Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV
Foto

Vaše názory na Rusko nebudu moc pitvat. Stále Vám nedochází, že tam, kde je krásná krajina a zajímavá příroda a svérázný pohostinný lid včetně jistého kulturního dědictví z dob dávno minulých, nemusí být současně demokratická a mírumilovná vláda.

Co se týče psychotroniky, tak u nás bylo oddělení, zabývající se těmito jevy, založené bývalým ministrem školství Hrbkem (tituly krom partajního si nepamatuji).

V našem oddělení (Tesla - VÚST) syntézy a analýzy řeči jsme narazili na problém, že dochází k přenosu informací mezi komunikujícími jedinci, aniž je to obsaženo ve vlastní přenášené větě - tedy ve slovním obsahu. I doporučil nám někdo obrátit se na výše uvedený spolek.

Ten zajisté stavěl na stejných základech, importovaných od sovětských psychotroniků. Prostudovali jsme dodanou literaturu s popisem experimentů. To nelze komentovat, publikaci jsme pro obveselení ukazoval známým.

Stejně přínosný byl asi i herbář rostlin na Marsu, který vydalo někdy v polovině padesátých let odělení astrobotaniky sovětské akademie věd.

I tu automatickou syntézu ruštiny jsme pro naše bratry museli dělat u nás.

2 0
možnosti
PB

P66e69t88r 54B75a17j28n64a27r

24. 5. 2014 11:57

Vašemu prvnímu odstavci ne zcela rozumím.

Co se týče Vaší další poznámky, tak děkuji za informaci. Herbář rostlin na Marsu? Je to podobné i dnes. Často vznikají nejrůznější i vymyšlené studie různých institucí a ústavů, aby tak obhájili svou existenci. Pracoval jsem ve školství a viděl jsem jaké nesmyslné projekty se vymýšlejí za velmi drahé peníze.

Jinak cílem bylo napsat, že byl rozdíl mezi hlásanou ideologii a tím čím se věda v Rusku za komunismu a i u nás zabývala.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.