Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J71a65n 13M70a27r73e15k

27. 6. 2022 17:52

A co "Hudba z Marsu?"

0 0
možnosti

Tak šťastnou cestu na Mars a rychlé seznámení s tamní kulturou. Budete mít jen tolik času, jak dokážete zadržet dech. Asi to budou jen minuty, ti nejlepší borci dokážou i přes deset minut. Absence kyslíku v atmosféře brzy vykoná své zhoubné dílo.

0 0
možnosti
Foto

Copak ten "vchod", vyfoceny byly daleko zajímavější věci. Nechce se mi to tu všechno vypisovat, ale na YT se toho dá najít dost. "Zarážející" je, na co se média soustředí a co ignorují; neméně pak, co zjevně (nebo aspoň oficiálně, pokud víme) ignoruje drahá NASA. Ale to by bylo na dlouhé blogy.

R^

0 0
možnosti

Ta "drahá" NASA přistupuje k problémům vědecky a za pomoci vyspělých technologií vyvrací jednu pitomost za druhou. Ta údajná tvář na Marsu byla jen hra stínů, při pohledu z jiného úhlu se žádná tvář nekonala. Stejně tak ten údajný vchod. Jde o přírodní útvar mnohem menších rozměrů, než jak je šiřiteli senzací prezentován naivnímu divákovi. Na druhou stranu vědci z NASA nevylučují, že na Marsu mohla být v dávné minulosti voda a mohl tam tedy vzniknout život dříve, než na Zemi. Dokonce se mohlo stát, že jeho zárodky byly na Zemi exportovány prostřednictvím meteoritů právě z Marsu, takže jsme možná původem Marťané (to jsou pochopitelně jen neověřitelné teorie).

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS