Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikde jsem se nedočetl o Rusku jako nástroji božího trestu. Dočetl jsem se o Ruskem šířených omylech po světě (jako je komunismus), ale také o šířených bludech, což jste měl příležitost neopominout, ale naopak tomu věnovat pozornost . To je totiž ten nástroj k rozpoutání války, jenž je více než aktuální.

2 0
možnosti

Komunismus vznikl na Západě. Nějaký Marx a Engels. Revolucionář Lenin byl školen na Západě (Svýcarsko, Praha atd) a placen z peněz německých podnikatelů

0 0
možnosti

...„JESTLIŽE má přání lidé vyplní, Rusko se obrátí a nastane tam mír; POKUD ALE NE, rozšíří se JEHO BLUDY po celém světě a ZAPŘÍČINÍ VÁLKY a pronásledování Církve. DOBRO BUDE TÝRÁNO, Svatý otec bude velmi trpět, mnohé národy budou vyhubeny. Nakonec ale mé Neposkvrněné Srdce zvítězí. Svatý otec mi zasvětí Rusko a ono se obrátí, a po celém světě zavládne mír.“..

https://1url.cz/aKAIr

1 0
možnosti

A v článku jsou i faktické omyly. Křesťanská víra nepočítá s nějakými minulými či opakovanými životy, to je autorova fantazie.

Míchat do toho kvantovku, to dokáže člověk, co toho o fyzice a metafyzice zas tolik neví.

A nakonec "Z politických důvodů však této žádosti nikdy v plnosti nebylo vyhověno a teprve nyní, v době války na Ukrajině se papež František k tomuto kroku rozhodl." První zasvěcení vykonal Pius XII. v r.1942, druhé Jan Pavel v r.1984. O tom druhém prohlásila tehdy ještě žijící vizionářka Lucie, že "v nebi bylo přijato". Toto Františkovo je tedy v pořadí už třetí.

0 0
možnosti
Foto

Kvantova fyzika je daleko blize duchovnim nahledum, nebot v podstate popira mechanickou fyziku. Jednou ze zakladnich tezi je, ze rozhoduje pozorovatel z nekonecna moznosti, co se stane. Take jsou studie o vlivu hromadnych modliteb napr. v New Yorku, ale i jinde. Logicky existuje mnohem vice, nez umime vysvetlit pravidly a zakony naseho hmotneho sveta. Svet vedy je pro nas sama zahada. :-)

1 0
možnosti
Foto

S hrůzou jsem zjistila, že jste také učitel a vychováváte mládež. To je strašné.;-(;-(;-(

8 4
možnosti

Pan autor je nejenom tzv. alternativní, ale i měnič historie.

Vkládá historickým osobnostem do úst výroky, které nikdy neřekli: https://1url.cz/QKAfy

2 0
možnosti

"Pochopit podstatu a význam Mariánských zjevení pro moderního člověka převážně rozumově a technicky vzdělaného je obtížné."

Určite ste mali na mysli českého Pytlíka, nie svetového "moderního člověka převážně rozumově a technicky vzdělaného je obtížné"

Česi nie sú pupok sveta.

2 1
možnosti

Ve světě lidí těžko někdy zavládne mír. Jsme naprogramovaní na boj, agresivní opičáci milující cizí teritoria.

0 2
možnosti

Pane Libeňský,

Máte pravdu, ale jen zčásti. Většina lidí, bohužel, je naprogramována na boj a agresivitu. Ale jen proto, že se takto nechali naprogramovat. Jsou však tací, je jich však bohužel v porovnání s těmi prvními daleko méně, kteří se naprogramovat zkrátka nijak nenechali a válku i agresi v jakékoliv formě odsuzují.

0 0
možnosti

" Rusko bude Bohem vyvoleným „nástrojem trestu“"....

"Rusko bude Bohem vyvoleným nástrojem trestu světa", po druhé.

https://1url.cz/QKAfy

2 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.