dvěma na sobě nezávislými a relevantními zdroji, že existuje cokoliv jako "schválená linie pravdy", text Vám na hlavní stranu vrátíme (s původním časem vydání). Odmítáme jakkoliv podporovat dezinformační weby, které byly bezpečnostními složkami státu označeny jako nebezpečné. Děkujeme za pochopení.

0 0
možnosti
MS

Žalobníček žaloval... ;-D;-D;-D

0 0
možnosti
AT

Zkuste popřemýšlet nad rozdílem mezi lží a názorem. Děkuji.

0 0
možnosti
LH

Zkuste to sám uvést. Nebo je lež i to, že imigrace z Afriky není pro Evropu přínos? Zaznamenal jsem takový "názor". Problém je, že omezenci pokládají své názory za fakta.

2 0
možnosti
PV

Zapnete si doma tiskarny a sirte sve pravdy, jako to delali soudruzi komuniste za valky, pomoci letaku. Treba se mezi vami najde novy Julius Fucik ;-)

1 0
možnosti
LH

Nic hloupějšího na podporu své milované cenzury do diskuzí spamovat neumíte?

2 0
možnosti
Foto

Nevím jak to přesně je, ale pokud je to soukromá firma a nedostala to příkazem od státu, pak cokoli tato firma udělá je v souladu s vlastnickým právem ať už se nám to líbí, nebo nelíbí. Její zákazníci se proti jejich postupu můžou bránit soudně na základě vzájemných smluv.

0 0
možnosti
PB

P94e36t56r 75B39a50j80n88a56r

27. 2. 2022 11:18

Kritizuju zločiny ruské armády na Ukrajině, stejně jako jsem kritizoval zločiny NATO v Jugoslávii, či zločiny ukrajinských nacionalistů v Oděse v roce 2014 kdy zapálili ruské civilisty za živa.

1 1
možnosti
MS

To víte že jo a viníka jste našel v ukrajinských nacionalistech. Že na ty ukrajinské nacionalisty (fanoušky, co šli jen na fotbal) předtím zaútočili právě ti nevinní ruští civilisté samopaly a zápalnými lahvemi jste taktně vynechal. Ale to je taky komunikace soudruhů. Zamlčovat důležitá fakta a dělat z polopravdy pravdu.

1 4
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.