Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A58d17a41m 83M29a67l36ý

14. 9. 2022 19:19

Kremrole dostali nové noty.

Rusko potřebuje nutně čas. Hodili by se zdlouhavé mírové rozhovory

1 1
možnosti

J68i60r64i 33B29o51r

14. 9. 2022 18:43

Alobalová čepička?;-D

2 1
možnosti

J28i42r98i 26B71o72r

14. 9. 2022 18:46

Pane Kněžínek, předběhl jste mě , nečetl jsem diskuzi až do konce. Omluva.

2 0
možnosti

Zajímala by mě odborná vojenská analýza a ne analýza hospodských diskutérů. Podle mě Ukrajina vyhrává pořád válku technologicky: turecké drony, další drony, později západní vyspělé zbraně, zejména houfnice, dále se nemluví o tom, co zřejmě probíhá: Ukrajinci dostávají ze Západu satelitní informace o dislokaci ruských vojsk. Ukrajina je navíc podporována i finančně, jinak by bez západních zbraní, informací a peněz měla velké problémy.

4 1
možnosti

Pane Bjanar vy jste opravdu podivný človíček. Takovou snůšku pitomostí aby pohledal.

6 1
možnosti

L44u65d25ě62k 72T41o93n53d51r

14. 9. 2022 18:16

Soudruha Pjakina jsem sledoval mohohrát, protože na Youtube se pravidelně vyskytuje i s českými titulky. Nejprve se zdál zajímavý, než člověk zjstí, že těmi důvěryhodně podanými ideologickými bludy je zase starý známý antisemitismus. V jednom svém videu se odkopal dokonale, když dopodrobna vysvětloval, že matičku Rus neničí jen tak nějací zrádci, ani komunisté, ale Židé! Spiknutí světového Židovstva! Proto se chudáčkům Rusům furt nedařilo a nedaří... Ani za Stalina, Ani za Putina.

Dejte si na soudruha Pjakina pozor! Je to demagog a stejný antisemita jako Hitler. Jen vystupuje uhlazeněji a své bláboly předkládá "důvěryhodněji".

3 0
možnosti

Neskutečné, vy byste měl takové pochopení pro ruského agresora.

2 1
možnosti
Foto

Další pižďuch co má v hlavě ruskou propagandu.

2 1
možnosti
Foto

Bla,bla,bla...v hlavách zdejších proruských agitátorů nastal opravdu zmatek.:-) Vstup Švédka a Finska do NATO, či desetitisíce mrtvých Rusů je také nějaký geniální Putinův manévr? Rusko ve skutečnosti už prohrálo. Svou budoucnost a mladí Rusové už na to reagují. Kdo může odchází pryč z Ruska...

8 1
možnosti
Foto

"Podle ruského politologa Pjakina je za vším fakt, že velká většina Rusů v nejvyšších správních orgánech země a velení armády představuje zrádce, kteří ve skutečnosti pracují pro Washington"

A největším zrádcem je Putin - vymyslel to tak skvěle, že Rusko půjde do kopru úplně.

1 0
možnosti

"Jako každý soudný člověk si budu přát pouze mírové řešení, které ale nebude diktováno silou, ale kompromisem."

Kompromisem? 8-o Rusko napadlo Ukrajinu, kde drancuje, zabíjí, znásilňuje, loupí, a ono by se to mělo řešit KOMPROMISEM? 8-o

Jak si prosím ten kompromis představujete. :-/

"V případě války na Ukrajině jde především primárně o konflikt mezi Ruskem a USA (Západem), který se pouze odehrává na území Ukrajiny." Můžete prosím říci, v čem ten „konflikt“ spočívá? Aha, takže kvůli údajnému „konfliktu“ s USA, Rusko napadne vojensky jiný, suverénní stát?

6 1
možnosti
Foto

Zase ty pindy o tom, že ve skutečnosti se jedná o konflikt mezi Ruskem a Západem a tyto dvě strany by se měly dohodnout na mírovém řešení. Stanovisko Ukrajiny je tedy zcela bezvýznamné. Prostě typická prokremelská argumentace.

7 3
možnosti

Zpravodajský důstojník a zbrojní inspektor OSN Američan Scott Ritter ty pindy šíří taky - hlupák, vidte?;-) https://www.youtube.com/watch?v=-VYZGuaqT5Y&ab_channel=Z%C3%A1konyBohatstv%C3%AD

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.