Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Někteří věřící mají představu, že budou-li lepší, nejlepší a nakonec svatí, stanou se nedotknutelnými, pod absolutní ochranou Boha. Z této představy pak vznikají dojmy, že veškeré utrpení je vlastně trestem. Dokonce trestem pro celé národy podle principů kolektivní viny. Této teorii podléhali i mnozí zoufalí Židé, když se domnívali, že holocaust na ně seslal Bůh za ukřižování Krista. Putin však není ani Bůh, ani jeho služebník, ani jeho nástroj. Je to jen jeden z jeho pošramocených synů.

0 0
možnosti

Pane Bajnare, omluvilo se Srbsko za masakry tisicu lidi v Bosne? Hitler by nevyhral v zadnemem pripade! Za rrvni, Bozi moc by nesahle ve prospech takove zrudy jako Hiter a za druhe, Hitler nevalcil jenom s Ruskem!

0 0
možnosti

Víte o tom, že se vedení NATO omluvilo v roce 2016 i s Bidenem? Miloš Zeman v roce 2021?

Z náboženského hlediska je tohle přesně ta volba. Jestli má lidstvo stavět civilizaci a budoucnost na obětování jednoho celého národa. V Bibli na to věřící najde nějaký příběh o Boží zkoušce.

0 0
možnosti

Že se omluvil Zeman vím, že Biden nikoliv. Každopádně sebereflexe Západu je nedostatečná. Každopádně já nejsem ten, kdo to bude soudit.

0 0
možnosti
Foto

Pana Maria? To je ta bezvýznamná ženská co považovala svého syna za blázna a o které se Pavel z Tarsu ve svých dopisech nezminuje ani jediným slovem?

0 2
možnosti

Ale ne snad ten co jezdi po Praze s T3?

0 0
možnosti
Foto

Jednat na Ukrajině podle křesťanství - když dostaneš facku na levou tvář, nastav pravou, kdo po tobě kamenem, ty po něm chlebem - válka by nebyla, nebyli by žádní mrtví a města by nebyla v troskách.

0 0
možnosti

Vyhledávání Google pro: "Pokud se svět nezmění k lepšímu, Rusko bude Bohem vyvoleným nástrojem trestu světa":

NEBYLY NALEZENY ŽÁDNÉ VÝSLEDKY

0 0
možnosti

P54e85t88r 73B57a23j26n24a44r

15. 3. 2022 17:30

Nepoužil jsem přesný citát, upravil jsem jej v určitém kontextu pro aktuální dobu. Fatimské proroctví těsně předcházelo říjnové revoluci v Rusku a první dvě proroctví popisovalo dobu do 2.světové války a tedy předpovídalo i hrůzy bolševismu.

https://farnostrudoltice.cz/aktuality/vyroci-100-let-od-zjeveni-ve-fatime-stale-aktualni

Naše Paní Fatimská vysvětlila dětem, že válka je trestem za hřích a varovala je, že Bůh bude dále trestat svět prostřednictvím války, hladu a pronásledování Církve, Svatého otce a katolické víry za neuposlechnutí Jeho Vůle. Matka Boží prorokovala, že Rusko bude Bohem vyvoleným „nástrojem trestu“ a bude rozšiřovat „omyly“ ateismu a materialismu po zemi, podněcovat války, drtit národy a pronásledovat všude věřící.

„Jestliže Mé žádosti nebudou uznány, Rusko rozšíří své omyly po světě, vyvolá války a pronásledování Církve. Dobří budou usmrcováni, Svatý otec bude moc trpět a rozličné národy budou zničeny.“

0 0
možnosti

Ukrajinská krize????

Žádná krize ale agrese Ruska.

Vy máte dost

11 1
možnosti

Omluvit se, pochopit Rusko.

Co vy jste za .....!!!!!

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Myslím, že stačí, když nás svými články trestáte Vy...

Mimochodem, sestra Lucie neřekla Rusko, ale Prusko...

A to zjevení nebylo ve Fatimě, ale v Karagandě!

4 0
možnosti

Trapné. I na zdejši poměry.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.