Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SK

V demokracii už nežijeme. Na Novinkách a Seznamu jsem zablokovaná od Vánoc 2020, a to za křesťanské názory. Vulgární slova nepoužívám. Ale jsou klidně povolená, pokud se nadává např. katolické církvi, věřícím a Rusům. Nevím, proč bych měla nenávidět celý národ. To je mimochodem také trestné. Jsem rozhodně proti totalitě a je jedno, jestli je komunistická nebo nacistická. Obojí je zvěrstvo. Svět, kde je možné zablokovat prezidenta, kardinála, svět, kde se čipují lidé, jako ve Švédsku (samozřejmě dobrovolně), svět, kde se děti potrácejí "porodem", kde se propaguje smrtící injekce pro staré rodiče a kde se nabádá k udávání, není v pořádku. Tak snad mě tento názor projde, než budu zase zablokována. A snad mi bude sděleno, za co a ne jen odkaz na obecné smluvní podmínky.

8 0
možnosti
Foto

Nebojte se, za hloupost samotnou se myslím ani tady nebanuje...

1 1
možnosti
PB

P78e86t36r 44B36u58r34i30a97n

21. 4. 2022 12:38

Odpornost jednání oné kantorky spočívá v tom, že ruskou propagandu chtěla nacpat do hlav dětí. A to ještě za situace, kdy se nemohly bránit (ve školní hodině).

Na dospělé si netroufla, jak vyplývá z vyjádření ředitelky školy a jejich kolegů, kolegyň. Neměli o tom ani tušení.

Příští blog, pane hledači té jediné pravdy, byste mohl věnovat tomu, proč ani po měsíci od začátku agrese nezapředla tahle bojovnice za objektivitu podobný rozhovor v kabinetu školy mezi svými stejně rovnými u kafe, ale zbaběle k tomu zneužila rukojmí ve třídě. Co myslíte, máte proto nějaké vysvětlení?

7 3
možnosti
Foto

Obávám se, že tací "hledači pravdy" mají po ruce vždy nějaký vysvětlení. Co na tom, že blbý, hlavně když je co hlásat...

4 2
možnosti
JZ

Trvám na to, že lidé jako pan Bajnar nemají v českém školství co dělat. Aby někdo hájil rusácké vrahy žen a dětí a měl pochopení pro masové znásilňování je hodně za hranou. Rv

7 4
možnosti
Foto

Jak vidíš, Honzo, vstali noví Čurdové a Gerikové... ;-(

3 3
možnosti
Foto

Osmnáctiletí mentálně postižení studenti, kteří schvalují vyvražďování civilního obyvatelstva Ukrajiny. Neumím si představit, co by to muselo být za školu. Snad nějaká tajná soukromá škola , na níž by učil Ivan David a krmil by studenty "informacemi " z Ruska.

5 0
možnosti
Foto

Proč tak extrémně? Mohli být jen proti legálnímu vzájemnému zabíjení bližních svých v období, kterému říkáme válka. Mohli se názorově rozcházet s jednoduchým podáním příčin, které nám servírují média a vláda. Mohli se ptát, proč Západ reaguje příkře na tuhle a proč nereagoval stejně na jiné války, kde se také zabíjeli civilisté a kdy příčiny byly stejně pofidérní. Pan Bajnar je očividně křesťan a tak může jít o nějakou školu církevní. V ní se dá očekávat hlubší a širší záběr pohledů na problémy světa.

0 0
možnosti
JB

J43i32r49i 63B94o80r

21. 4. 2022 10:47

"Doufám že většina z vás pochopila že tyto řádky jsou ironií" Už zase nepatřím k většině. Bohu dík.:-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Bajnare, pokud jste učitel, asi máte vysokoškolské vzdělání. Nechápu, k čemu Vám toto vzdělání je, když ne a ne pochopit, že když si dva lidé spolu povídají, že podporují Rusko, aniž by to dál nějak veřejně ventilovali, třeba formou lživých a dezinformačních proslovů někde na náměstí, nebo s pomocí internetu tak, aby to slyšelo co nejvíce lidí, navíc ani, jak už jsme nestínil, aniž by si pro svůj názor brali do veřejného plána nějaké očividné lži a dezinformace, pak opravdu není třeba je kamkoliv "nahlašovat". Opravdu nechápete rozdíl mezi veřejným šířením lží a obyčejným rozhovorem mezi dvěma lidmi, kteří si jeden druhému sdělují svůj názor, mimochodem u obou shodný...? No, nevím, jakou školu máte, ale logiku Vás v ní zřejmě nenaučili. Zaplať Bohu,. že mám učňák technického zaměření, tam jsme se od začátku učili přijít věcem (závadám a technologiím) na kloub vlastní hlavou...

13 1
možnosti
JK

Paní Krištofíková se nás snaží přesvědčit abychom pochopili krvavého agresora Putina, že on chudák dostal strach, že ho někdo obkličuje a ohrožuje. Proto se máme vžít do pohledu tohoto šíleného sociopata a hned nám bude jasné, že vyvraždění Ukrajinců od nemluvňat až po přestárlé je nutné aby se přestal bát.

Pokrytecky, vypočítavě, pro vlastní ochranu napíše: "...samozřejmě pro invazi omluva není, nicméně...". Známá poučka praví, že všechno před ",ale" (nicméně) je lež, tak je to i u této paní. Podobně pokračuje i dále v textu.

Jakým právem si přisvojuje mluvit za Rusko? Jak ví jaký je pohled Ruska, známe plno Rusů, kteří s ní bytostně nesouhlasí, někteří byly Putinovým režimem i zavražděni a tady paní Lenka si osobuje právo za ně mluvit. Ona nemluví za Rusko, ona mluví za Putina a Putin je vrah, zločinec, šílenec, sociopat, paranoik, ale hlavně je má nemoc mocných, bytostně se bojí, že přijde o svoji moc. A je jasné, kdo ho o tu moc může připravit, nejsou to Ukrajinci, Češi, EU, NATO, ani USA, jsou to je a jen Rusové. Ti Rusové, kteří touží po svobodě a ke kterým se svobodná společnost přiblížila v podobě Ukrajinců natolik, že to mohlo spustit protesty v Rusku stejně jako v Bělorusku i jinde. Myslel si, že obsadí Ukrajinu téměř bez výstřelu, odstaví nějakého herce, nahradí ho svojí loutkou a zavede Běloruský scénář strachu, vyvražďování a vyhánění protestujících. Jenže Ukrajinci se hrdinně brání několikanásobné přesile a to včetně svobodně myslících Rusů žijících na Ukrajině, důkazem jsou nedobitá města jako Charkov, kde z velké většiny bydlí a pracuji Rusové, to je pro demagogickou propagandu Ruska rána, tvrdili všem, že chtějí osvobodit a ono je to naopak.

19 1
možnosti
Foto

No a prave kvuli lidem jako vy jsou ty pobidky k udavani nebezpecne. Nejen, ze jste nepochopil, ze v podstate cituji uznavane kapacity, ale jeste tu delate blabolne a manipulativni a lzive dedukce, jak nekdo jiny dle vas neco pry myslel... Plamenna zprava podsouvajici nesmysly jak z padesatych let.

Tak priste laskave mluvte za sebe, kdyz uz tak placate, tak ciste za sebe. Diky.....

3 7
možnosti
Foto

Pane Bajnar, ty dva týdny byste měl dostat ne za vulgaritu, ale jako učitel za gramatiku, pokud jste v diskuzi psal stejně jako v tomto blogu. S...i mouchy??? Nechápu, jak můžete tuhle hrubku přehlédnout

2 0
možnosti
ZZ

Důležitá je podstata a ne to, co vy považujete za gramatickou chybu.

;-)

0 6
možnosti
Foto

Vyhrabal jsem si blogy té místní nejrozhořčenější. A jsou velmi zajímavé. Doporučuji tento:

https://kristofikova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783753

3 dny před (!) vpádem Ruska na Ukrajinu tu přesně zazněly kremelské argumenty pro válku, jenom malinko přižehlené, aby to vypadalo "nestranně".

7 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
  • Počet článků 607
  • Celková karma 2,68
  • Průměrná čtenost 1405x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.