Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L45e43o 38W65o46l92f

1. 9. 2014 15:45

Žádná třetí světová válka se nechystá. Děláte chybné závěry z jednoho článku.

Šíříte zbytečnou paniku. (mocnosti se nakonec dohodnou)

6 3
možnosti
JH

J31a97n 30H57l58e68d56í86k

1. 9. 2014 17:11

muslímové potřebují oslabit evropské státy, aby je mohli slupnout jako malinu, ti by tedy potřebovali konflikt rozšířit na Polsko v 1. řadě ((moc katolíků)), pak na pobaltské republičky,-- tudíž muslímové skrytě přilévají oleje do požáru

0 0
možnosti
JC

V knize Zjevení sv. Jana na ostrově Patmu je to popsáno již před 1923 léty. A pozoruhodně výstižně na dobu, kdy nebyly známy ani střelné zbraně, natož atomové.

3 0
možnosti
PB

Ano a nejen tam.

0 0
možnosti
PR

Každý muže mít svůj názor ,jen nechápu proč je tak oblíbeno používaní světová /znamená že se zúčastní téměř celý svět/ muže mě někdo sdělit kdo by bojoval na straně Ruska?? jednu jedinou zem??

0 2
možnosti
PB

Na straně Ruska nikdo bojovat nemusí. Jeho jaderný arzenál stačí zničit svět mnohonásoně.

5 0
možnosti
LJ

Chci se ubezpečit, že jsem článku dobře porozuměl. Podle vás je třeba pomoci tomu, aby se východní část Ukrajiny oddělila a vyhlásila samostatný stát. Bude tím uchráněn světový mír. Putinovo Rusko bude spokojené a nebude mít již na žádný ze sousedních států zálusk. Ledaže by tam došlo k podobným nepokojům...

4 0
možnosti
PB

Neporozuměl. Ten článek není o tom jak řešit krizi. Je o tom, jak tato krize může vést k nepředstavitelně krvavému konfliktu.

5 1
možnosti
VH

No dobře - nechť si vezme Putin Ukrajinu. A co když půjde do Pobaltí, do států, které jsou členy NATO? Silnější o kanonenfutry z Ukrajiny.

6 1
možnosti
PB

V tom je ta demagogie. Média se nám snaží vnutit představu, že Putin sní o dobytí Evropy, aby jsme s něj měli strach a podpořili válku. A to i když je ta představa velkým nesmyslem.

6 2
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.