Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé. Díky, že se nebojíte.

1 4
možnosti
PB

Díky. Již mně utli.

Byla vám doručena zpráva ze systému blog.idnes.cz. Její znění je: https://bajnar.blog.idnes.cz/...tml Dobrý den, Váš poslední blog jsme stáhli z titulní strany, viz k tomu Kodex blogera: Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.

1 0
možnosti
PK

Prý se ČR za slova pana analytika omluvil. Jinak souhlasím s vaším blogem a karma k tomu.R^

2 1
možnosti
JL

Mám takový dojem, že Putin vyhlásil Západu džihád. Alah akbar, křičí muslimové u Mariopolu. Docela poučné je, že ho zaujal podivný ruský nacionalistický filozof Ivan Iljin. Byl to původem Němec a v roce 2022 byl vyexpedován do Německa. A pokud moje teorie funguje, Putin bude dál likvidovat Ukrajinu, jen proto, že vzdoruje a je prozápadní, jiný smysl to nemá. Podobně přece Rusové zlikvidovali čečenský odpor - pamatujete se na vybombardovaný Grozný? Putin chce donutit Zelenského a jeho vládu, aby zcela kapitulovali, zachránit ho mohou jen západní sankce, odpor. Jinak se mi jeví Ukrjaina jako ztracená.

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MS

Já si myslím, že jste takový exoterik teoretik, který občas vyleze z rauše, aby pobavil čtenáře a zbytečně se bojí jaderné války. Nebyl jste to náhodou vy, kdo psal, že nad jadernými sily tajně hlídkují mimozemské lodě, které by zabránily vypuštění rakety?

Ale samozřejmě máte právo šířit i halucinogenní bláboly, které vždy skončí srážkou do reality.

I to vaše tvrzení "USA vyprovokovaly Putina..."

Tak to Putin asi nebude dobrý stratég, když tak bohatou potravinovou a surovinovou zemi poslal ekonomicky do středověku. Dolar je nahoře, rubl dole. Běžný ruský občan doma nemá základní potraviny. Tohle Putin chtěl?

A co Čína a Indie? O kolik by přišli, kdyby padla ekonomicky Evropa, jak tvrdíte? Komu by číňani prodávali zboží? Rozvojové Africe? Dnes už rozvojovému Rusku se znehodnoceným rublem? S USA, která by neměla zájem o obchod?

Takže jste mimo jako vždy.

9 0
možnosti
Foto

Zajímavé je, že Čína teď prodává plyn do Evropy.

0 0
možnosti
TH

Také si myslím, že kdyby se Stalin dohodl s Hitlerem na nějakém kompromisu, rudá armáda neschovávala v obléhaných městech a západ neeskaloval napětí dodávkami vojenského materiálu sovětům, nemuselo zemřít tolik civilistů. Vám zasloužená karmaR^

8 0
možnosti
JB

J50i46r82i 70B78o36r

19. 3. 2022 9:10

Blahoslavení chudí duchem.Rv

6 0
možnosti
PV

P59a11v41e95l 55V62é32b48r

19. 3. 2022 9:09

Nechutné. Nevěřil jsem svým očím a nebyl schopen přečíst celé. Nepotrpím si na fangličky a obrázečky, ale: [UA] !!!

6 0
možnosti
MB

Moskva a Petrohrad jsou jenom naleštěná reklama.

Rusko je tohle

https://blog.stanis.ru/imgs/150146.jpg

1 0
možnosti
Foto

Cituji: Koller má i druhou, pro většinu veřejnosti neznámou tvář: od roku 1979 byl veden jako spolupracovník Vojenské kontrarozvědky, jež byla součástí StB. A jak zjistil Týdeník ECHO, který měl možnost si prostudovat část Kollerova svazku, patřil k nesmírně aktivním „udavačům“. Součástí spisu je například zhruba 150 ručně psaných zpráv o důstojnících i vojácích.

Když v listopadu 1982 zemřel šéf sovětského politbyra Leonid Brežněv, nezapomněl napsat ve své zprávě o vtipkování důstojníků. Například poručík Valko si dělal legraci ze změny vysílání televize: „Vykládal vtip, že na prvním programu je tryzna za Brežněva, a když člověk přepne na druhý program, mává tam esenbák obuchem a ptá se: Vy nemáte první program?“

Jaká další absurdní udání Koller sepsal a co říká 25 let po listopadu o své spolupráci s StB? Odpovědi najdete v Týdeníku Echo (konec citace).

Pustil jsem si tu prasárnu, v níž tato lidská bytost, lže o ekonomických uprchlících. Vy žijete v ČR a nevíte, kdo k nám utíká? Vy nevíte, že muži doprovázející často své rodiny, se pak vracejí bojovat. Vy nevíte, že ve vybombardovaných domech se nedá přežívat? Vy nevíte, že ukrajinská armáda se zoufalá snaží, aby civilní obyvatelé mohli z měst odejít? Víte? Tak proč šíříte dál ty prasárny včetně té, že se ukrajinští vojáci schovávají za civilní obyvatelé? Měl byste to smazat!!

27

10 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.