Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Shrnutí:

1) Komunismus je zločinecká ideologie. Divím se, že po revoluci toto slovo nebylo zakázáno v názvu strany stejně jako je zakázané slovo fašismus nebo nacismus. Komunismus stojí na třídním boji (a ten se vede jedině silou). Komunismus a demokracie prostě nejde dohromady. To že je KSČM extremistická strana svědčí i to co za lidi postupně vylejzaj ze zákrytu. Jsou to stalinisti nejhrubšího zrna. Schvalování popravy Horákové, znárodňování, vřelé styky s vedením KLDR, atd..... kdo tomuto říká standardní demokratická strana tak má asi velice krátkou paměť.

2) A o SPD se nemá cenu vůbec bavit. SPD je Okamura (fírer) a pak už jen komparz, kerej má zakázáno mluvit s novináři, aby se náhodou neprovalilo co za bizár kandidoval ve volbách. Lidi co nejsou schopný dát dohromady větu o podmětu a přísudku. Toto skutečně standardní demokratická strana není. A když není demokratická tak je extremistická a může mít v programu klidně pečený holuby přímo do huby.

0 0
možnosti

Populisté a extrémisté všech zemí, spojte se ! :-)

2 0
možnosti
Foto

„Tento zvyk je častý především u těch, kteří sami sebe nazývají stoupence liberálních hodnot, tedy hodnot které by ve své podstatě měly vycházet z idejí svobody, tolerance a respektu k názorům druhého člověka.“

Definoval bych dva druhy liberalismu – jeden opravdu dbá na svobodu člověka, druhý se nás snaží osvobodit od předsudků a reliktů minulosti (sic), tedy například morálních předsudků a základů naší společnosti; ten druhý vyžaduje veškerou svobodu pro menšiny a toleranci majority, tedy liberalismus pro menšiny a podřízenost pro většinu.

..

„Populista je vnímán jako někdo, kdo se chce zalíbit lidu“

První populista slibuje to, co neumí splnit (neví jak, nehodlá, jen se chce zalíbit), druhý je jako populista pouze onápepkovaný, aby nebylo potřeba s ním vést diskusi.

..

„Rozhodně však za extremistické nelze označit strany, které jsou dnes jako takové označovány českými „liberály“, tedy KSČM a SPD Tomia Okamury.“

KSČ(m) je extremistická, protože se hlásí k ideologii, jež má na svých rukou miliony mrtvých. Komunisté se nestydí; lepší drzé čelo než poplužní dvůr.

Nevím, jestli je pan Okamura extremista, ale za populistu (viz výše) bych si ho označit dovolil, respektive pojmenovat, protože on se imho označuje sám.

7 1
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 3,68
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.