Diskuse

Klimatická změna IV.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda, že kvalita článků jde dolů s blížícím se závěrem díky maličkostem, např. Nostradamus a další. Stejnými věšticími schopnostmi disponuje i čichač toluenu nebo šaman z kmene Kičua a vždy záleží na výkladu, který je účelově napasováván na aktuální dění, než aby něco skutečného sděloval samotný text. Na přelidněnou planetu či migraci existuje recept (záležitost dvou generací a osvěty, že nic na světě není zadarmo), ale nelze aplikovat, protože kromě velmi výnosného businessu je v tom i náboženská víra. Co to prosím Vás někde píšete o vodíkovkách či atomovkách? Ač je to opravdu k neuvěření, právě ty atomovky "garantují" jakýsi mír a každý se zdráhá je použít i v lokálních konfliktech, čili myšlenka o použití naráz a všech je absolutně nonsens a není to proto, že by se ve změněném klima nedalo žít ( několik stovek tisíc lidí by přežilo nejen v podzemí), ale kdo by proboha makal, aby se udržel technologický standard a výše zmíněný business. Ti, s prstem na tlačítku jsou si toho setsakramentsky vědomi a je-li to jediná bariéra bránicí použití, , je tou nejúčinnější, protože jen málo lidí by bylo ochotno vrátit se do jeskyň. Karma za první polovinu článku. :-)

1 0
možnosti

Zásadní vliv na klima? :-) Ach tohle sebepřeceňování. Jsme naprosto bezmocní, když má někde vybuchnout nějaká třeba jen malinká sopka. Jsme bezmocní proti změnám na Slunci...

co ale umíme - umíme vydělávat peníze na neznalosti a strachu jiných.

4 0
možnosti

Nízcí zatím jsme. Nicméně na druhé straně jsme dost chytří zničit život na naší planetě. Myslíte, že kdyby jsme teď odpálili všechny atomové a vodíkové bomby, tak to nebude bez důsledku na planetu a klima?

1 0
možnosti