Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak se me zda, ze se nekteri chytraci nemohou dockat ruskych tanku zpet na hranicich se Slovenskem. Rv

Autor nejak zapomnel, ze se bojuje vyhradne na Ukrajine a ze agresorem je Rusko.

5 1
možnosti
PB

Poskytnutí vojenské pomoci Ukrajině jednotkami NATO je nejlepším způsobem, jak uvítat ruské vojáky na našem území během ruské protiofenzívy. 

Co se týče agrese na Ukrajině. Nechť si čtenáři udělají názor sami, kdo jím je.

2 1
možnosti
JK

J78o41s45e90f 70K78l87a23t

1. 9. 2014 17:04

Možná by pomohlo,kdyby politici museli každý rok dělat psychotesty

3 0
možnosti
MD

Nac tak komplikovane. Dat jim do rukou 'kvery' a hajdy na frontu. Jen u nas mame takovych vojaku nadbytek.

6 0
možnosti
JSS

Nemudrujte o konfliktu - ten je tady už několik měsíců! Proč přišel, když studená  válka se vzdálila  tak nějak do ztracena. OPRAVDU ?? Došlo k dělení SSSR a po 20 letech se Rusko rozmáchlo. Má na to ?? Cítí se a má dost na to, aby tak činilo! My Evropané -  omílané až to bolí. Vždyť Švéd nemůže být divokým IItalem--. atd.. Zase už malý prostor - Němec se ohlíží a roztahuje-  a ta Ukrajina- zálusk už letitý. Tak to bereme my  namyšlení Zápaďáci i s Ukrajinou. Jenže Rus si nedá líbit a tlučou se jako za Velké vlastenecké!! Dovede to někdo pochopit - Rus s Rusem ??? Šlápli jste do cizího s levnou lácí, pánové z Bruselu. Dneska přešlapujeme i my Čecháčci - a jednání váznou, naopak krev teče.... Komu to vadí?? Cynismus opanoval politiky. Výsledek je v nedohlednu a bude stát miliardy a životy bezbranných....

3 1
možnosti
JK

J56o82s90e52f 12K45l75a21t

1. 9. 2014 17:02

Blábol-asi se rád čtete

1 2
možnosti
JS

Pokud by politici pred II svet. valkou zvolili politiku dalsiho apeasmentu vuci Hitlerovi, tak dne zijeme v Protektoratu Boehmen und Maehren, pokud vubec. Naskyta se ovsem otazka, zda nasledujici CSSR, byla lepsi eventualita.

1 0
možnosti
JH

J79a24n 45H31l55e90d92í86k

1. 9. 2014 16:49

podivná logika autora článku- Rusko obsazuje Ukrajinu a USA se chystá na válku, že pouze hodlá Ukrajině pomoct zbraněmi. Ten pán Ben Judah je velice moudrý člověk a nazval věci a události přesně podle reality jejich pravými jmény!!!, nic víc.---  V každé válce to odnesou vždy jenom úplně nevinní lidé, nejvíce matky s kojenci a caparty. Bylo by to fakt hodně krvavé a bezohledné, zvláště ze strany mongolských potomků z východu, ale hned po odtroubení,  by si příroda moooc oddychla.

6 0
možnosti
PB

Rusko neobsazuje Ukrajinu. Východ Ukrajiny se brání proti Kyjevským pučistům, kteří svrhli zákonou vládu Janukovyče po násilnostech na Majdanu financovaných USA.

4 2
možnosti
Foto

Článek jednoho autora není oficiální stanovisko americké vlády. V USA je běžné že objevují protichůdné názory, často i radikální. Tam to nefunguje jako v Rusku, kde většina medií je ovládána vládou.

7 0
možnosti
MD

To sice neni, ale presto koreluje s autorovym tvrzenim, ze valku je potreba zduvodnit a spolecnost na ni pripravit. Zijete v Evrope a mate deti? Pak se mate na co tesit.

0 1
možnosti
PB

Doufám, že máte pravdu vy co tvrdíte, že ke konfliktu nedojde.

Nezapomínejte však na příklady z historie, kdy se také tvrdilo, že válka nebude protože to není v něčím zájmu a přesto vypukla.

Článek není o strašení. Naopak je o tom, že tato možnost tady je, i když ji stále považuji za málo pravděpodobnou. A také je i na nás, aby jsme svých chováním a postoji tuto možnost nedělali reálnější.

5 1
možnosti
JR

A proč by mělo? Co by tím kdo získal? Všem jde o moc, peníze a luxus. Válkou, obzvlášť tou jadernou by o to všichni přišli. To už je snadnější vypustit biologický virus, který zdecimuje část populace. Farmacie je výnosnější byznis než válka.

3 0
možnosti
JR

Válka nebude. Není v zájmu nikoho, ať si tvrdíte co chcete. Putin dosáhne svého a pojede se dál. Jadernou válku nikdo nechce a na konvenční válku nikdo nemá. V tom je to kouzlo. Putin dal mat, zachvilku dá šach. Dostane Porošenka kam chce a jakmile sednou všechny strany ke kulatému stolu, tak je po uvedené hrozbě války, kteří si dle všeho přejí někteří zdejší blogeři a fandové Putina i USA (tím teď nemyslím vás, alespoň prozatím).

6 0
možnosti
LW

L52e54o 17W34o53l67f

1. 9. 2014 16:01

Také mám ten dojem, že největší ''mírotvorci'', nejvíce štvou.

5 0
možnosti
Foto

Já osobně z celého toho cirkusu začínám mít ten dojem, že Evropa, respektive Západ, vlastně začíná chápat, že pro Ukrajinu válčit nebude, a protože se současná ukrajinská vláda ukazuje jako dost neschopná a s odpuštěním nedůvěryhodná, přicházejí evropští a světoví lídři na to, že protože je obchod s Ruskem žádoucí, klidně se smíří s okupací třeba celé Ukrajiny, protože pak nebude mezi Ruskem a zbytkem Evropy žádná neřízená střela typu Ukrajiny, o které nikdo neví, kdy jí rupne v kouli a začne si hrát s kohouty plynu a ropy mířícími z Ruska dále do Evropy. Tak dnes vymýšlejí v podstatě bezzubé sankce, jen aby se něco dělalo, prd záleží na tom, že to nikam nevede, jde přeci o budoucnost... Jsem zvědavý, co se bude dít, až tohle všechno dojde Porošenkovi, Jaceňukovi a spol.

6 0
možnosti
PB

Evropa by nikdy neválčila. S USA si již nejsem tak jistý. Některé síly v USA by jí mohly do konfliktu zatáhnout. Obávám se, že na americkou politiku maá výrazný vliv skupina psychopatů, kteří jsou schopni čehokoliv.

4 1
možnosti
Foto

Možná zvítězí... ale my už u toho tak nějak nemusíme být...

2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.