Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Ruští skřeti si můžou plkat co chtěj. Jejich obdivovatelé a mediální pomocníci si taky můžou plkat co chtěj. Situace je ale jasná. Válku začal ruskej skřet. Doufám, že Ukrajinci těch skřetů co nejvíc pozabíjej a vyženou je ze svý země. A doufám, že si ruskej skřet bude lízat rány aspoň 1000 let.

0 0
možnosti
Foto

Cetla jsem knihu, kde byla popisovana jedna udalost z pohledu 7 osob. Vysledek byl 7 rozdilnych pribehu. Pak tech 7 osob popisovalo stejnou udalost po 6 letech. Vysledek je 14 ruznych pribehu.:-)

I ted maji na valku jiny pohled Rusove,Cina, Izrael,Ukrajinci z vychodu, Ukrajinci treba ze Lvova. Nekteri Ukrajinci sveho prezidenta miluji a nekteri mu nemohou prijit na jmeno a vycitaji, ze valce nezabranil a poukazuji na obrovske majetky prezidenta chude zeme. Nikdo Putina(jo, je to psychopat) nezastavil vcas. Rok se premistovaly armady obou stran k hranicim Ukrajiny...

Pokud se chceme dobrat pravdy, je treba jit do historie, podivat se na uvazovani Putina i Banderovcu i Ukrajiny i USA. Premyslet, zda se dalo valce zabranit a jak ji ukoncit. Ukrajinci pro svuj stat a svobodu historicky i ted udelaji cokoliv. V minulosti nekteri spolehali na Hitlera a vitali vznik 2.sv.valky (nedivim se pri tech hruzach od Rusu) a ted apeluji na vznik treti svetove valky/bezletova zona (i tento pohled lze pochopit)

Je treba valku zastavit a poucit se. To bez objektivnich informaci nelze. Z pohledu Boha nebo Martana se lidi porad o neco perou a ted budeme navic jeste zbrojit a vyvijet zbrane i kdyz uz ted umime celou Zemi znicit asi 10x. A co vsechna zvirata, mnoha z nich inteligentni? Lidi jsou fakt blbi.

Vlady maji vysilat vzdelavaci dokumenty a apelovat na rozum. Ne delat to same co Putin-cenzuru.

Autorovi karma. R^

7 2
možnosti
PJ

dobrat pravdy? Jaké a čí, ono totiž pravdu píší vítězové, ti poražení bývají mrtví. Takže není třeba bádat a stačí se držet základních faktů. Zaútočilo Rusko? Řešilo údajné zabíjení ruských obyvatel Donbasu třeba na půdě OSN? Kopíruje Hitlera na počátku druhé světové války? A teď mi pověztě, jak chcete zastavit psychopata bez násilí, to si rád poslechnu.

3 0
možnosti
Foto

Už před lety jsem varovala, že totalita přijde z úplně jiné strany, než je obecně očekávána. No a už je to tady....

3 0
možnosti
PJ

pořád ještě píšete, takže co je tady?

2 2
možnosti
Foto

Někdo vás vypíná? Vy si myslíte, že nebudete moci na zdejší blog psát? Budete. Stále budete moci obhajovat svůj názor. Jen se možná nedostanete na stránky šiřitelů lži, která Rusko dovedla tam kde je. Takže pomodlit, vyčůrat a spát.

2 4
možnosti
Foto

A jaký je váš úkol v životě? Ale odpovídat nemusíte, dost (ne)výrazně to tu pokaždé dokumentujete.:-)

2 0
možnosti
PB

V tom hlavním to máme všichni stejné. Být kladnou složkou tvůrčího díla, být každému bratrem, vyvíjet se v lepšího dokonalejšího člověka...A pak je tu můj osud, který mi to určuje. Takže teď jsem třeba učitel, tak třeba to vzdělávání...

2 1
možnosti
PB

Postoj některých diskutérů k svobodě slova:

1. Každý má právo říci svůj názor, jen nesmí šířit lži a dezinformace

2. Máš jiný názor? šíříš dezinformace!

3. Šíření lží a dezinformací by mělo být trestné.

7 1
možnosti
PJ

obrácená logika? :))) Bod 1 souhlas, bod 2 nesmysl, bod 3 ve spojení s bodem 2 nesmysl. Fakt jste učitel?

2 2
možnosti
Foto

„Přirozenou nevýhodou demokracie je, že těm, kdo to s ní myslí poctivě, nesmírně svazuje ruce, zatím co těm, kteří ji neberou vážně, umožňuje téměř vše.“ — Václav Havel

Netřeba nic dodávat.

7 2
možnosti
OU
PC

Vyvážený, střízlivý, nekonfrontační blog. Pohled shora a v celistvosti, bez zaujatosti, a tudíž maximálně objektivní. Jeden z mála autorů, jehož blogy splňují požadavky rozumného, inteligentního, citlivého a slušného sdělení.

KarmaR^;-)

6 4
možnosti
OU
JL

"Poučení z krizového vývoje", pokud si vybavuju název té brožurky našich marx-leninistů.

0 0
možnosti
JK

Měl jste možnost napsat věcnou kritiku k onomu "elaborátu", ale zvolil jste zase jen takové to pozérství mudrce, co stojí stanou a ví.

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.