Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Docela bych uvítal nějaký odkaz na záběry, na kterých "jsou jasně vidět malé světelné koule, pohybující se nad polem, na kterém se během pouhých několika desítek sekund vytvoří i velice komplikovaný obrazec". :-)

0 0
možnosti
PB

z okruhu několika metrů to nebylo, přesto existují záběry a také mnoho svědectví o pozorování světelných úkazů

viz dokument 

http://www.youtube.com/watch?v=JLvD-_TWK24

1 0
možnosti
Foto

Já myslím, že je to naprosto jasný:-)

4 0
možnosti
PF

Tak to jste to rozhrábla a vyřešila, konečně můžeme jít do hospody.   :-)

4 0
možnosti
PF

S vámi konspirátory je "drobná" potíž. Tvrdíte navzájem, že čerpáte z knih, časopisů či webových stránek a odkazujete se jeden na druhého, ale opravdové živé UFO nebo Emzáka nikdo z vás neviděl (pouze si o nich čtete), totéž např. chemtrails a spousta dalších.

Uznávám, že nějaké obrazce na polích se asi skutečně vyskytují, ale jejich zdroj znají pouze jejich autoři (ať už jsou to Plejáďani či Pepek Vyskoč z Horní Dolní). To, že napíšete kde jste se dočetl o ohnutých kolínkách stébel, zvýšené radioaktivitě, a jiných úkazech nic neznamená, protože vaše zdroje jsou "podloženy" zprávami vámi podobných jedinců. Na váš blog se zase odkáže někdo jiný a bude se hádat, že tento odkaz je věrohodný atd. Dokazování v kruhu.

Nemáte to věru lehké, stejně jako všichni ostatní mučedníci a průkopníci nových převratných myšlenek. Kdysi také lidé věřili, že je Země placatá a odpadlíky upalovali a věšeli. Dnes už jsme vyspělejší a tvrdíme, že je Země koulí a neudivuje nás, že ti dole nespadnou. A přitom dnes už i malé děti ví, že v opravdové skutečnosti žijeme uvnitř duté koule.   :-)

Neberte svět tak vážně.

4 0
možnosti
PB

Svět tak vážně neberu. Mnohdy se i bavím nad reakcemi svých oponentů.

I kdybych mimozemšťany viděl, jako, že na obloze jsem už několikrát viděl jasná letící světla, která se rozhodně nechovala jako letadla- v sekundě změnila směr a za pár vteřin zmizela z oblohy, tak stejně by mi to ze skeptiků nikdo nevěřil. Považovali by mně za lháře, nebo někoho kdo měl halucinaci.

Jinak dnešní svět civilizovanější není. Mocní tohoto světa pouze změnili metody likvidace oponentů. Upalování na hranici není efektivní- vyrábí mučedníky. Daleko efektnější je "kacíře" zesměšnit. Dnes už je to tak dovedeno k dokonalosti, že to nemusejí dělat ani oni sami. Vždy se najde dost lidí ve společnosti, kteří vzorně vychovaní mediální propagandou to dobrovolně a ještě s velkou aktivitou udělají za ně.

1 0
možnosti
DG

To sluníčko ale dneska pálí.;-D

3 0
možnosti
PB

U nás dnes celé odpoledne pršelo a byla bouřka. A já času využil na shlédnutí dokumentu o obrazcích v obilí, kde vystupovalo několik vědců, kteří fenomén léta studují a potvrdili jeho pravost. Skvělý dokument, je tam mnoho faktů a informací o vědeckém výzkumu fenoménu

http://www.youtube.com/watch?v=JLvD-_TWK24

0 0
možnosti
PB

Video zachycující vznik pravých obrazců v obilí

http://www.youtube.com/watch?v=Mz1aq9TSnNw

1 2
možnosti
JP

a prý je tam cítit nějaké pnutí;-D

0 0
možnosti
JN

kdo asi tvori kazde leto "piktogramy" v obili, nez fanaticti ufologove, vydavajici pak svoje vlastni podvodne dilo za dilo posadek letajicich taliru.ze vas to furt vubec bavi - ackoli ideologie je mocna carodejka, ze;-D;-D;-D

4 0
možnosti
PB

Tak to dokažte. A popište mi, jak mění molekulární strukturu obilných zrn, jak vytvářejí magnetické a jiné anomálie v obrazcích atd?. Jakto, že je za ty desítky let nikdo nepřistihl, ač byly nafilmovány světelné koule nad polem, po kterých v poli vzniklo v obilí. Odhaduje se, že jich vzniklo za poslední desítky let na 10000.

1 2
možnosti
PF

Autore, v jednom odstavci píšete: "To jestli je obrazec u Boskovic pravý, či je to dílo vtipálků nevím." a přitom v jiném píšete o policii: "Tato jistota je obrazem přihlouplého postoje…".

Podle textu: "Nezaznamenal jsem, že by policie provedla příslušné expertízy" chodíte neustále policii za zády?

Předposlední odstavec je už úplně mimo mísu: "spadá do 100-výročí sarajevského atentátu" a "je varováním před imperiální expanzí NATO na Východ" o vás vypovídá své.

Doporučuji méně chodit na sluníčko.

5 0
možnosti
PB

Reagoval jsem na to, že policie měla jasno, aniž provedla příslušnou expertízu. Ale to samozdřejmně není jen věc policie, je to bohužel i o obdobném nevědeckém přístupu současné vědy ke studiu podobných jevů. 

Co se týče závěru, tak 28:6.2014 bylo skutečně 100 let od Sarajeva. A výklad tohoto piktogramu jsem pouze převzal od jiných, což jsem i uvedl.

A také jsem napsal, že  nejsem kompetentní a nevím jestli konkrétně piktogram v Boskovicích je pravý či ne. Ač celý fenomén pravý bezesporu je a nelze v žádném případě ho vyhodnotit jako dílo šprýmařů.

1 2
možnosti
PZ

"Připomíná znak NATO" ... no, co se ještě od těch mimozemšťanů nedočkáme, různé dojmy a náznaky, abychom se tu nenudili, že? :D

5 0
možnosti
DK

I kdybych pripustil takovou blbost, ze piktogramy v obili dela někdo jiny nez lide, tak ten u Boskovic vykazuje jiste znaky nedokonalosti, kdy ve stredu kruhu je patrne vetsi poskozeni obili, taktéž podel cipu. To by asi při při vytvareni obrazce vasi záhadnou technologii nebylo. ;-D

5 0
možnosti
PB

Já jsem psal, že nevím za jakých podmínek v Boskovicích vznikl. Ale znova zdůrazňuji. MOLEKULÁRNÍ ZMĚNY VE STÉBLECH A MAGNETICKÉ a DALŠÍ  ANOMÁLIE lidé s prkýnky v pravých piktogramech udělat nedokáží.

1 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.