Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Moc se mi libi nesporny dukaz oteplovani stale se zmensujicim pradlem. Asi je to mineno tak, ze jelikoz se otepluje, tak nosime stale mensi pradlo.

Neni to vsak naopak? Jelikoz nosime stale mensi spodni pradlo, tak vice naseho telesneho tepla, o metanu ani nemluve, se dostává do atmosfery. Za globalni oteplovani muze tedy uvolneni mravu a sexualni revoluce!

0 0
možnosti
PB

Nevim jak je to mineno. Chtel jsem akorat vybrat vtipy o tomto tematu ktere jsem dnes pojal ponekud jako usmevnejsi zamysleni nad tim jak myslime a otazky klimatu jsou pro to vhodnym prikladem.

0 0
možnosti
Foto

Globální oteplení nelze kritizovat. Kritizovat, a to zcela oprávněně, ale lze svazácko-politickou zavádějící Teorii globálního oteplování, resp. Změny klimatu.

3 0
možnosti
PB

Existuje způsob lidského myšlení a tomu jsou poplatny výklady všech teorie a vědecké či politické koncepce.

Svazácké myšlení nevymysleli komunisté, bylo před komunisty a je i dnes. Je to převažující myšlení většiny dnešního lidstva. Je třeba si to přiznat.

0 1
možnosti
DB

Jde o systém vládnutí ,jehož nedílnou součástí je manipulace obyvatelstva. Obyvatelstvo se nejlépe manipuluje, když má pocit viny a strachu. A tak je hlavním úkolem vládnoucí třídy nacpat lidem do halvy strach a vinu. V naší době se jim hodilo přirozené oteplování, které pak ovšem hodili na hlavu lidem, že moc topí, že mají moc aut a moc jezdí a tak podobně. A pak teprve nastoupí ta pravá manipulace, toto je jen předkolo, která lid zásobí strachem z budoucnosti a vinou, že za to mohou oni sami a celé to funguje na úrovni podvědomí. Asi tak jako stokrát opakovaná lež, která se pak stane pravdou.

V době kdy žili sauři, tedy někdy asi tak od doby před 260 miliony lety do doby asi tak před 80 miliony lety, bylo na zeměkouli jen teplo a nikde ani kousíček ledu ani na pólech vůbec žádný led, ani na horách..prostě nikde a to trvalo asi tak 180 milionů let...a lidé tenkrát ještě vůbec nebyli, takže je veliká otázka, kdo toto tenkrát způsobil, že. NO spíše tato fakta ukazují, že dnešní oteplování není výsledkem lidské činnosti, ale jen se používá jako nahánění viny do hlav lidí a to již ve školce...A tohoto strachu a viny se tito lidé nikdy nezbaví a tak budou i lehce manipulovatelní nadále...

A způsobů jak nahnat lidem strach je mnoho. Strach z války, strach z nezaměstnanosti, strach ze smrti, strach z policie, strach z cizinců, strach vyloučené ze společnosti a tak dále a tak dále...a všechny tyto strachy dokáže vládnoucí třída lidem dostat do hlavy..........i jednostrannými informacemi a dezinformacemi a tak podobně..variant je na tisíce.

Ochlazení věštili věci a média i krátce po válce, a dnes se k tomu používá model o možném zastavení Golfského proudu..což by skutečně mohlo přinést do Evropy asi tak kilometr ledu na výšku...a z toho by lidé určitě strach měli...

3 0
možnosti
PB

To jistě. Strachem se manipulovalo vždy. Není důvod mít přehnaný strach, protože toho čeho se bojíme nejvíce- smrti stejně neunikneme. Nicméně ta smrt vůbec není tak strašná, jak si představujeme. Každý den vlastně zažíváme totéž, když usínáme.

Takže jestli zemřeme přirozeně, nebo při nějaké přírodní katastrofě není tak důležité z hlediska toho strachu.

O možnosti zhroucení golfského proudu jsem psal již v minulém článku Klimatická změna IV.

0 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.