Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Největší pokrytci jsou pacifisti. Rádi se dycky někde schovaj aby za ně bojoval někdo jinej. Hlavně aby nám někdo nevybombardoval památky. Skutečně "šlechetný" důvod.

0 2
možnosti

Člověče, vy evidentně nemáte ani potuchy o tom, co je pacifismus.;-D

1 0
možnosti
Foto

Zkuste věrohodně doložit vaše tvrzení.

0 0
možnosti

Ten rozhovor Martinem Kollerem je ale opravdu síla !!!

R^

0 0
možnosti
Foto

Pomyslnou hranici mezi lhářem a seriózním blogerem jste nepřekročil, ale přeskočil dávno. Tento článek vše už jen podtrhl rudou linkou. Hnus.

3 1
možnosti

Holt má na to jiný pohled, než naše vládnoucí Národní fronta.

;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak Zahradil je skutečně jako Lavrov....

0 1
možnosti

Bajnere, fajn. Beru Vás za slovo. Buď odzdrojujete ty dnešní lži pořádně, nebo si je obhájíte u soudu. Myslím, že je čas udělat s lidmi jako Vy krátký proces.

Opět jste publikoval snůšku lží a blábolů a je úplně jedno, že je to celé v kondicionálu.

Mluvil jsem se svým právníkem a v pondělí dám podnět k trestnímu stíhání.

Tak jen, abyste věděl, do čeho jdete.

Pane Banga, vzkažte Jardovi Pleslovi, že pokud tato produkce na Idnes bude pokračovat, ten podnět půjde i ně něj. Je to šéfredaktor, nese odpovědnost.

3 2
možnosti

Tak, tak. Krátký proces. Zatočit s nima pěkně po bolševicku.

5 1
možnosti
Foto

Tak ono je samozřejmé, že Zelenskyj by měl okamžitě uzavřít příměří s Ruskem.Hned po tom co poslední Ruský voják opustí Ukrajinu a Putin bude postaven před mezinárodní soud za své válečné zločiny.

Pokud jej tedy již dříve neshledají vinným sami Rusové a nevypořádají se s ním tak jak se on vypořádává se svými odpůrci.

2 1
možnosti

Zelenský by stejně žádné příměří neuzavřel, ale naopak by Ukrajinu vyzbrojil z NATO tak, že by to pak musel být hotový Armagedon !

:-/

0 1
možnosti

Zahradil (jako třeba Klaus a Zeman) je ovšem proruský a procinsky uz dříve ... ze si dnes stěžuje na to co sám zastupuje a co zde funguje (třeba ze zvyku) je věc druhá ... cenzuru nyni spíše zde vnímám právě jako zvyk této společnosti která nerozezná vlastní názor od ideologie ... nyní liberalismus jako nová ideologie ... jen názory která odpovídají našemu pohledu na svět a co nám vyhovuje ... zde názorný příklad. ...

0 0
možnosti

Zajímavý pohled R^ svět musí být asi rozdělen na chudé a bohaté - uz jen kvůli zdrojům ke spotrebe kterych je nakonec konstantne, když jedni chudnou o to vice zbývá pak pro ostatni - to je co se týká surovin ale i pracovní síly - natož té levne. Ještě v roce 2001 chtělo Rusko slovy Putina vstupovat do EU a NATO. Z nějakého důvodu je to problém protože EU a NATO je zároveň ta bohatší polovina k tem chudým, bez kterých by to nešlo aby ti bohatší byli jeste bohatsi resp. spotřebovávajících více ... Rusko a Ukrajina je na té druhé polovině a události na Ukrajině ukazují, že Rusko se vlastně snaží Ukrajinu nepustit na tu druhou stranu, kdyz nebylo přijato rovněž. To je obecny rámec problému i s dusledky, kdy se z chudší části sveta nákupuji centrálně suroviny a ty vytváří v dané zemi monopoly resp. ony diktatury - jinak je to napr. v SAU kde je již etablovana monarchie která zisky rozděluje mezi poddane - podobně v Norsku kde he monarchie i republika zároveň, jinak je to když ještě ta monarchie ani republika nevznikla ci tape mezi tim ... což by mohl být i pripad Ruska ...

0 1
možnosti
Foto

Jsem si říkala, že to na hlavní straně nevydrží. I tak je karma dobrá R^

2 2
možnosti

P33e33t85r 85B25a22j21n58a31r

19. 3. 2022 10:11

Díky. Vydržel relativně dlouho, i to je úspěch.

0 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.