Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fajn, že necháváte otevřené diskuze. Díky.

0 0
možnosti

Zajištění surovin za příznivé ceny je důležité. Ovšem Gazprom je i podle samotných Rusů nesolidni firma řízená zločineckými a mafiánskými strukturami.

0 8
možnosti
Foto

Na Václaváku se v sobotu demonstrovalo na téma "1000 věcí co mne serou".

Politický dadaismus nechci zesměšňovat, protože si nechci dělat srandu z blbců, protože sám jsem. Zároveň chápu jejich nasrání, protože se také až příliš snadno naseru. Podle mne správně cítí, že je něco špatně, ale naprosto selhávají v pojmenování problémů, a dokonce ještě více v nápadech na jejich řešení. Hasit požár benzínem je slabé slovo. Jediné, co tuhle sortu lidí spojuje je to, že jim vadí všelijaké projevy státu, ale jejich řešení je ještě více státu.

Aby to nebylo málo absurdní, obávám se, že bych byl ochoten stát proti těmto lidem aktivně hájit.

7 0
možnosti

;-D;-D;-D Tak to je pěkný ptáček!

0 1
možnosti

Lehce připomínám naše vzácné. Dobrovského, Palackého a soudruha Bureše. Všichni obohatili češtinu. Dle posledních výzkumů u Obytňáku, je fašista - Odpůrce oligarchy a navíc je za to placen. Tak pravil Velekněz ...

Už je to komedie , 2014- „Ahoj, na to, jak dlouho se známe a co máme spolu za sebou, bys nemusel plácat takové nesmysly"! Napsal Ivo Rittig AB. Jako přátelé kmotři si tykají ...

Kdo zná Redla, Hlubučka z Dozimetru ?- Musí odstoupit! Někdo nikdy, třeba si to zapamatovat. Ano, Vildumetzová nemusí. Má důvěru od pávů i fotografů i od známého oligarchy - byl ji na svatbě ...

Přesto, by odstoupit měla. Podobně Faltýnek, Multihavlíček, Alenka a spol. Důvod? Neustále se stýkají s osobou trestně prošetřovanou! Sám agent by měl odstoupit - nemusí, mezitím si pružně změnil Stanovy spolku ! V naší zemi - i nemožné možné je. Vzpoura strojů, film. Nyní díl 2 - Rozumu a cti ... :-)

4 1
možnosti
Foto

Pročítám blogy o včerejší demonstraci a pod každým září příslušníci uličního výboru. Jinak nemají šanci. Do toho moji věrní mínusáři.

7 3
možnosti

Doufám, že jste byl na té slavné demonstraci a mohl jste tam říct, to co tady na blogu šířite. Třeba jak si Ukrajinci sami bombardují jadernou elektrárnu.

7 0
možnosti

Je třeba si nalít čistého vína. Když budeme závislí na Rusku, tak nás sežere a nebylo by to poprvé.

11 1
možnosti

Přesně tak závislost na Rusku je cesta do pekel.

4 1
možnosti

Problém je v tom, že současná vláda neslouží českým občanům, ale někomu , komu stávající situace vyhovuje. Kdo to je?

Zdroj: https://bajnar.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=791425

Taky bych chtěl znát odpověd na tuto otázku...

5 5
možnosti

Četl jste nepozorně.

Jsou to, ti, kteří ovládají svět velkých bank a finančních toků, ti kterým vyhovuje co nejvyšší zadlužení národních států, tedy globalisté.

Panenko skákavá.....

6 0
možnosti
Foto

A podobné obrovské shromáždění bylo 3.9. i před zámkem Sychrov. Vypadalo to, že lid přišel demonstrovat proti cenám dřeva v lese - ale pak se ukázalo, že to byla obvyklá sychrovská pouť, která dokonce trvá až 3 dny. Jak je vidět, venkov nechce ani vystoupit z EU a z NATO, ani svrhnout vládu. A místo aby si hrůzou rval vlasy z toho, že v zimě umrzne, jde se klidně veselit a utrácet u stánků za všelijaké zbytečnosti a tretky. Nějak si to neumím vysvětlit. ;-D

4 16
možnosti

V roce 2017 bylo v Ostravě na dnech NATO v sobotním dnu zhruba něco kolem 65 tisíc návštěvníků. Což nějak tak podobný počet jak na Václaváku.

A VY mi chcete tvrdit, že na akci, která má regionální charakter a je vedena jako trhy, jarmarky a akce pro děti bylo podobně velké shromáždění?

Tak to jsou dvě možnosti. Buďto věhlas Sychrovské poutě přesahuje hranice země, nebo těžce neumíte počítat.

Vlastně je tu třetí možnost. Příště ty lidi musíte počítat dříve, než se napijete, protože když potom vidíte místo jednoho deset, tak to pak bych i pochopil, že jste to měl za podobně obrovské shromáždění. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 606
  • Celková karma 4,02
  • Průměrná čtenost 1407x
Jsem obyčejný člověk, který se zajímá o filozofii, vědu i o společenské dění.