Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč mimozemšťané mlčí? Zřejmě proto, že žádní nejsou.;-(

2 1
možnosti
AN

Zajímavý článekR^, těším se na pokračování.

0 0
možnosti
SK

Nemyslel jste spíš entropické principy?

1 0
možnosti
AL

Ta naivní víra, že styk s mimozemšťany by nám mohl prospět k vzájemnému obohacení. Vzpomeňme na první kontakty jihoamerických indiánů s Evropany. Opravdu to chceme?

5 0
možnosti
JV

Mimozemšťané jsou jako partyzáni. Jejich mlčení lze prolomit jen klasickou středověkou torturou. Lámání kolem, švédská bota, palečnice atd. To jim rozváže jazyk.

2 0
možnosti

Někde (nevím už kde a jsem líný googlit) jsem narazil na zajímavou úvahu, totiž že základní problém setkání s mimozemskou civilizací nebude ani tak potkat se v prostoru, jako v čase. Civilizace v dostupné vzdálenosti, jejichž signál bychom mohli zachytit, mohly zaniknout už před miliardami let. Případně může být nějaká obydlená planeta třeba 50 světelných let od nás, která by mohla zachytit naše rádiové signály, jenže tam právě vrchol technického pokroku představuje vynález kola. 

Ale vše jsou to jenom spekulace, třeba tu už dávno žijí a nebo ani nevědí o existenci Země. Existence mimozemského života může být časem dokázána, ale jeho neexistence nemůže být dokázána nikdy.

2 0
možnosti
RL

projekt zjistil,že mlčí.Jak jinak bychom to věděli?;-)

0 0
možnosti
Foto

Nemají, co by řekli k věci?:)

2 0
možnosti
BM

Když pomyslím na to že den, co den, noc, co noc, jsou do vesmíru namířeny tisíce dalekohledů a žádné UFO nevidí. Tak mě napadá myšlenka že to mohou být cestovatelé v čase, nebo cestovatelé ze souběžných světů. Ale zároveň mě napadá, pokud něco takového vůbec existuje.       (Díky za téma, lepší než řešit politiku)

Hezký den

3 0
možnosti
Foto

Kontroverzní dotaz: a vy si povídáte s krevetami dřív než je hodíte na gril?;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.