Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DB

americký prezident a spousty jiných prezidentů jsou jen loutky na špagátě....dělají jen to, co je jim poručeno.......ve skutečnosti je americký prezident jen sluha svých pánů...systém kmotr....jen ve větším a mocnějším

1 0
možnosti
Foto

Americký president není sultán, který může dělat co ho napadne. Teď se holt zdá, že v jeho okolí zvítězili jestřábi. Přijde mi to trochu unáhlené, to vyšetřování útoku je zatím dost neprůhledné, ale čínský president klepe na dveře a tak se bouchnutí pěstí hodí... :-/

1 0
možnosti
FS

Petře Bajnare, NE, Vy nemůžete být jen ,,obyčejný člověk". Napsal jste odvážně velmi otevřený a věrohodný blog. Zcela souhlasím s vámi dnes, v této šílené době. Assad by musel naprosto zešílet, aby nařídil použití zavrženíhodných chemických zbraní. A to se zcela určitě nestalo.

1 0
možnosti
PB

Ale jsem jen obyčejný člověk:-). To není žádná odvaha. Vždyť to trošku diplomatičtěji říkal v televizi i budoucí velvyslanec v USA Kmoníček.

0 0
možnosti
PB

.... nejenom Kavana vo Iráku čísti, ale též Dienstbiera st. vo Kosovu prostudovati !!!

1 0
možnosti
Foto

se zalíbením pozoruji, jak fanouškové Trumpa rychle střízliví.

A to bylo jásotu, že nastává nová doba.

8 1
možnosti
Foto

Me Trump zklamal. To zklamani je vsak moje chyba. Trump je prezidentem USA a prezidenti USA se takto chovaji. To jsem mohl cekat.

6 0
možnosti
Foto

Napsal jste to velmi dobře.

Karma R^

11 5
možnosti
JR

J89a12n 18R68á89ž

7. 4. 2017 11:01

Myslet si, že Assad použil chemické zbraně má stejnou logiku, jako když doživotně odsouzený dostane prezidentskou milost a v den, kdy má být propuštěn, zavraždí bachaře.

21 1
možnosti
PB

Ano to je naprosto přesné. Je nyní zajímavé sledovat reakce politiků. Velmi poučné.

8 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 3,67
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.