Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Napsal jste, co já tu už od počátku války na Ukrajině připomínám. Sice jste některé detaily pojal beletristicky nepřesně, ale v gruntu máte recht. Na pana Kindla nereagujte. Vy o voze, on o koze, ale jde o podobnou příčinu jako u exprezidenta USA a to omyl posouvá do jiného levlu.

4 9
možnosti
Foto

Ano, má recht, neb patříte do stejné přihrádky.:-P

1 0
možnosti
JL

Ještě trapnější důvod k válce proti nezávislému státu byl u Afghánistánu. Prý to bylo kvůli bin Ládinovi, ale Američani po určité době věděli, že ten asi zmizel jinam nebo je mrtvý. Přesto zemi okupovali a vykládali něco o šíření demokracie boji proti burkám. Směšné.

2 10
možnosti
Foto

USA rozhodně Afganistán neokupovali a ani nemluvili o šíření demokracie. USA a další státy byly v Afganistánu na základě rezoluce Rady bezpečnosti OSN se kterou souhlasilo Rusko a Čína. USA věnovaly Afganistánu miliardy dolarů na výstavbu nemocnic, škol, průmyslu. Stejně tak i jiné země.

6 0
možnosti
JL

V určitém věku už by měl chlap radši mlčet. Mlčeti zlato. Samozřejmě ego se rádo předvádí a má rádo penízky, jsou to přednášky slušně placené. ;-D;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

Kde jste vzal , že Norman Schwarzkopf po válce přiznal, že media nepravdivě informoval o 312 zabitých nemluvňatech.

1 0
možnosti
PB

P31e58t96r 63B80a71j81n32a37r

22. 5. 2022 12:36

z internetu. O této záměrné dezinformaci ohledně inkubátorů před útokem na Irák dnes píši nejen "dezinformační zdroje", ale "seriozní zdroje".

2 0
možnosti
Foto

Válka v Iráku byla tak zvaná válka spravedlivá a zúčastnilo se této války 34 států světa. Jejím cílem bylo odstranění diktátora, který měl na svědomí tisíce lidských životů. který vlastnil chemické zbraně, které celkem třikrát použil. Jednou proti vlastním lidem a dvakrát ve válce Irák- Irán. Na druhou stranu, kolik válek ve světě Rusko, neboli SSSR vyvolalo, kolik teroristických organizací, které si dali do názvu komunisté podporovalo. Je to ta země, která okupovala po dobu 43 let střední a východní Evropu a nás. Nikde na blogu se nedočtu, že by někdo tuto zemi, která stále pokračuje v rozdmýchávání válek odsuzoval. Stále dokola čtu odsuzování USA a pomocí proruské demagogie. Přitom to USA dalo Evropě i nám mnoho. Úpravě díky USA se nepodařilo SSSR instalovat komunismus na celém světě. RvRvRv

5 4
možnosti
Foto

95% zapojených vojáků bylo z USA a G.B. a 32 států tvořilo se svými 5% "křoví", jehož účel byl skrýt, že jde v podstatě jen o geopolitický záměr USA.

5 6
možnosti
JK

Bush byl vždycky popleta.

3 0
možnosti
ZZ

Nejen Bush, ale i stávající prezident USA má velké potíže se svou pamětí a myšlením obecně !

;-(

3 0
možnosti
AT

"aby bylo měřeno všem stejným metrem" takže když jsme tolerovali vpád USA do Iráku, máme už navždy tolerovat agresi jakéhokoliv státu vůči jinému? Odpovězte ano či ne.

8 1
možnosti
PB

P93e67t84r 94B48a84j79n68a48r

22. 5. 2022 12:24

Odpovím vám jinak. Když jeden přestává hrát podle jistých pravidel hry, přestávají hrát podle pravidel i jiní. Svět se mění v džungli, kde začíná místo práva platit právo silnějšího.

3 7
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,69
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.