Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Panu Petru Bajnarovi byl zablokován přístup do diskuze. Svoboda slova v přímém přenosu.;-€

4 4
možnosti
Foto

Asi se vybanoval. To se stává občas skoro každému z nás, v tom bych rozhodně nehledal cokoliv o omezování svobody slova. Musí stejně, jako tady každý, respektovat pravidla daná majitelem serveru. Navíc si může klidně svobodně plkat co chce někde na svých vlastních stránkách. Tam už je nad ním jen zákon, který také musíme ctít všichni. Moje úcta...

2 4
možnosti
PB

Ona učitelka evidentně lhala. Tvrdila např., že v Kyjevě se nic neděje a že záběry hořících domů jsou fake dotované Sorosem.

Vy tvrdíte, že její vystoupení je obtížné posoudit.

Tak poslouchejte, pokud je pro vaše IQ obtížné posoudit zda na Ukrajině probíhá agresivní válka a zda na Kyjev dopadají rakety, potom nemáte ve školství co pohledávat.

Děsil bych se situace, kdy by jste mým dětem vyprávěl, že hitlerovské Německo chtělo jen mír a blahobyt pro všechny lidi dobré vůle, ale Češi pořádali genocidu na své občany německé národnosti. Protože i tohle se v případech jako jste vy a ona bývalá učitelka klidně může stát. Vy tomu říkáte vlastní názor a diskuzní fórum. Odporné.

6 5
možnosti

Už se stalo a děje se to.Ve škole v Mozartově ulici v Jablonci.Vnuk přišel domů s tím,že jim pan učitel vykládal,jak Němci v pohraničí trpěli pod nadvládou Čechů,kteří je jen utlačovali a okrádali.

A podotýkám,že naše rodiny to období zažily a v pohraničí žijí po mnoho generací.Novodobé vykládání dávné i nedávné historie není nový pohled na věc,ale překrucování a falšování .Ti dva učitelé si nemají co vyčítat,ale z práce vyletí jen jeden.

1 0
možnosti
Foto

Ku čtení Protiproudu děti jakkoli ponoukat či dokonce nabádat jest podobně zavrženíhodné, jako by bylo je do parku lákat, kde by pravděpodobnost značná byla, že mohou tam popatřit na z křoví vyskočivšího Ivana Davida oděného toliko balónovým pláštěm bez knoflíků:-)

7 0
možnosti
JZ

Jestliže ona učitelka tvrdila, že ČT platí Soros, tak je to lež.

4 0
možnosti
Foto

On platí prostřednictvím různých nadací politické neziskovky, na které se ve svých reportážích či diskuzích ČT obrací a dává jim prostor. takže, není to daleko od pravdy.

5 4
možnosti
JZ

Obhajoba rusáckých zvěrstev na Ukrajině včetně masového znásilňování a brutálních vražd civilistů je neomluvitelná a musi být trestána.

5 0
možnosti
JD

to je ale nechutný blábol ...

1 7
možnosti
PC

Vidím to úplně stejně jako Vy, pane autore, a také jsem se k této kauze v tomto smyslu už vyjádřil pod jinými blogy na toto téma.

Nesnáším černobílé vidění, nálepkování, davové šílenství, hon na čarodějnice a lynč. Ještě nikdy v historii to nic dobrého nepřineslo, ba naopak.

Vám samozřejmě karmaR^.

13 8
možnosti
PB

P71e76t40r 17B38a16j20n59a46r

19. 4. 2022 19:59

Díky. Vážím si vašich vyvážených komentářů.

3 3
možnosti
Foto

Hezky clanek. Pokud ty bystrejsi deti neco pochopi, pak to, ze za nespravny nazor hrozi vyhazov/okamzity trest. Spravny nazor je ten mainstramovy a diskuze (uvedeni na pravou miru) se nekona. Pokud neco chytre deti pochopi, tak ze nahravani a udavani ma zelenou. Dle toho budou postupovat v budoucnu.

Ti slusni budou opatrni a ti grazlove budou opakovat. Stejne tak ucitele dejepisu a dalsi se zacnou bat vyjadrovat (nejen) k valce na Ukrajine.

Neni jiste, co ucitelka vlastne tvrdila a v jakem kontextu, coz strach rici nazor zvysuje.

Vam karma.

11 10
možnosti
Foto

Ano, děti pochopí, že lhát se nemá a že omlouvání hrůzných činů staví takového člověka na roveň pachatelů.

A že tu máme nějaké zákony, kterých je třeba se držet, a že jejich neznalost neomlouvá.

Lež není názor, a kdo se nepostaví zlu, stává se spolupachatelem. Rv

10 0
možnosti
IB

I84v25o 19B69o86u72š77e

19. 4. 2022 19:35

Lež není názor.

5 2
možnosti
PC

p. Bouše: Tahle, někým "chytrým" vymyšlená a mnohými donekonečna opakovaná mantra je už opravdu velice trapná. Jakoby se snad stala národním heslem, jejž někdo dokonce považuje za argument.

Je třeba si udělat jasno v tom, co je fakt, co názor a poté něco říkat o pravdě a lži.

6 5
možnosti
Foto

Toto mi připadá velmi symptomatické:

Paní učitelka měla lhát "... citlivěji, taktičtěji a opatrněji....".

Paní učitelka neříkala pravdu a protože si mohla skutečnost ověřit a je profesionální pedagog, tedy lhala (což já btw považuji za závažné porušení pracovní kázně).

A pokud jste pedagog stejného druhu jako dotyčná soudružka, tak je mi žáků dost líto.

14 2
možnosti
Foto

Ještě navíc dělá hrubky.

2 2
možnosti

"Pracovala jsem pouze s ověřenými a historicky zdokumentovanými fakty." ;-D

Mezi ta ověřená a historicky zdokumentovaná fakta měly kromě jiného patřit i ty kydy o tom, že Česká televize je placená Sorosem?:-/

14 1
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.