Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Pokud je dneska někde nacismus jako hlavní názorový proud tak je to v Rusku. Pouze a jedině Rusko má potřebu proti západu neustále bojovat pod totálně smyšlenými důvody.

Ostatně i ty jaderný zbraně má Rusák daleko blíže západu než západ Rusku že? Rusák má jaderný hlavice 40km od Polská a Litvy. Cca 400km od Německa. 300km od Dánska. Kde maj země NATO rozmístěné hlavice?

3 0
možnosti
PC

Pane Bajnare, napsal jste to skvěle. R^To, že Vaši kritici vůbec nepochopili podstatu Vašeho sdělení, a ještě k tomu mají potřebu se do Vás navážet a urážet Vás, je jejich vizitka a jejich problém, nikoli Váš.

3 2
možnosti
JK

Pvel Chmelík: Souhlasím zcela s Vámi R^

1 2
možnosti
LS

Když člověk vidí záběry z Ukrajiny, kde rusáci bombardují školy, nemocnice, budovy označené, že jsou tam děti a vy vyzyvate k motlidbe za toho darebáka který to celé hnusne zlo způsobil. Jste neskutečně odporný.

Motlitby by měli směřovat jen k Ukrajině.

8 1
možnosti
PB

Ježíšovi, který vyzval k lásce i k nepřátelům byste také řekl, že je odporný?

2 1
možnosti
Foto

To, že stále píšete naivní idealistické bláboly, mne nepřekvapuje. To budete asi dělat ještě dlouho.

Základy češtiny byste se však mohl naučit a nepsat: "Měli by jste se modlit, aby do jeho srdce pronikla láska..

Zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=787013

4 2
možnosti
Foto

Je to špičkový bloger, tak to berte jako básnickou licenci. ;-D;-D;-D

5 1
možnosti
Foto

Dobře jste odhadl, co si řada čtenářů pomyslí, zřejmě už se sebou máte bohaté zkušenosti. Stejně jako nevěřím na popsaná zjevení, tak nevěřím, že by navrhovaná modlitba cokoliv vyřešila. Problém však je v tom, že kulka ano. Natož pak ZHN.

Existuje takové výstižné české slovo: přizdis..č. Vy doporučujete, pokud je např. ve vedlejší ulici ňákej Franta Flinta, známý jako výtržík, agresor a násilník, tak ho máme obcházet obloukem, nedráždit, jen se modlit o slunce v jeho duši. Určitě však nevyjadřovat svůj negativní názor, snad ho i chválit.

Pokud jste to nevěděl, tak už víte, o čem je to slovo?

6 2
možnosti
JK

Pavel Machaček: Zlu se nemá ustupovat a pokud vás někdo napadne máte dokonce povinnost se bránit, nicméně vůbec nechápete o čem autor píše ... bohužel ... To, ale ze zdejšího uličního výboru, který se na autora ihned vrhl "hejno" vos, nechápe nikdo.

A to protože, všichni z uličního výboru ihned bez rozmyslu "naskakují" na vlnu zla.

1 4
možnosti
Foto

Vůbec nejsem přesvědčen, že modlitby ukončí tento konflikt.

To si mohou myslet jernom blouznivci.

6 1
možnosti
PB

Možná to modlitby vskutku neukončí, možná to nakonec budou ty jaderné zbraně. Snad ale ne, snad nám ty modlitby pomohou. Jinak se obávám, že jaderná válka je tutovka.

0 4
možnosti
OU
Foto

Tak by se dalo uvažovat o celé řadě jiných svátků.

0 0
možnosti

Modlit se za to, aby Putin buď odešel do věčných lovišť, nebo aby mu do srdce vstoupila láska, by možná vyšlo nastejno. Jenomže tomu skřetovi do srdce žádná láska nikdy nevstoupí, takže v úvahu přichází pouze první možnost.:-/

5 1
možnosti
LS

Jasně, modlit se za Putina!!

Polsko nedělá dobře.

Za všechno špatné muze jen a jen válečný zločinec Putin. Modlitby by měli být vyslyšeny jen když dostanou Putina a spol co nejdřív k soudu v Haagu.

5 1
možnosti
Foto

V Rusku jsou nacistické strany jako je Ruská národní jednota , Liberálně-demokratická strana, Ruská národní socialistická strana, V roce 2008 bylo až 85 000 aktivních ruských neonacistů, což je polovina odhadovaných neonacistů na celém světě. Celkově působí v Rusku kolem 35 až 40 extrémistických a neonacistických organizací.

5 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.