Diskuse

Novoroční zamyšlení k roku osudových osmiček

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

By mě zajímalo, kde se vzala doktrína, že duchovní stránka života je mnohem důležitější než hmotná? K čemu teda ten život je?

Já myslím, že to tak není. Duchovní i hmotná stránka života by měly být v rovnováze.

0 0
možnosti

K cemu je zivot buňky? Aby slouzila celku, organismu. Ano duch a hmota by mela byt v rovnovaze. To je pravda. Ale zaroven je pravda i to, ze z tohoto sveta si odneseme jen duchovni bohatstvi, hmotne ne.

0 0
možnosti
Foto

Dost zajímavé by bylo už dnes vědět, co se bude dít v r. 2048.

0 0
možnosti

To jiste.Ale to zde jiz nebudu.

1 0
možnosti

Mohl byste prosím na chvíli odložit nadšení a snahu o kouzlo chtěného a použít selský rozum a statistiku? Kolik letopočtů s cifrou 8, kdy se nic závažného nepřihodilo, postavíte proti těm významným? A jestli v nich na podporu svých tvrzení budete za každou cenu hledat něco důležitého, ptám se, kolik proti nim stojí letopočtů bez magické osmičky, kdy se stalo něco srovnatelně "významného" ?

0 0
možnosti

Bezesporu existuji roky bez osmicky kdy se staly vyznamne udalosti stejne jako roky s osmickou ktere nijak moc vyznamne nebyly. Presto je zcela napadna vazanost rady dejinych zlomu v nasich dejinach s cislem osm, na prvni pohled, bez toho, ze by jsme delali nejake statisticke analyzy.

0 0
možnosti

Pěkně shrnuto. Klidně bych zmínil rok 1988, revoluce sice byla až poté, ale v tomto roce se to mentálně zlomilo - lidi se přestali bát režimu.

1 0
možnosti

Předpokládám, že kdyby oním magickým číslem byla nula, dozvím se dnes, že převrat byl sice o rok dříve, ale změny přece propukly naplno až v roce 1990 ;-)

0 0
možnosti