Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Autore, jen tak mimochodem, možná byste mohl na sobě začít pracovat a začít chápat nesmysly, které užitečně šíříte. Např. neutralita je nevyhlásitelná. Víte proč?

(Snažíte se vůbec pochopit obsah a smysl toho, co dál šíříte?)

0 2
možnosti
JF

Ano, přesně o to jde - neomlouvat vlastní chyby chybami druhého - ona v podstatě chyba druhého nebo nase vlastni je jen jeho nebo jen nase a poradit si s ni musí nakonec každý sám - je potreba ji rozeznat a nenechat přenést na sebe. V podstatě je to ta krestanska láska k nepříteli ci ani ne nepříteli ale chybujicimu ...

0 1
možnosti
PB

„Jsme pod křížovou palbou velkých geopolitických hráčů, NATO se stále rozšiřuje na východ, což se stále méně a méně líbí Rusku.Rusové vytyčili dva požadavky: Ukrajina musí vyhlásit neutralitu a NATO nesmí přijmout Ukrajinu. Tyto bezpečnostní záruky Rusové nedostali, proto je dostanou ve válce. V tom spočívá geopolitický význam této války,” řekl Orbán v rozhovoru pro list Mandiner

1 7
možnosti
PK

A také řekl, že Rusák je agresor a za tento akt agrese, Rusáka odsuzuje.

Jinými slovy. Orbán je trochu jako vy. Myslí si, že je diplomat, ale je to spíše zbabělec se slizkou kůží.

3 1
možnosti
Foto

No vy máte dost. Proč by se mělo NATO omlouvat Srbsku???? To nějak nechápu. Rusko bylo a je imperiální země. Jak řekl Putin, Rusko chce k návratu l roku 1989. Rusko má Bělorusko má zpátky, Kazachstán taky, Gruzie je zpacifikovaná, Arménie se stala satelitem, jen u Ázerbájdžánu poznal, že to nepůjde na sto procent a o vliv se bude muset dělit s Tureckem. Teď chce Ukrajinu. Je to tak jednoduché.

4 1
možnosti
OU
PK

Psal jste příspěvek v době, kdy Rusák ještě neostřeloval Jadernou Elektrárnu. Snad v ten moment jste ještě napsanému mohl věřit.

Kolovrátek, v podobě neustálého opakování náletů v Jugoslávii je už otravný. I já jsem proti vraždění civilistů kdekoli na světě. Jen narozdíl od vás tvrdím, že věci které se staly nelze vrátit. Je potřeba si je připomenout, ale je šílené ospravedlnit jeden zločin, zločinem druhým. Budeme li se totiž neustále vracet do historie zjistíme, že nakonec musíme nenávidět i sami sebe. Nebo si snad myslíte, že náš národ má svědomí čisté?

0 0
možnosti
JS

Těžké porozumět i pochopit.

0 0
možnosti
PB

Máte pravdu. Já píši o voze a mí oponenti o koze. Nedivím se jím. Jsou vedeni k jiným způsobům myšlení.

2 0
možnosti
MS

Opět zase překrucování a manipulace. Kdy napíšete, co konkrétně předcházelo útoku na dům odborů v Oděse?

Jediná sebereflexe NATO teď spočívá ve frontálním útoku na dělostřelectvo, které ostřeluje Záporožskou jadernou elektrárnu.

V opačném případě už nikdy nic nenapíšete, včetně mě, což je taky dobře.

2 1
možnosti
SB

Já jsem vždy byl zastáncem naší přítomnosti v NATO, přestože k jiné instituci, tedy EU, mám velice skeptický názor.

Ohledně vaší úvahy směrem k Srbsku nabízím srovnání s historií:

Protinacistická koalice měla smysl i přesto, že jejím členem byl Sovětský svaz, který měl nikoli v minulosti, jako bybí je minulostí rok 1999, nýbrž v tehdejší přítomnosti na svém území gulagy plné lidí, kteřé tam byli zavřeni za naprosto abrurdní činy, kterých se buď nedopustili vůbec, nebo které byly překrouceny jako u člověka, který tam seděl za to, že řekl, že strana si s problémy poradí. Vychvaloval stranu, ale seděl za to, že vůbec připustil, že tam ty problémy jsou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.