Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Bajnare, o to právě těmto práskačům jde. Aby vyhrožovali a umlčovali jiné názory než jsou ty jejich. Také s Vámi tak úplně nesouhlasím, ale řečeno slovy klasika "vždy budu hájit vaše právo na vlastní názor".

Držte se a na shledanou v lepších časech.

7 0
možnosti

František Kašpárek: Ano (...) "vždy budu hájit vaše právo na vlastní názor" - a o tom to celé je. Tito práskači jsou jen ubohá bolševická l**za. Např. pan Větvička o nich velmi pregnantně píše zde: https://vetvicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784775

(nicméně moc hezky se to nečte)

3 0
možnosti
Foto

R^ Ráda jsem si přečetla. Diskuzi jen zčásti - někteří sem promítají svoje osobní problémy, netřeba si to brát osobně ani za mák! Krásnou neděli V

5 3
možnosti
Foto

Ve jménu objektivity musím vyznat, že začínám být poněkud euroskeptik a připouštím možnost, že by EU mohla chcípnout, pokud její orgány obydlí desinformátoři druhu pana doktora Ivana Davida, který předstírá, že není schopen si informace z RF porovnat s jinými zdroji.

https://twitter.com/IvanDav73523299/status/1507331421878296581?t=t1UNFnpoAFHpYPGO-yWfPw&s=19

Vnímám jmenovaného jako vědomého škůdce, který jako psychiatr jistě ví, jak duševní pohodu (a tedy často i duševní zdraví) ničí vnucené myšlenky na vážné hrozby.

0 0
možnosti

Jeho syn je namočený v tolika lumpárnách, že bych se tomu ani nedivil.

;-(

0 0
možnosti
Foto

O nebezpečnosti desinformací svědčí případ, kdy podle nějakého "myslitele" generuje vysílač 5G viry covidu. A jiný "myslitel" to vzal vážně a šel ten vysílač zapálit. Fotka tu byla nedávno ve zprávách.

3 1
možnosti

A teď si představte myslitele pana Bajnara, který pár článků nazpět naznačoval, že nad jadernými sily hlídá UFO, které brání vypuštění jaderné rakety, nebo změní dráhu letu. A jiný myslitel v rusku by to vyzkoušel.

2 1
možnosti
Foto

Najde se snad někdo, kdo by měl odvahu stěžovat si na samu existenci justice a zdůvodnit svou stížnost adresovanou parlamentu tím, že justice slouží jen zparchantělým udavačům? Snad ne!!

1 0
možnosti

Ne jenom, ale mnohdy i také !

;-(

0 0
možnosti

Prostě jste dostal strach, že byste šel podat nenásilné vysvětlení na policejní stanici, nebo byste se obhajoval u soudu.

V tom se lišíte od Husů a Nepomuckých. Ti strach neměli a to žili v opravdovém středověku a v trestech smrti.

Tihle údajní bojovníci za svobodu projevu....

3 1
možnosti
Foto

Udani bych se nebala, kazdy pravnik si musi tukat na hlavu... Neni k tomu zadny duvod z pravniho hlediska. Ruznych udani jsou asi mraky, stejne tak dopisy redakci/redakcim. Diskuze je obcas neskutecne hloupa a utocna.

Vidim jako chybu vlady. Ta predesla mluvila o covidu jako o nemoci neockovanych atp. a vyvolavala cilene nenavist k neockovanym. A tak strach, neinformovanost a slepa vira v tvrzeni vlady zpusobila hon na neockovane a cokoliv, co nekricelo jedno zjednodusene heslo o nutnosti naockovat uzasnymi vakcinami plosne i mimina.

Stejne tak nova vlada demonizuje dezinformace, aniz by rekla, co to je. Uz je na stole zakon proti tzv.dezinformacim,jmenuje se vladni zmocnenec, budou se dotovat ta spravna media... Pry jsme ve valce s dezinformacemi. A tak lidi poslusne valci s tzv.dezimformacemi,ktere si mnozi z nich opet vysvetluji jako cokoliv, co nehulaka jen jedno jedine heslo bez dovetku, bez sirsiho kontextu, bez zamysleni.

Ono se to vlastne hodi. Kritika EU a USA nebo jakekoliv zamysleni (bez ohledu na opravnenost a tema) je hodnoceno jako Putinova dezinformace a podpora Putina. Tim je zajistena bezbreha adorace uplne vseho, co EU udela a pravdepodobne to bude pokracovat i po valce. A az padne Putin, prejmenujou se dezinformace na podporovani Ciny. No a v Cine to maji stejne, ne? :-)

5 12
možnosti
Foto

Loučím se následujícím shrnutím: Psát nesmysly, které mohou podlamovat ochotu k pomoci válečným uprchlíkům, je prasárna. A jakékoli fňukání o nesvobodě nebo kraviny o vyhrožování a udavačství je v této souvislosti nechutné, jakkoli si kdokoli stejně nechutně .nad tím může pomlaskávat.

15 4
možnosti

Opravdu nechápu potřebu některých jedinců udávat, natož pak za slušně sdělený osobní, nikoho neurážející názor.

Ovšem na druhé straně se tím znovu potvrzuje a vysvětluje, proč v minulosti skončilo tolik nevinných lidí ve spárách totalitních praktik, ať už např. v koncentračních táborech, na šibenicích v 50. letech, nebo krutým pronásledováním svobodně smýšlejících lidí, včetně vyhazovu z práce a zákazu studia jejich dětí v letech normalizace.

Tohle bylo, pokud vím, ještě nedávno velkým mementem....

15 3
možnosti

To víte, on je takový poslušný občan, co pomáhá čistit společnost od diverzantů a politicky závadných osob. Vždycky se pár takových najde, bez ohledu na režim.

5 3
možnosti

Je poučné, jak tu skalní zastánci Trikolory "brání svobodu" lhát a jako zastánci "konservativní pravice" útočí na právní stát.

Soukmenovec Bezděk a jemu podobní mají prostě pocit, že pro ně zákony neplatí.

Sledujeme zajímavý fenomén, poprvé v historii tu máme pravicové anarchisty.

Je to důkazem, že lidské zoufalství nezná žádné hranice.

4 1
možnosti

Je poučné, jak Trikolóru v celé diskuzi vytáhl pouze Dubovsky, protože mu došly nálepky. A když všichni s jiným názorem než on nesedí ve vězení, tak je to prý anarchie.

7 5
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.