Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to prostě a jednoduše to nejodpornější citový vydírání.

1 0
možnosti

Je mi líto českých rodičů, kteří se dovolávali práva u štrasbur. soudu, on totiž může rozhodovat jen v mezích evropské úmluvy o právech a svobodách (není tu výslovně řeč k očkování, ale něco se dovodit dá), resp. už v minulosti stanovil, že národní zákon nesmí zasahovat do práv jednotlivců nepřiměřeně, nadbytečně, že státy mají ctít rodinu a její právo na vlastní život. Versus ochrana veřej. zdraví: tady může stát zasahovat jen při významném bezprostředním riziku silnějšími nástroji, ve standardním stavu by v zásadě neměl rušit odpovědnost rodičů za své děti. V členských zemích Rady Evropy ale na očkování není jednotný názor. Nicméně v mnoha evropských zemích funguje očkování mj. dětí na dobrovolné bázi s dobrými výsledky, budu se tématu věnovat na svém blogu. Štrasbur. soud ve vztahu k českým rodičům, kteří měli některé výhrady k očkování dětí v ČR, zveřejnil, že v ČR se neočkují děti násilím. To je taky důležitý názor soudců.

0 0
možnosti

Argumentace omítačů očkování je iracionální. S jedinou výjimkou. Pravdu mají v tom, že každý má právo odmítnout léčbu. I preventivní. Nelze nikomu vakcínu nutit.

A z toho plyne další důležitá věc - nikoho nelze proti jeho vůli chránit, zejména tím, že bude omezena jeho zákonem zaručená svoboda. Pochopitelně nikdo nemůže vyžadovat omezení svobody druhých, pakliže má k dispozici nástroje k tomu, aby se chránil sám.

Ergo:

1) Nechte odmítače, ať se neočkují, je to jejich právo.

2) Odmítači očkování - ušetřete své okolí blábolů a urážek těch, kteří se očkovat nechají.

3) Očkování - jak to zatím vypadá - funguje. I imunizovaných po prodělání nemoci je významný počet. Zrušme nesmyslná opatření typu uzávěr škol, nošení roušek jinde než v nemocnici či v domovech seniorů, zákazů cestování atd.

Udělejme tečku za kovidem.

1 0
možnosti

Očkovaní, kteří byli čirou náhodou předtím neimunní, jsou imunní jen proti S-proteinu. Většina populace je imunní, jinak by nemoc neustupovala. A jelikož ustupuje už od půlky března, kdy bylo naočkovaných minimum, je vliv očkování marginální. Argumentace ročním obdobím neobstojí, leda by se prokázalo, že zatímco u nás slunce svítilo, v Německu a Rakousku nikoliv :-)

Očkovaní, kteří byly čirou náhodou předtím neimunní, ohrožují populaci ještě čiřejší náhodou nenakažených tím, že na sobě kultivují mutaci v S-proteinu.

Očkovaní, kteří byli předtím imunní - což je naprostá většina - ohrozili aktem očkování sami sebe na zdraví a možná, že se to ještě projeví dlouhodobými následky. Jsou to kandidáti na Darwinovu cenu, jen jich je nějak moc a mezi nimi i moji příbuzní. ;-(

4 0
možnosti

V dalším článku ukazujete, jak jste naprosto nepolíbený statistikou. Účinnost očkování se uvádí kolem 95%, proti vážnému průběhu řekněme 99%. Lidé se silně oslabenou imunitou či dalšími vážnými zdravotními problémy i po očkování se mohou covidem nakazit a zemřít na něj. Jenom jich je řádově méně než u neočkovaných.

Vakcíny mají podmíněné schválení, protože zatím nebylo možné prozkoumat všechny případné vedlejší účinky, dnes především ty dlouhodobé. Řada lidí čeká na řádné schválení, a nelze jim to vyčítat.

Na druhou stranu při péči o lidi, pro které by nákaza covidem měla pravděpodobně fatální následky, by bylo možné u obsluhujícího personálu vyžadovat maximální možnou ochranu proti covidu včetně očkování. Ovšem pokud je odmítnou, nemůže to být důvod k výpovědi, ale k přeřazení na jinou práci ano.

2 0
možnosti
Foto

Vakcíny byly testovány pouze od léta 2020, neexistují informace o celkové délce ochrany. Údaje ze studie naznačují, že neutralizující protilátky přetrvávají téměř 4 měsíce, přičemž hladina v průběhu času mírně klesá. Vzhledem k absenci informací o tom, jak dlouho budou vakcíny účinné, v současné době neexistuje žádné konkrétní doporučení pro přeočkování. Nakazit se můžeme fakticky vždycky, to nezávisí na dávce. Můžeme se nakazit s jednou dávkou vakcíny, se dvěma i s dalšími. Pramen Nemocniční fakulta Brno, imunolog Vojtěch Thon.

4 0
možnosti
Foto

Bylo naočkováno na stovky milionů lidí a z tohoto počtu jich zanedbatelné množství zemřelo. To samé se děje i u narkóz, že se pár lidí z narkózy neprobudí. Takže zakázat narkózy?

0 3
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 4
možnosti

Teď už jen čekám na vakcínu proti smrti, která bude mít 99% účinnost....DDDDD

0 0
možnosti

Každý kuřák s každou cigaretou do sebe cpe na 200 různých jedů, konzumujeme průmyslová barviva, růstové hormony, zbytky herbicidů a pesticidů, Éčka, plasty, dýcháme výfukové plyny a průmyslové zplodiny, čtvrtina populace umírá na rakovinu ........ a vy se bojíte 20 let vyvíjené mRNA vakcíny.

To je k smíchu.

Přitom tyhle vakcíny přinášejí průlom do léčby - už brzy budou používány nejen proti covidu...

Ale vlastně si vzpomínám, že jsem od vás kdysi četl blog, kde jste vážně tvrdil, že nacističtí mystici měli antigravitační stroj ...... takže v poho.

6 4
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 2
možnosti

Tyto zcela jasné scénáře

a také skvělá činnost zaprodanců STB, jsou velmi dobře známé i z éry ideologie a totality komunismu. Pokud chtěli cokoliv prosadit, tak k tomu využívali a využili všechny prostředky, které měli totálně a totalitně pod svojí kontrolou a i z lidského jedince, kterého se snažili zlikvidovat a zničit, tak všemi sdělovacími prostředky i z tohoto který byl v očích veřejnosti např. jako světec tak z tohoto lidského jedince stvořili lidskou zrůdu, že by si od něj nikdo nevzal ani kůrku chleba. Jasným důkazem je zrůdná a štvavá manipulace s veřejným míněním před a při odsouzení Milady Horákové k trestu smrti a také při likvidaci náboženství v Československé republice, při procesech s kněžími a řádovými sestrami a pod.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
Foto

Ze svého okolí (a nikoliv jen příbuzných) znám několik lidí, kteří by se za nic na světě nenechali očkovat (hlavně ze strachu kvůli možným následkům!) ani proti sezonní chřipce nebo proti pneumokoku a natož pak už vůbec ne proti covidu!! Někteří lidé, jako třeba ti, co ve věci víry věří v existenci jakéhosi Boha - žel uvažují docela dost prapodivně a cokoliv jim vysvětlovat, je naprosto zbytečné. A proto to nedělám a nechť se každý stará o své zdraví jak umí a chce.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 4
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 3,68
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.